![]() |
Harun Yahya ve Bilim(Evrimci Hoca İddialara Kopmuş)
|
adam bilimin karşısında kendini rezil ediyor, yazık
|
evet çok güzel bir anlatım dünyanın aydınlık ve bilim merkezi islam devletleri ve çok değerli düşünürleri bir anda karanlığa boğan yanlış bir yaklaşım ile bilimin en alt ligine düştü. islam düşünürlerinin eserlerinin çevrilmesi ile avrupa reformu yaşayıp bilim meşalesini eline aldı ve dünyayı fethetti. ne kadar acı bir dönüşüm. umarım islam dünyası aslına geri döner ve aydınlanma çağı yeniden başlar.
|
Alıntı:
Deveye sormuşlar neren doğru misali :) |
haklısınız TUBA batı dünyasının keşfettiklerini bak zaten kuranda yazıyor saçmalığı ile kendilerine malediyorlar ya ben de ona çok gülüyorum. keşke kuranda yazanları birileri bulmadan önce bulabilseler valla inanacağım o zaman
|
Anlatım harika. Bunu hemen sahip olduğum facebook grubunda paylaştım.
|
http://www.facebook.com/Alqeren.Tali...84295138265557 böyle bir şeyi söyleyebilen bir adamı zaten tartışmaya gerek bile yok diye düşünüyorum ki bunu bir inanan olarak söylüyorum harunmudur adnanmıdır her ne haltsa boşverin onu bunun dedikleriyle islamı anlamaya çalışmak benim babam maymundu diyen birisinin dedikleriyle evrimi anlamaya çalışmak gibidir diye düşünmekteyim.
|
devşirilmiş Nazi stratejisi=Yeşil Kuşak, tabi görebilmek de lazım. neresinden bakarsanız bakın, anti yahudicilikten, ırkçılığa, anti-demokratiklikden, anti-bilim, anti-komünizme kadar.... Tabi piyasada hayli bir çevre bu propagandalardan etkileniyor, üstelik aydın düşündüğünü iddia edenler dahi bir yerlerinden tutuveriyor.
|
Alıntı:
|
Harun bayağı bilimsel açıklamış.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:53 . |