![]() |
Forumda "Gündem" kategorisi açılsın.
Bu kadar tartışma potansiyelinin olduğu bir sitede bir tane gündem bölümü(forumu) yok arkadaş. Niye?
|
Ben zaten zamanında konu olarak açmıştım, bir Allah'ın kulu da gelip yazmamıştı;
http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=22758 |
"La ne gereğ var ben asosyalim koymuşum gündeme" şıkkını "La ne gereğ var?" şeklinde değiştirdim. Çünkü hayır diyecek olanların daha başka gerekçeleri olabilir. Maksat öneriye evet ya da hayır diyenlerin daha sağlıklı şekilde belirlenebilmesi ise seçeneğin bu şekilde olması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Vrael'n ağzına biberi bilahare süreriz. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
-"Evet, bu kararın kültürel gelişime ciddi katkı yapacağını değerlendiriyorum." -"Olmaaz! Ne lüzum? İstemezük! Zatti hoşafın da yagi kesildi loo!" şeklinde bir anket yapamazsınız. Kabul ediyorum abartılı bir örnekleme oldu ama vurgulama bakımından hoş görülür diye umuyorum. |
Evet bence açılsın
|
İlla tabii ki. Güncel haberleri izlemenin de bir platformu olur. Malum medya tümüyle susturulmuş durumda. Ben hiç bir medyayı izlemiyorum, çünkü hepsi susta duran eğitilmiş, sindirilmiş maymunlara benziyorlar. Haber kaynağım tümüyle internet.
Kenarda köşede kalmış, ana medyanın baskı nedeniyle görmezden geldiği, ama aslında gündemin en önemli maddeleri olan konuları bu açılacak bölüme taşıyabiliriz. |
Açılsın açılsın ,
Geç bile kalınmış bence |
Ben böyle bir kategorinin "kopyala-yapıştır" başlıklardan öteye gidemeyeceğini düşünüyorum.
Zaten eli tetikte böyle bir şeyi bekleyen bilgi birikiminden yoksun birçok üye var, onlara bu koz verilmemeli. Gündem kategorisinde açılabilecek başlıkların tümü "politika" kategorisi altında irdeleniyor zaten. |
Forumun Multimedya bölümünde "Köşe Kapmaca.." isimli başlıkta medyadaki haberleri paylaşma olanağı bulunmakta..
Ayrı bir başlık açmak istemeyen yazarlar ilginç haberleri bu başlığa taşıyabilirler.. http://turandursun.com/forumlar/show...429#post450429 |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:20 . |