Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Cübbeli Ahmet Hoca Cezaevinde (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=27092)

rastaman 11-12-2011 01:51

Cübbeli Ahmet Hoca Cezaevinde

Alıntı:

''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kamuoyunda ''Karagümrük çetesi'' olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesince tutuklandı.
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde savcılıkça sorgulanmasının ardından tutuklama istemiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen Ahmet Mahmut Ünlü, mahkemeye çıkmadan önce şekerinin yükseldiği gerekçesiyle ambulansla kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden getirildiği adliyede hakim karşısına çıkartıldı.
Hakim, mahkemedeki işlemlerin ardından Ünlü'nün tutuklanmasına karar verdi.

ÇETE TAKİBİNE TAKILDI
Bugün gazetesi'nde yayınlanan habere göre polis, Cübbeli Ahmet Hoca hakkındaki bulgulara Karagümrük Çetesi'ni takip ederken ulaştı. İddiaya göre Organize Suçlarla Mücadele Şubesi polisleri mahkeme kararı ile Karagümrük Çetesi'ni takibe aldı. Takip sırasında Ahmet Mahmut Ünlü'nün yakın adamlarının çete üyeleri ile görüştüğü tespit edildi. Zaman zaman Cübbeli'nin kendisinin de çete ile temas kurduğu anlaşıldı. Bu görüşmelerde tarafların şifreli konuşmalar yaptıkları anlaşılınca, polis mahkeme kararı ile Cübbeli Ahmet Hoca ve adamlarını da teknik ve fiziki takibe aldı.
Yapılan takip sonunda Cübbeli Ahmet Hoca'nın kamuoyuna yansıyan şantaj amaçlı seks görüntülerini yayan kişilerin bulunması için Karagümrük Çetesi'nden yardım istediği saptandı. Cübbeli'nin yakın korumasının telefonu ile çete lideri olduğu öne sürülen Nejat Ergin ile yaptığı telefon görüşmesinde Ergin'in Ünlü'ye "Buyur hocam, emret hocam" diye hitap ettiği, Cübbeli'nin ise kendisi ile iki kayınbiraderinin görüşme yapacağını söylediği öne sürüldü. Bu görüşme üzerine Cübbeli'nin kayınbiraderleri çete üyeleri ile bir araya geldi ve Ahmet Mahmut Ünlü'nün taleplerini ilettiler. Bu buluşma polis kamerasına saniye saniye kaydedildi. Seks görüntüleri ile şantaj yapan kişinin Cübbeli'nin eski koruması Hamit Duysak olduğu öne sürüldü ve devreye giren mafya üyelerinin Uysak'ı darp ederkenki görüntüleri de kaydedildi.
Trafiği koruması idare etti
Soruşturmanın şok eden detayları Cübbeli'nin fuhuş trafiği ile ilgili. İddiaya göre yaşanan kadın trafiği yine teknik ve fiziki takibe takıldı. Cübbeli'nin sağ kolu ve karakutusu olarak bilinen Barış Sezer ve şoförü Mehmet Ali Melemez fuhuş yapması için Cübbeli'ye kadın temin ettiler. Takip boyunca Cübbeli'nin beş ayrı hayat kadını ile cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Barış Sezek'in Cübbeli'ye kadın temin etmek için Kazakistan ve Fas'a gittiği anlaşıldı.
Telefonda şifreli dil kullandılar
Zanlıların yaptığı şifreli konuşmalar da Savcılık tarafından deşifre edildi. Zanlıların hayat kadını için "Seyyit-Talebe", fuhuşa aracılık eden ve kadınlara verilen para için "Zekat" dedikleri iddia edildi. Şifreler telefon konuşma kayıtları ile zanlıların yaptıkları konuşmalar karşılaştırılarak çözüldü. Kadınlar için yapılan pazarlıkta ise "bu gömlekler 200 dolar tutuyor" gibi ifadeler kullanılmış.
Buluşma polis kamerasında
Cübbeli'ye temin edilen kadınların önce fotoğrafının çekildiği, boy ve kilo ölçüleri alındıktan sonra Ünlü'ye gösterildiği, Cübbeli'nin beğenmesi durumundaysa kadınların buluşma evlerine götürüldüğü belirlendi. Cübbeli'nin beğenmediği kadınlardan birinin Özbekistan uyruklu Nargıza Razaeva olduğu belirtildi. Razaeva'yı fuhuşa zorladığı iddia edilen Cübbeli'nin sağ kolu Barış Sezer ile 5 Haziran 2011'de Fındıkzade'de buluşma anları da polis kamerasına yansıdı.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...oca-tutuklandi

Net konuşmak için biraz erken gerçi ama polisin elinde yeteri kadar delil var gibi duruyor.Ama F tipi ve Adnan Hocayla yaşadığı problemler insanın aklına başka ihtimalleri de getiriyor hani.

Fuhuş ve Cübbeli Ahmet Hoca hiç yanyana düşünebildiğim kavramlar değil.

