![]() |
Zorunlu Genel Sağlık Sigortası 2012 Hakkında Bilgi
Alıntı:
|
hükümet çalışıyor panpa, oyun ağeepeyee, heil rte
şaka bir yana, bugün bende annemden duydum. Köydeki akrabaları aradık hemen, haberleri yokmuş. o değilde evdeki diğer bireylerin çalıştığı yerden aldığı maaşlarını, gelirlerini nasıl tespit edip benim ortalama gelirim bulacaklar onu çok merak ediyorum. |
resmen kelle vergisi bu. medyada, toplumda doğru düzgün tepki görmemesi de ayrı bir olay. millet kulak memesi kıvamına gelmiş valla...
işsiz-sigortasızsanız bu deli dumrul yasasından yırtmanın tek yolu sanırım yeşilkart. onu da batıda edinmek biraz zor. ikametgahını hatta kütüğünü güneydoğuya kaydırma imkanına sahip olan valla hiç beklemesin. oralarda sigortası olmayan hemen herkesin yeşilkartı var. misss... :D |
Destekçisi oldukları siyasal görüşün temsilcileri ve müritleri voliyi vuracaklar ya buna önayak oldukları için mutluluktan havaya uçuyorlardır!
Tabi giren çıkan tabiki biz bilinçli vatandaşa olacak, göz göre göre kandırılmak, dolandırılmak, çok acı... Hele ki hastaneye yolu hiç düşmeyen bir insansanız... |
İktidar bütçe açığının tavan yapmasını çoktan kabullendi zaten. 2011'e kadar kayıtdışı (bilançoda net hata/noksan kalemi) 10-15 milyar dolarla gemiyi- su almış olsa da -yüzdürüyordu.
Simdi deniz bitti. Gemi karaya oturdu, oturacak. Artık net hata noksan kalemindeki kayıt dışı 15 milyarı (kriz tüm dünyada bacayı sardığından) rüyasında göreceğini biliyor. Çare: kendi vatandaşına devlet eliyle sağlık sigortası satmak. İstesin, istemesin; vatandaş alacak. İhtiyacı olsun, olmasın..vatandaş ALACAK! Bunun için sizden 70 soruluk bir gelir beyanı formu doldurmanızı rica ediyor. AMA Beyanınızı da KABUL ETMİYOR.. ''Ben sana, evine işe aldığım 3000 kadrolu teftişçiden birini göndericem, derdini (gelirini) sen ona anlat'' diyor.. Onlar ermiş muradına, biz ..... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:19 . |