![]() |
Allah'tan Görevli Mehdi
http://www.youtube.com/watch?v=Cdvf8d7EtGk
Aynı kişi 1400 sene önce Arabistan'da bir çöl bedevisi olarak bunları söylese sizce sonuç ne olurdu ? |
Alıntı:
|
Bu dedeyle uçan Sabri'yi buluşturmak lazım aslında:peace:
|
|
✔ Nihat Doğan fetva verdi: Erdoğan mehdi dir.
Nihat Doğan, İslam'da mehdi kehanetlerini sıralayarak şöyle dedi: "Necmettin Erbakan'ın öğretilerini kılavuz edinen bir komutan çıkacak, Müslümanlardan bir ordu kuracak ve Kudüs'ü fethedecek. Eğer bu gerçekse Recep Tayyip Erdoğan'ın mehdi olduğunu mu anlıyoruz." Nihat Doğan'ın bu sözleri üzerine program sunucuları Ömür Varol ve Bircan İpek de Senin anlattıklarından oraya gidiyoruz diyerek tasdik ettiler. |
bu ibişi dinleyen var mı bilmemde mehdi konusuna hakkaten tayyip ve avanesi kafayı takmış sözde tüm bu değişiklikleri yakıp yıkmaları 2023 hazırlıkları mehdiye emanetini vermek içinmiş. tayyip kendisi halife. hatta saray odalarına oluşturulacak eyaletlerin adı verilmiş öyle bişi masal uzuyordu sıkıldım dinleyemedim.
|
Alıntı:
Günümüz ulemâsından müthiş allâme Nihat Doğan Hocaefendi... Yalnız bir sorun var. Beni Âdem; Âdemoğulları demek. Beni İsrail de "İsrailoğulları" oluyor. Bu durumda "Beni İsrailoğulları" deyince, hazret ne demek istiyor; anlamak benim gibi cahal-cühelâ biri için mümkün görünmüyor. E, insan 'Âlim' olunca söylediklerini herkes anlayamaz tabii |
İslama - ki bence Kur'an'a çoğu gibi 200 yıl sonra eklenmiş- başka peygamber gelmeyecek faslından geriye, 1 açık kalıyor, o da Mehdi...
Her din bir çok subjektif esasa ve inanca dayandığı için istismara açıktır, bir çok hakim dinlerin açıklarını aramış ve o açıklar üzerinden dilediği gibi evirip, çevirebilmiştir, bir şey dine göre A ise bir başka yorumcunun elinde Z olabiliyor... Böylece şer ve çıkar kesimleri bu konuda da açık bulmuş, Mehdi, böylece bir kişiyi peygamber vasfıyla pazarlayabilmek için, bu yol seçilmiş... Söylenecek fazla bir şey yok, AKP sayesinde Türkiyede hatrı sayılır milyonlarca kişi, şirke, sermayesi din olan şeytanlara kendisini kaptırmış durumda, kısaca bindiler bir alamete gidiyorlar kıyamete, elbette Mehdi lafzı kullanılacaktı, zira her geçen gün daha fazla üretilen kıyamet, üreticisini Mehdileştirmek zorunda kalıyor(açık değil mi?)... Bu durumu ya başkanlık ya kaos, terör örneklerinde de siyasi olarak işlemiyor muyuz, burada ise, işin inançsal istismarına değindik ve her halükarda ikiside aynı kapıya çıkıyor... İdrak zor ulaşılan, ama lakin burunların ucunda olan... |
Alıntı:
Bu durumda "şehitlerimiz" diye ekranlarda salya-sümük ağlayarak, arz-ı endâm eyleyen kimi zevâtın göz yaşları, aslında timsah gözyaşları mı oluyor ? |
Hayli bir suredir, melek gorundu, mubarek zatlar gorundu vs. soylemlere asinayiz. Bu gidisle yakinda, mobese kameralarinda mehdi gorundu(!) derlerse sasmamak lazim.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:21 . |