![]() |
Müslümanların En Saçma Soruları
Kainatın amacı nedir?
Din olmasa herkes birbirine atlamaz mıydı? Madem Ateistsin neden ananla, bacınla yatmıyon? Şimdi ben senin anana tecavüz etsem Cehennem de yok eee noolacak? Senin bacın zina yapsa hoşuna gider mi? Neden Allah’a inanmıyorsun? Madem Allah yok, biz nasıl var olduk? Madem insan meymundan geldi niye hala meymun var? Neey insan meymundan mı geldi? Senin atan meymun olabbilir, biz insanık. |
Bir araba, sadece ruzgar ile kendi kendine, olusabilir mi?
Ateistlerde ahlak yok ne yapacaklar? Ateistler de vicdan yok ne yapacaklar? |
Her şey tesadüfen mi yaratıldı?
Madem Allah yok Muhammed de mi yok? Sen haklıysan benim kaybedeceğim bir şey yok, ama ben haklıysam bittin oğlum sen! |
Niye ahlaksızlık yapmıyor?
Niye yetim hakkı yemiyor? Niye yalan söylemiyor? Niye hırsızlık yapmıyorsunuz :) Madem Ateistsin neden ananla, bacınla yatmıyon? Atamın tıynetine bak. Ateist olsa evde herkesi elden geçirecek. |
Diğer konu ile birleştirilince çok komik oluyor... yucemanitu, sen çok yaşa emi..
Birde Allah hepinizi ıslah etsin :) |
İtiraf edeyim ki bana da ilham verip bu başlığı açmama sebep olan diğer konuydu :D
|
"Şimdi ben senin anana tecavüz etsem Cehennem de yok eee noolacak?" Madem cehennemde cezasını çekecek o zaman neden çoğu yerde şeriat hükümleri veya töre uygulanıyor diye sorulmalı bence.
|
O kadar mantik olsa, imanli olmazlardi degil mi?Bir tane de benden.
Su masayi goruyor musun? Evet. Bunu yapan bir marangoz oldugunu, kendiliginden "tesadufen" olamiyacagini kabul ediyor musun? Evet. O zaman su basit masayi yapan birinin var oldugunu kabul ediyorsun da, bu bal veren arilari, zehirli yilanlari, hamam boceklerini, su mukemmel dengeyi gorup de, nasil bir yapici, yaratici oldugunu kabul etmezsin? Hatirin kirilmasin, hadi edelim; ama o yaratani kim yaratti? Bu kadar mukemmel bir irade, senin mantigina gore, kendiliginden var olmadi herhalde? Hasa, o allahtir, yaratilmaz, yaratir. Zaman ve mekandan munezzehtir ama, 7 kat gogun en ust katinda, tahtinda oturur. nereden biliyorsun/ Kendi kitabinda, kuranda soyluyor. O onun kitabidir, muhammed oyle dedi. Iyi de muhammed'e neden guveniyorsun? Allah o benim en sevgili kulum odur dedi. Nerde dedi/ Kuranda Ya kurani kuran muhammed ise? Dokunulmaz! allah bir noktasina bile dokundurmam dedi. Iyi de, benim bildigim, allah eskisiyle celisen yeni ayetler de yollamis. Yollar, o allahtir. Yenisini yolladiginda eskisi gecersiz kalir. Ama hani noktasina bile dokunulamazdi? Allah buyuktur, o dokunur. |
Bugün Allah icin ne yaptin :D
Meymunnnn :D |
Islam alimlerine nicin saygi gostermiyorsunuz?
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:59 . |