![]() |
2006 RAMAZAN HATIRASI... :)))
|
Re: 2006 RAMAZAN HATIRASI... :)))
ya mutlu bir aileden bu insanlar bunu anliyorsa,tenkit etmemiz onlari uzmez mi.
|
Alıntı:
Bakın bu ülkede yaşayan insanların hemen hemen tamamı bu görüntüye gerçekten çok ama çok güler... Diğer taraftan tenkit etmemin onların üzüp üzmeyeceği konusu ise tamamıyle ilginç çünkü burası demokratik bir ülke ve tenkit bu ülkenin mayasıdır.. Sevgiyle kalın... |
sorogren kardesim,
burada estetikten cok bir dusunce hatasi var... resim hatiradir, anidir...yillar sonrasina birakilacak en mutevazi servettir.. iyide bu resimde kim kimdir... aile fertleri bakipta, aaa bak ben ne guzel cikmisim diyebilirlermi...? veya; kizim bak bu benim diyebilirlermi.? ben yirmi yil once bu sekildeydim dese kime ne..simdi ile arasindaki farki kim bile.. onlarin resim cekilmesin anlami ne dostum izah edebilirmisin? |
iyi agalar sozumu geri aldim.
|
Birbirlerini çantalarından tanırlar. :)
|
işin espirisi bu acaba ordaki kadınlardan kaçı onların içinde durmayı istiyo ki arkadaşlar?? biraz uynık olmazsak bizim kadınlarımızında öyle olması söz konusudur
|
ama çok güzel bi foto .. yıllar geçince aha ortadaki bendim yok yok şu bendim gibi polimiklerede girerler:)
|
İslamı şiddetle savunan bayan arkadaşlar bu fotoyu görünce yine nasıl kıvırıcaklar merak ediyorum valla?
|
mesela bu hanımlardan biri hamile kalsa,olurya hani doğum esnasında hayatını kaybetse,seneler sonra çocuk büyüdüğünde annesinin yüzünü görmek isterse, ki bu bir insan için çok önemlidir,eldeki tek resimde bu
nasıl cevap verecek takunyalı hacı amcam mesela dedikya ((((:::: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:45 . |