![]() |
Sİvasa mektup.
Kalk be halkım uyan artık bu ölüm vede ölümler uykusundan
Bak bugun yine küllenmiş yüreklerimizdeki ateşler tekrar yanmaya başladı Birtelaştır aldı biz insan olanları,nasılyapacagız şunu yapsak bunumu yapsak diye Devlet senden benden önce aldı bile önlemlerini,kolluk kufetlerinde bu bölücülere Nasıl davranacagız diye?gazlar,panzerler,su sıkan panzerler,coblar kılınç gibi parlatıldı Sivas 1993 2 temuzun katliyamını anmaya gelecek binlere onbinlere-yollar yine kapanacak,sivasa anmaya gel insanlara,sıkkıntı zorlu yeni yeni tezgahlar hazırlıyorlar? Eger bu insanlar arını,direncini,insan olmanın güzelliklerini bellediler ise? Ne sizin kokuşmuş düzennizden,ne mahkemenizden,ne kolluk kuvetlerinizden korkmuyacaklardır!!!! Bunu bir sever insanlık düşüncesi kalmamış,kirli beyinlerinize iyice yazınız? 2012 2 temuzda sivasda olacak,güzellikden,insandan insanlıkdan yana gönlünü verenler. 3 temuzda’da fazla kan dökemediginiz direncin harman olan,öksüz çorumda olacagız. Ne güzeldirki insanlık vede insan yanında olan-hiç bir çıkar beklemeden. Bedenlerini karanlıklara bu ugraşlarda verenlerimize-selam olsun tüm direnen güzelliklerimize. SiVASA MEKTUB Sizler Gittikden sonra. çogu Ben insanım Diyen insan -O-insanlıklarından Bile Geçtiler Kimisi Hırsı Kimisi Arsızlıgı Seçti Birde Sizlernen Anılan iki Karanlıgı Diyecegim iki Katili Sizlernen Anılır Oldular? Ozanı şairi Agıt Söylüyeni Onyedi Yılınızda Halä Söylenir çirkinliklerini Ayıb“Larını Anlamaz Oldular Üstüne Üslük Katledilişinizin Yerinde Yani Kanlı Sivasda? Etinizi Ayranla Kolayla Yiyen Ben insanım Diyen Arını Namusunu Satanlar çıkdı Sizler Yaşarken Belkide Meylinizi Verdiginiz izzettin Dogan Dedeniz? Katillerinizi Yani Yamyamlarınızı Savunur oldu Yani YEZiDE Biyat Vede Haram Sofra“Larından Kalkamaz Oldu Daha Anlatacaklarım Bitmedi Bitmezde çogu LAik Cumhuriyetçi Kemalist DE Karanlık Vede Zalimlernen işbirligi Yapar Kol kola Gezer Oldular Bizlerden Suval Soracak Olursanız Gençligimiz Vede Bazı Aydınlarımız Kör Topal Yolumuza Devam Etmekdeyiz Kanla Karanlık“Larnan Beslenenler Daha Bir çogalıb Zengin Olmakdalar Gerçek Bir Acı Daha Var Sizleri Savunan –O-Canlarda Cellatlarınızla Pazarlık Yapar Oldular Yollarını Özlerini Unutur Hale Geldiler Bunları Anlattıkdan Sonra Kararım Sizlerin Yanınıza Gelmek Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerin Gözlerinden Öper,Bizleri AF Edin. Hamdi yalcin.27-05-2010-almanya. |
SİVAS ACISI
Ben tanırım Bu bulut bizim oranın bulutu Hemşeriyiz ne de olsa Benim için kalkmış ta Sivas’tan gelmiş Yurdumun bulutu Başımın üstünde yeri var Ben bilirim Bu rüzgâr bizim oranın rüzgârı Hemşerimiz ne de olsa Benim için kopup gelmiş yayladan Yurdumun rüzgârı Kurutsun diye akan kanlarımı Ben anlarım Bu acı bizim ora işi hançer acısı Bir ülkedeniz ne de olsa Aynı dili konuşsak da Anlamayız birbirimizi Hançerin nakışı Tanıdım acısından Sivas işi Ben duyarım duyumsarım Bizim oranın sızısı bu Binip kara bir buluta Sivas ilinden Sivas rüzgârında uçup gelmiş Helallik dilemeye Ey yüreğimin onmaz acıları Ey beynimin dinmez sancıları Suç ne bende ne de sende Suç seni karanlıklara gömenlerde Ne de olsa yurttaşımsın Kapalı olsa da bütün vicdan kapıları yüzüne Bilmelisin bir yerin var canevimde AZİZ NESİN |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:29 . |