Not:Lütfen yorumlarımızda kul hakkına riayet edelim,bahsin gıybet hududlarına girmesine müsaade etmeyelim:p

ozgur_beyin 11-12-2011 11:02

dün hem vakitte hemde zamanda yoktu. bugün görmemezlikten gelememişler.hayret

Ascendent 11-12-2011 15:50

Bana Fettullah Gülen'in gizli yapılanması tarafından düzenlenen birşey gibi geliyor. Yazık olmuş adama.

rastaman 11-12-2011 17:17

''Bu sefer güldürmedi''

kaanuni 11-12-2011 18:01

Alıntı:

rastaman´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 426111)
Fuhuş ve Cübbeli Ahmet Hoca hiç yanyana düşünebildiğim kavramlar değil.

Neden ki? Bir insanın söylediği ile yaptığının bir olması şart değil. Amerikada bir evangelical televizyon vaazcısının da call boylar tutup onlarla beraber amfetamin kullandığı ortaya çıkmıştı. Sonra da kabul edip, "gay hastalığından kurtaran" garip hristiyan kamplarından birine gitmişti. Şimdi iyileştim diyor. Günah olduğunu düşündüğü şeyleri yapan bir insanın cehennemden kurtulmak için dine sarılması normal. Hele hele İslam'da olan sevap olayını düşünürsek, muhtemelen günahlarını kapatmaya yönelik sevap için yapıyordu programını.

spartacus 11-12-2011 18:13

Günümüzde Harem kurulamıyor demekki... Oysa eskiden ne güzeldi-o yüzden bazıları eski hukuk sistemini, aslen hukuksuzluğu çok severler!-, beri yanda din,, eli, eline değende tiz kırbaçlana, urula derken, öbür tarafda beyler harem kurar, hatda köle pazarlarında! fetihlerde ya da katliamlarda ganimet olarak aldıklarından çocuk, kadın, kız, gasp malı satar, , ama meşru olurdu...
neyse ne, sonuçda evvel haremlilerin yaptığı resmi fuhuş ne ise ve nasıl ki garip görünmüyorsa, bunların yaptığı da garip değil. Asıl garip olan söylemleri ile eylemleri arasındaki uyuşmazlıktır..

Daha ilkokul bebesi çocukların dahi etek boyuyla uğraşan bir zihniyettir hakim olan... Yani söylem ile eylem farklı...

Yine de Cüppeli son yıllarda H.Yahya üzerinden belirli bir kesimi deşifre edici söylemler kullanıyor ve ucu da muhtemel hükümete de değiyordu.. Yapmıştır veya yapmamıştır burası ayrı, ama bu konuda şu kadarını söyleyebilirim, yargılayanlar ondan daha kirlidir diye tahmin ediyorum. O güruhun neresine parmak bassanız altından bu tür şeyler çıkar, gasp, dolandırıcılık, bağış toplama ve zimmete geçirme, fasa, fiso vs.vs...

Bir zamanlar ve deprem somnraların da ne diyordu Cüppeli? Kasetlerimizi(kendi sesinden vaazlar) yalnızca bizden alın. 10 MARK!!!

rastaman 11-12-2011 18:32

Alıntı:

kaanuni´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 426195)
Neden ki? Bir insanın söylediği ile yaptığının bir olması şart değil. Amerikada bir evangelical televizyon vaazcısının da call boylar tutup onlarla beraber amfetamin kullandığı ortaya çıkmıştı. Sonra da kabul edip, "gay hastalığından kurtaran" garip hristiyan kamplarından birine gitmişti. Şimdi iyileştim diyor. Günah olduğunu düşündüğü şeyleri yapan bir insanın cehennemden kurtulmak için dine sarılması normal. Hele hele İslam'da olan sevap olayını düşünürsek, muhtemelen günahlarını kapatmaya yönelik sevap için yapıyordu programını.

Yok,din adamı yada ''Allah dostu'' olduğu için değil,beden dili,ses tonu vb. her şeyiyle çok inandırıcı ve samimi bir portre çizdiği için fuhuşla özdeşleştiremedim.
Yoksa Müslümanından Hristiyanına din adamlarının yada din fanatiklerinin uçkur sabıkası sayfa sayfa.

Alıntı:

spartacus´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 426197)
Bir zamanlar ve deprem somnraların da ne diyordu Cüppeli? Kasetlerimizi(kendi sesinden vaazlar) yalnızca bizden alın. 10 MARK!!!

Ya sırf depremde ölenlere söyledikleri yüzünden bu başına gelenlere sevindiğimi saklamayacağım.
Ölülere uzattığı dili yüzünden hapis yattı,güya özür diledi,ama içerden çıkar çıkmaz tüm o vaaz kasetlerinin adlarını ''deprem'' koydu.
Deprem-1,deprem-2
İnsanda biraz utanma olur.

ereninthenature 12-12-2011 06:37

Alıntı:

Ascendent´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 426176)
Bana Fettullah Gülen'in gizli yapılanması tarafından düzenlenen birşey gibi geliyor. Yazık olmuş adama.

Komplo filan yok Ascendent.Ben hocamizin sex kasetlerini izledim.Montaj filan yoktu, gayet gercekti.

kaanuni 12-12-2011 07:36

http://www.youtube.com/watch?v=IlQ8uCdhbeU

adam burada tövbe ettiğin zaman günahlar sevaba çevriliyor diyor. belki de sevap kazanmak için yapmıştır.

kilimanjaro 12-12-2011 15:54

Kim demiş "cübbeliyi seyreden yok" diye!
Kemal Sunal'a rakiptir.
Ben şahsen en kral komedi filmine taş çıkartır diyebilirim...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:03 .