![]() |
bu kadarda olmaz
foruma bir isimle kayıt oldum. fakat bu isim başka bir forumda deşifre oldu. bunun uzerine yeni isim aldım. bunuda forum moderatörlerine bildirdim onlarda once aldıgın ismi bloke edeceğiz dediler bende tamam dedim.
az önce ise 2 ismin var banlandın diyor. oysa ben durumumu bildirmiştim obur ismimi bloke etmeyen sizsiniz.bunu kimin yaptığınıda biliyorum.banımı kaldırsanız bile bir daha bu forumda yazmayacağım. bu kadar habersizlik amatörlük olmaz ki.ben moderatörlere bildirmişim onlar işini yapmıyorsa benim suçum ne ? |
ben tum durumu moderatörlere bildirmişim ilk ismimi bloke edişin demişim. sanırım biri kafasına göre banladı.
|
Banlanan sadece bir tanesi olmasi gerekiyor; diger rumuzunun da banlanmissa bir hata olusmus demektir. Lutfen sakin ol, herkes her an forumu takip edemiyor, arada yanlisliklar olabilir.
|
Benim asıl anlamadığım, başka bir forumda ismim deşifre oldu ne demektir?
Burada deistim diyerek mesajlar yazıyorsunuz. Ahlaksız insanlar mesajlarımı kopyalıyor dediğiniz yerde müslümanım diyorsunuz. Ki oradaki kişiler gördüğüm kadarı ile, sizin mesajlarınızı kopyalamamış, orada müslümanım diyip, burada İslamı bıraktım demenizi göstermek için yapmışlar. Sonra nickimin acilen değişmesi lazım diyorsunuz, değiştiriliyor. Sonra başka üyelik açıyorsunuz. Sonra bunu bildirdim diyorsunuz, şimdi de bildirdiğim halde bu ne iş banlanmışım, bir daha da burada yazmam diyorsunuz. Hemde 3. bir üyelik ile. Bence siz önce bir kendiniz durulun ve ne olduğunuza karar verin, ondan sonra devam edin. Ayrıca ben şahsen, müslüman dahi olsam bu forumun bir üyesi olarak; Bir üyenin, eski üyeliğini banlatıp, yeni bir üyelik açmasını sadece moderatorlerin bilebileceği şekilde yapmasını veya yapılmasını etik bulmam. |
yergin nickim 3 gun sonra değişti. onun için başka nick aldım nicki aldıgımda değişmemişti...her neyse sadece bırı banlanmış.kusura bakmayın.
|
Siz farkli bir isimle uye oldunuz. Bize desifre oldugunuzu bu sebeple nick degisikligi istediniz. Biz de bunu yerine getirdik. Bunun disinda bir de opeth nickiyle uyelik actiniz. Bunun uzerine banlandiniz.
Ondan sonra da isyan adiyla yeniden uyelik actiniz. Ve bugun yine banlandiniz. Bunun amotorluk ile alakasi yok. Bu forumda yalnizca bir aktif nick ile yazabilirsiniz. Diger uyelerimize tanimadigimiz hakki, size ayricalikla tanimamiz mumkun degil. Ben size aktif sekilde birden fazla nick kullandiramam. Sadece ben degil hicbir arkadasim buna izin vermez. 4 farkli nick bahsettigimiz. Desifre olmamaniz icin burada acik acik yazmiyorum. Sizin nicklerinizi banlayan benim. Bunu duyurular kisminda bildirdigim halde, sizden aciklayici veya bilgilendirici hicbir om veya dilekce almadim. Bu kadar hassassaniz, baslik altlarina mesaj atacaginiza, bana bir bilgi mesaji gecseydiniz daha yerinde olurdu. Yalnizca bir om aldim sizden, ilk nick degisikligine ve desifreye iliskin. |
ben forumu açınca direk banlandınız yazdı mesaj gonderemedim.ikisinind ebanlandıgını sandım.iki nick kullanmak ıstediğim yok.zaten bir nickimi iptal edin demiştim ama opeth kalsın demiştim istatistike.
|
4 nickim falan yok.kim çıkardı.bu isyan nickinide sadece isyan etmek için açtım.
|
Bu tip om'lerinizi birden fazla mod'a(birden cok kullanici sekmesini kullanip) yollarsaniz, hepimize ulasir. Ayni sekilde dilekce bolumunu de kullanabilirsiniz.
Malum birden cok sayida mod var ancak her birimiz ayni anda online olamayiz, bu imkansiz, herseyden once farkli cografyalarda yasiyoruz. Lutfen bunu da goz onune aliniz. Orn; dun ben surekli online idim ama istatistik online olamayabilir veya bir baska arkadas. Dogal olarak ben bundan haberdar olamam. |
Alıntı:
Hakim Vishnu Opeth Isyan Duyurular kismina bakin , 2 adet bilgilendirici mesajim mevcut. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 . |