Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Hristiyanlık (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=82)
-   -   İspanya Papa'ya Karşı. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25798)

basitrasin 18-08-2011 12:44

İspanya Papa'ya Karşı.

Herkese Selam.
İspanyada genel bütçeden Papa'nın ziyareti için milyonlarca Euro harcanacağı öğrenen İspanyollar sokağa döküldü.
"Vergilerimden Papa'ya sıfır Euro" sloganlarıyla gösteri yaptılar.
Bu hoş haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Darısı Diyaneti genel bütçeden finanse eden Türkiyenin başına.
Saygılarımla.

müşkülpesent 18-08-2011 12:50

Evet darısı laik(?) türk devletinde bütçenin kaymağına haiz diyanetin başına..

apsimon 19-08-2011 02:37

İspanyol polisi, Papa 16’ıncı Benedikt’in İspanya ziyaretini ve Katolik Kilisesi'ni protesto etmeyi planlayan göstericilere bazı zehirli gaz ve başka kimyasallarla saldırı düzenlemeyi planlayan 24 yaşındaki bir Meksikalı'nın gözaltına alındığını açıkladı.
İspanya’da öğrenci vizesi ile yaşayan aşırı Katolik zanlının internette kendine destekçi ararken izine rastlandığı kaydedildi. Polis, gözaltına alınan kimya öğrencisinin evinde yapılan aramalarda zehirli gaz üretimine ilişkin bazı notlar bulunduğunu bildirdi. İspanyol gazetesi ‘’El Pais’’ de 1995 yılında Tokyo metrosunda düzenlenen ve 13 kişinin hayatını kaybettiği sarin gazı saldırısını örnek vererek, zanlının zehirli gazla düzenleyeceği bir saldırıda 200 ila 400 kişiyi öldürebileceğini yazdı.

Cinsel taciz vakaları yüzünden büyük ölçüde güven kaybeden Katolik Kilisesi’nden refom beklentileri giderek artıyor. Örneğin Avusturya'da. Gittikçe daha fazla Avusturyalı'nın kiliseden ayrılmasına reform isteksizliği yol açıyor. Ancak bu konuda cemaatler giderek ümitsiz. Aşağı Avusturya Cemaati'nden Hertha Hochgötz şunları söylüyor: “Şu anda Katolikler sadece Avusturya’da değil bütün Avrupa’da acınacak durumda. Papalık ise zamana ayak uydurup yenilik yapmaya bir türlü cesaret edemiyor..“
Katolik Kilisesi’ne olan eleştiri sesleri Almanya'da da giderek yükseliyor. 22 Eylül’de Berlin’e gelmesi beklenen Papa 16’ıncı Benedikt’in ziyaretini protesto etmeyi planlayan örgütler hazırlıklarına şimdiden başladı. Gösterilere 40 organizasyondan yaklaşık 20 bin kişinin katılması bekleniyor.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15324125,00.html

KızıL 19-08-2011 13:16

gerçekten hoş haber :)

legend 23-08-2011 11:03

Ben İspanyadaydım Hiç kimse kötü davranmadı bize kaldı ki oraya gelen 2 milyon kişi sadece bir tane küçük su alsa ispanya tüm dünyaya olan dış borcunu kapatır...

İlk ağızdan herşeyi gören canlı canlı yaşayan insandan öğrenin diye yazıyorum ;)

organizasyonun hep merkezindeydim 1 hafta boyunca bir tane bile protesto ile bile karşılaşmadım...

Fakat biz türk bayrağımızla madridin merkezi gran via nın metro çıkışında dururken orda yaşayan bir türk ailesi bizim türk bayrağını görünce protestocu sanmış olacak ki bizi bize ne dedi beğenirisiz?
ERMENİLERE KÜFÜR EDİN dedi...
Ama biz hadi canım yoluna dedik gönderdik adamı...
Bilmiyordu ki orda ŞANLI TÜRK BAYRAĞINI TAŞIYAN BİZ İNSANLARIN ERMENİ VE SÜRYANİ OLDUĞUMUZU...
Biz orda Ermenilere küfür etseydik ne olurdu Kİ ETMEYİZ :)

ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN ASLINDA KÖTÜ BİŞEY YOK İNSANLAR KARIŞTIRIYOR ÇOMAK SOKUYOR BAZI ŞEYLERE

Alıntı:

KızıL´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 406128)
gerçekten hoş haber :)

Mutluluğun daimi olsun inşallah ama kötü mutluluklar değil sevgi kardeşlik mutluluğun daimi olsun...
Orada İbadetini yapmaya giden insanların kimseye bi zararı yok...
Neden rahatsız oluyor insanlar

Alıntı:

basitrasin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 405858)
Herkese Selam.
İspanyada genel bütçeden Papa'nın ziyareti için milyonlarca Euro harcanacağı öğrenen İspanyollar sokağa döküldü.
Saygılarımla.

Yok öyle bişey Biz ispanya ya giderken yemek paramızı uçak paramızı kalacak yere kadar verdik zaten
İspanya sadece genel ihtiyaçları karşıladı tuvalet ışıklandırma temizlik vs...

Evet İspanya nın çok masrafı oldu kabul ediyorum
ama halk çok iyi davrandı bize...
Sadece yaşadıklarımı söylüyorum ;)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:17 .