![]() |
Ayşe Hür'e Emaillerimiz ile Destek Olalım
Taraf Gazetesi'nde pazar günleri tarih köşesine yazan Ayşe Hür son iki haftadaki yazılarını Kuran'ın orijinallerinin bulunmadığı konusuna ayırdı. Bilindiği gibi Turan Dursun bu konuyu Din Bu 1 adlı kitabında gündeme getirmişti.
Ayşe Hür 28-08-2011 tarihindeki gazete köşesinde "Ama hangi Kuran’ı esas alacağız" başlığını atıyor: http://www.taraf.com.tr/ayse-hur/mak...s-alacagiz.htm Dünkü (04-08-2011) köşesinde ise bir önceki haftadaki yazısı nedeniyle çok sayıda eleştiri ve hakaret aldığını bu nedenle konuyu tekrar ele almak ihtiyacı hissettiğini yazıyor: http://www.taraf.com.tr/ayse-hur/mak...kaynaklari.htm Ayşe Hür dünkü gazetenin 12. sayfasındaki köşesinde Turan Dursun'dan bahsediyor ve sol alt köşede büyük sayılabilecek Turan Dursun fotoğrafına yer veriyor. Ayşe Hür son yazısında emailine çok sayıda eleştiri ve hakaret geldiğini destek olanların sayısının ise bir elin parmaklarını geçmediğini belirtti. Bu sebeple sizleri Ayşe Hür'e destek ve medeni cesaretinden dolayı kutlama emailleri göndermeye davet ediyorum. Site yönetimi ayrıca ilgi gösterirse bunun çok olumlu olacağını düşünüyorum. Yazarın email adresi: hurayse@hotmail.com Turan Dursun'un bayrağını yere düşürmeyelim. Saygılarımla. |
Umarım Ayşe Hür'ün Taraf yazarlığının sonu olmaz bu yazılar. Nişanyan örneği hala hafızalarda canlı.
Destek mailleri göndermek boynumuzun borcu. |
Herkes destek olmalı!.. Güncelleme!
|
Bi destek mail'i de benden gelsin, 5-10 dakkaya göndereceğim...
|
Gönderdiğiniz maillerdeki bi konuyu da sitede tartışılan her hangi bi konuya (ilginç bir araştırma veya verimli bir tartışma olabilir) bağlarsanız ve bi link gönderirseniz iyi olabilir.. Ben öyle yaptım.
|
Bir destek de benden.
|
Taraf'ı takip etmediğim için farketmemiştim. Destek benden de..
|
Ayşe Hür'den tüm TD sitesi üyelerine teşekkür geri cevabı geldi. Bilgilerinize.
saygılarımla |
Bilhasa kadin dusunurlerimize destek olmaliyiz. Ne ala laik memleket yaw, kadincagiz tehdit mesajlari aliyor, Salmon Rashdi hatirlatiliyor. Daha cok firin ekmek lazim belli ki....
|
Bunu şimdi gördüm, hemen bir mail de ben atıyorum.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:10 . |