![]() |
millet bi toplanın
millet bana evrimin amacını bi iki cümleuyle bi açıklar mısınız neden canlılar evrim geçirir asıl amaç nedir
ama açık ve net bi şekilde cevap istiyorum ve bi iki cümlelik bi cevap olsun lütfen canlılar neden evrim geçirir ? |
Evrim geçirmez!Evrim diye birşeyde aslında yok,İngilizlerin Yükselişine çanak tutan basit bir teori.
|
Burda yasinin 3-4 kati adamlar var terbiyeni takin.Sana cevap vermeye bile tenezzul etmez cogu boyle devam edersen haberin ola.
Evrimin amaci yoktur.Ortamina uyum saglayan yasar, saglayamayan ölür.Asidin icine baz atarsan tuz ile su cikar.Asidin amaci yoktur bazinda amaci yoktur.Doga kanunudur.Dusunen bir sey olmadigi icin amac yoktur tekrar ediyorum. |
Alıntı:
gerçekten anlamadım bu arada isteyen cevap verir isteyen vermez kmseyi zorlamıyorum heralde yani evrimin amacı yalnızca ortama ayak uydurup hayyatta kalabilmektir diyorsunuz yanlış mı anlamışım |
Alıntı:
Atom teorisi boyle bir seyi iddia etmiyor!Atom Teorisi Ayni atomun yada atom teorisinin bir seyler tasarlamadigi gibi evrim ve evrim teoriside birseyler tasarlamaz/dusunmez.Amac yoktur. Sinirlenmedim bu arada uyari yaptim sadece. |
sanırım dark başlığa kızdı
"Hacı bi toplanın ya... Bişey sorcam..." Gibi bir kaba ifade oluyor. Sonuçta bu sitede 1940 doğumlu insanlar var... Her neyse, Profesör Dawnkins'den bir video; http://www.youtube.com/watch?v=apImIgPtkqM Saygılar |
Canlılar evrim geçirmeye zorlanırlar desek daha doğru olur. Çünkü çevre ve seçilim baskısı evrimin itici gücüdür. Her hayatta kalan nesil bir öncekine göre daha fazla avantajlıdır. Nesli tükenen soy bir sonraki yeni türün ortak atası olabilir. Nesli tükenmeden önce yeni neslin ilk üyeleri ile birarada yaşayabilir. Eski soylar avantajlarını kaybedince tamamen yokolurlar.
|
başlık için özür dilerim herkesten o halde
aklıma bişey gelmedi hemen bunu yazdım bi saygısızlık yapmak istemedim yani neyse taylan tam olarak her canlı türü kendinden öncekilerden üstündür diyorsun öyle değil mi yani yanlış anladığım bi nokta yok değil mi? @Özgürcan ben video ile konunun alakasını anlayamadım desem |
Sayın dark ben üstün demedim avantajlı dedim. Üstünlük görecelidir. Evrimde yeri yoktur. Evrimde tanımlar bu şekilde yapılmaz. Avantajlı ya da uyumlu denilebilir.
Evet görünen odur ki her yeni nesil bir öncekinden daha avantajlı hale geliyor. Eğer avantajlı değilse yokolup gidiyor. Nişini başka bir tür dolduruyor. |
Alıntı:
evrimin(bir kendilik, iradilik anlamıyla) amacı yoktur. Neden evrim geçirdiğimiz ise çevre ve şartlara uyum sağlayabilmek, ayrıca süreç dahilinde organizmanın işlevselleşmesi denebilir... Basit iki cümle. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:53 . |