![]() |
Kadir gecesi Kandil Kutlaması
Forumdaki bütün inanan inanmayan arkadaşlarımın kandillerini en içten dileklerimle kutlarım biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdiğimiz için kesinlikle ayrım yoktur içimizde bundan dolayıdırki herkersin ama herkesin kandilini kutlarım Sağlıcakla Kalın.
|
Alıntı:
|
kandiliniz mübarek olsun sayın evren, çok özel bir gece inananlar için. önceden ben de birçok kadir gecesini ibadet ederek geçirmiştim :)
|
Müslüman canlarin kandilleri kutlu olsun.
Umarim bundan sonra, biz gayrimüslimleri "yaradilani katlederiz, yaradandan ötürü" felsefesiyle, allah-allah..., ya allah bismillah allahuekber diyerek, bir daha katletmezler... |
Resulullah Efendimiz’e (asm) bu dört zümrenin kimler olduğu sorulduğu zaman şöyle buyurdu:
“O dört zümre şunlardır: Devamlı şarap (alkollü içki) içen, ana babasına âsi gelen, akrabalara gidişi gelişi kesen ve akrabalık bağlarını koparan, bid'at ehli olup İslâm cemaatini ve ümmetini terk edip onlardan ayrılan." (Gunye) “Kadir Gecesini, kim sevabına inanıp onu kazanmak ümidiyle ihya ederse, geçmiş günahları affedilir.” (Buhari, Müslim, Tirmizi) Demişş!!!!! Hırsızlar,namussuzlar,ahlaksızlar,katiller,zalimle r,tecavüzcüler yüce din islama,allahına,peygamberine,kitabına,meleğine inanıp üstüne birde kelimeiii şehadet getirerek inanır iseler... Yüce allahları mümin kullarını bu gecede eğilip kalkdıkdan ve allahlarina dua ettikleri sürece kesinlikle af edip cennete 72 huri ile ödüllendirilecektir, Şimdiden mubarek kandiliniz kutlu olsun. Hırsızlar,namussuzlar,ahlaksızlar,katiller,zalimle r,tecavüzcüler. |
Bu nasıl bir inanç kendin gibi olmayanın agzına et.bana tap ben seni bi gecede af ederim.
Bin aydan hayırlıymış. Diğer ayları,gunleri niye yaratın diye sorarlar (adama) muhammede. |
Alıntı:
"Ey iman edenler! Müşrikler ancak bir pisliktir..." Tevbe - 28 |
Alıntı:
|
Yaratılanı, yaratandan ötürü seviyorlar. Hani yaratıcı olmasa kimseyi sevmeyecek, hiç s.klemeyecekler yani:)
|
Adam en son 2011 yılında yazmış yüklenmeyin adama.
Öldümu kaldımı bilen yok. Belki allahına kavuşdu. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:27 . |