Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   TD Itiraf (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25562)

ereninthenature 08-08-2011 19:34

TD Itiraf

Ben basliyorum.Bazen apartmana gelen zaman gazetesini caliyorum.Tost yapinca filan elim yanmasin diye kullaniyorum:D

Khaos 08-08-2011 19:39

Alıntı:

darkmasturbater´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 402894)
Ben basliyorum.Bazen apartmana gelen zaman gazetesini caliyorum.Tost yapinca filan elim yanmasin diye kullaniyorum:D

yakalanırsan elini keserler.
elim yanmasın derken kestirmek,
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bişey :)

murted 08-08-2011 19:40

Bizim ocağın çakmağı bozuk, harici bir çakmakla altını yakmak gerekiyor. Ben her seferinde ocağı yakarken elimdeki kılları da yakıyorum. Tam bir odunum söylemesi ayıp. :)

Kiler'de, Zaman'dan farksız bir gazete olan Star'ı bedava dağıtıyorlar. Ben okumaya tahammül edemiyorum ama üzerinde bir şey yemek, kızgın bir şeyi tutmak için gazete gerekebiliyor. Star da bu iş için biçilmiş kaftan. Alışveriş yaptıktan sonra almadan geçmiyorum. :D

istatistik 08-08-2011 19:50

Darkmasturbater ve Murteddd bu reklam sizin için gelsin o "zaman" :D

ereninthenature 08-08-2011 21:39

Bir tane daha var.Ateist olduktan sonra Kuran'i ust raftan alip fantastik kurgu bolumune koydum.Harry Potter, Narnia Gunlukleri, WarCraft serisi, Yuzuklerin Efendisi bir kac cocuk hikayeleri daha var yanyana.Konsepti bozmadim bence hepsinde buyulu olaylar var, seytanlar, melekler, orclar vs.

Özgürcan 08-08-2011 21:58

Benden de bir tane gelsin,
Acıklı bir durum.
2 Sene önce islamı bırakırken o kadar büyük bir durumda kaldım ki affedersiniz çeşitli işlemler yaptıktan sonra gusl abdesti almazsam -ateist olduğum için- bir anda zeus ateşi gibi çarpılacağımı düşünüyordum... Ne günlerdi ya :)

yucemanitu 08-08-2011 22:09

Ben de Ateist olduktan sonra uzunca bir süre gusle devam ettim üç kere ağza, üç kere burna su almalar, dökünürken dualar okumalar vs.

Lynx 08-08-2011 22:11

itiraf ediyorum. 16 yasinda iken. Evdeki tuvalete torpil attim. Ve paramparca ettim :D iyiki yilbasiydi yoksa ayvayi yemisdim :D Babaannem gilde eve gelince dayak yemekden kurtuldum. Sonra babam 300 euroya yeni WC aldi takdi. Hem 300 euro ödedik hemde üstüne s.ctik diyor :P

Ve gene itiraf ederimki 16 yaslarimdayken camiiden cok hirsizlik yaptik. Kumbaralari kirardik. Her kirisimizda 100 euro cikariyorduk masallah. Ama birgün hocanin biri fena yakaladi. Hemen dedemi cagirdilar. Kizdilar 2 gün yatakda stress yüzünden 2 gün komalik oldum. Neyse aradan baya bi zaman gecti . Ogün bügündür hic birsey calmadin. Ha yakalanmadan evvel sport expert gibi dev magazalardan 100 euroluk ayakkabilar , tisörtler ucururduk. Simdi yapmayi denesem altima s.carim :D Gecti o günler ama bundan iyi ders cikardim. Cidden hirsizligin nekadar kötü oldugunu bilmek icin yakalanmak gerekiyor.

murted 08-08-2011 22:36

Alıntı:

yucemanitu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 402925)
Ben de Ateist olduktan sonra uzunca bir süre gusle devam ettim üç kere ağza, üç kere burna su almalar, dökünürken dualar okumalar vs.

İtiraf ediyorum, tamam bu iş kesin kez bitti dediğim andan sonra bir ay kadar gusül abdesti almaya devam ettim. Böyle de de obsesif bir insanmışım meğer. :)

istatistik 08-08-2011 22:49

Dedemi kaybettiğimizde ateistim. Cenaze namazı var. Dedem sonuçta gittim dikiliyorum diğer insanların arasında. Bizim bi akraba da hocadır çıktı anlatıyor. Cennet, cehennem melek vs vs vs. Ben kara kara düşünüyorum; Ulan dua etsem mi etmesem mi :D Oğlum sen ateistsin diyorum ne duası. Sonra aklıma geliyor dedem müslümandı onun inancına saygı olsun diye bi fatiha okusam mı? Böyle böyle namaz başladı, okuyorlar. Lan dedim en azından ellerimi indirip kaldırayım da milletin soruları ile muhattap olmayalım. Şimdi düşününce aslında cemaatin arasına bile karışmama gerektiğini düşünüyorum. Hata etmişim.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:44 .