![]() |
Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma
Bu sene bayramda ben bu çagrıya uymayı planlıyorum. Sizlere de tavsiye ediyorum :
TUTUKLU GAZETECİLERLE DAYANIŞMA PLATFORMU’NDAN BASINA VE KAMUOYUNA * Tutuklu Gazetecilere Bayram Kartı Gönderelim... Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Platformu olarak cezaevlerinde tutuklu bulunan gazetecilerin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bir an evvel özgürlüklerine kavuşmalarını diliyoruz. Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Platformu olarak her bayramda geleneksel hale getirdiğimiz “tutuklu gazetecilere kart gönderme kampanyası”nı bu yıl da sürdürüyoruz. Tutuklu gazetecilere kart göndererek bayramlarını kutlayabilir, kartlarımızla hücrelerine konuk olabilir, dayanışma duygularımızı iletebiliriz. Cezaevlerinde 11’i imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürü olmak üzere 62 gazeteci tutuklu bulunmaktadır. Geçen Kurban Bayramı’nda 38 gazeteci tutuklu bulunuyordu. Bu veri, Türkiye’de basın özgürlüğünün her geçen gün daha da kötüleştiğini gösteriyor. Bunun asıl nedenlerinden birisi, baştan sona antidemokratik hükümlerle donatılmış Terörle Mücadele Yasası’dır. Toplumsal muhalefet güçlerinin Toplumla Mücadele Yasası adını verdiği Terörle Mücadele Yasası en kısa zamanda iptal edilmelidir. Tutuklu gazetecilerin alfabetik sıraya göre isimlerini, adreslerini kart göndermek isteyen basın özgürlüğü savunucularının, basının ve kamuoyunun, duyarlı kişi ve kurumların bilgisine sunuyoruz... TUTUKLU GAZETECİLERİN ADRESLERİ 1- Abdulcabbar Karabeğ, Hatay Kapalı Cezaevi 2- Ahmet Akyol, Ceyhan M Tipi Kapalı Cezaevi, Adana 3- Ahmet Birsin, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 4- Ahmet Şık, Silivri 2 Nolu L Tipi Cezaevi 5- Ali Buluş, Karaman-Ermenek M Tipi Cezaevi 6- Ali Çat, Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi 7- Ali Konar, Malatya E Tipi Cezaevi 8- Aydın Yıldız, Gaziantep H Tipi Cezaevi 9- Baha Okar, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Cezaevi 10- Barış Açıkel, Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevi, KOCAELİ 11- Barış Pehlivan, Silivri 1 Nolu L Tipi Cezaevi 12- Barış Terkoğlu, Silivri 1 Nolu L Tipi Cezaevi 13- Bayram Namaz, Edirne 1 Nolu F Tipi Cezaevi 14- Bayram Parlak, Karaman-Ermenek M Tipi Cezaevi 15- Bedri Adanır, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 16- Behdin Tunç, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 17- Cihan Gün, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 18- Coşkun Musluk, Silivri L Tipi Cezaevi 19- Deniz Kılıç, Batman M Tipi Kapalı Cezaevi 20- Dılşa Ercan, Adana Karataş Kadın Kapalı Cezaevi 21- Dilek Keskin, Karataş Kadın Kapalı Cezaevi, ADANA 22- Doğan Yurdakul, Silivri L Tipi Cezaevi 23- Erdal Süsem, Edirne F Tipi Cezaevi 24- Erdoğan Altan, Batman M Tipi Cezaevi 25- Erol Zavar, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 26- Faysal Tunç, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 27- Feyyaz Deniz, Bolu Cezaevi 28- Füsun Erdoğan, Kandıra 2 Nolu T Tipi Cezaevi, KOCAELİ 29- Hakan Soytemiz, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Cezaevi 30- Halit Güdenoğlu, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 31- Hamdiye Çiftçi, Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevi 32- Hasan Coşar, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 33- Hatice Duman, Gebze M Tipi Cezaevi, Gebze/KOCAELİ 34- İhsan Sinmiş, Adana F Tipi Cezaevi 35- İsmail Avan, Kırıklar F Tipi Cezaevi/İZMİR 36- Kaan Ünsal, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 37- Kadri Kaya, Batman M Tipi Kapalı Cezaevi 38- Kazım Şeker, Kandıra 2 Nolu F Tipi Cezaevi 39- Kenan Karavil, Adana Kürkçüler F Tipi Cezaevi 40- Mehmet Karaaslan, Karaman-Ermenek M Tipi Cezaevi 41- Mehmet Karabaş, Batman M Tipi Kapalı Cezaevi 42- Mehmet Yeşiltepe, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Cezaevi 43- Miktat Algül, Kürkçüler F Tipi Cezaevi, Adana 44- Murat İlhan, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 45- Musa Kurt, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 46- Mustafa Gök, Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi, ANKARA 47- Müyesser Yıldız, Silivri L Tipi Cezaevi 48- Naciye Yavuz, Ankara Kadın Kapalı Cezaevi 49- Nedim Şener, Silivri 2 Nolu Kapalı L Tipi Cezaevi 50- Nuri Yeşil, Malatya E Tipi Cezaevi 51- Ozan Kılınç, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 52- Rohat Emekçi, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi 53- Ruken Ergün, Adana-Karataş Kadın Kapalı Cezaevi 54- Sait Çakır, Silivri 2 Nolu L Tipi Cezaevi 55- Sedat Şenoğlu, Edirne 1 Nolu F Tipi Cezaevi 56- Seyithan Akyüz, Adana Kürkçüler F Tipi Cezaevi 57- Sinan Aygül, Van F Tipi Cezaevi 58- Soner Yalçın, Silivri 1 Nolu L Tipi Cezaevi 59- Tayyip Temel, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 60- Turan Özlü, Silivri 2 Nolu L Tipi Cezaevi 61- Vedat Kurşun, Diyarbakır D Tipi Cezaevi 62- Yalçın Küçük, Silivri 2 Nolu L Tipi Cezaevi Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Platformu (TGDP) 29 Ekim 2011 |
Sayin Dilaver,
Mustafa Balbay'i unutmuslarmi acaba? |
Mümkündür. Bu astığım ilk liste. Daha sonra listenin 66 kişi olduğunu okumuştum. Belki de unutuldu, belki de milletvekili olduğundan listeye alınmadı. Bilemiyorum ama art niyet de aramıyorum.
saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:59 . |