Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Nihat Hatipoğlu vb... (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=28630)

Escalante 30-07-2012 03:03

Nihat Hatipoğlu vb...

Birgün peygamber yürürken birini gördü ve ona şöyle dedi, bunu duyan o,peygambere şöyle dedi, sonra peygamber gözlerini kısarak ona şunu dedi, bunu duyan o, sıkılarak şöyle dedi, onu anlayan peygamber öyle birşey diyince,araya biri girer ve yanında ki biri dayanamaz cevap verir sonra diğeri arkasından gider niye gittin der, sonra ona cevap veren kişi der ki, sen bilmezsin,sonra melek sen girme araya der ve şöyle cevap verir der ki vs vs vs...

Bu ne ya ...

errata 30-07-2012 03:15

Türkiye'nin görebileceği en mıy mıy adamdır herhalde. Elbette onu dinleyenler ve feyz alanlar için takva, sünnet abidesi bir Allah dostudur. O da yolunu öyle tutmuş.
Kimi bağıra çağıra anlatıyor, kimi güya ilkokul seviyesindeki "kanıtlarıyla" ateistleri dine çevirdiğini söylüyor, kimi yobazlığın insanlık dışılığın dibine vuruyor. Herkesin amacı aynı, herkes aynı Allah'ı anlattığını iddia ediyor.

Ahlaksız 30-07-2012 03:15

Hipnoz kardeşim,hipnoz:)
Hem sen neden bu insanları izliyorsun ki:)
Discovery filan izle:)

Escalante 30-07-2012 03:27

Ben bu siteye üye olduğumda müslümandım,sonra deist oldum şimdi ateistim, simdi bile beni, biraz çok ama çok az olsa etkiliyor ama salakça olduğu için, sorgulamayan insanların gözlerinden yaşlar akarak izlemiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum..

Neva 30-07-2012 03:46

Alıntı:

Shibumi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446856)
Türkiye'nin görebileceği en mıy mıy adamdır herhalde. Elbette onu dinleyenler ve feyz alanlar için takva, sünnet abidesi bir Allah dostudur. O da yolunu öyle tutmuş.
Kimi bağıra çağıra anlatıyor, kimi güya ilkokul seviyesindeki "kanıtlarıyla" ateistleri dine çevirdiğini söylüyor, kimi yobazlığın insanlık dışılığın dibine vuruyor. Herkesin amacı aynı, herkes aynı Allah'ı anlattığını iddia ediyor.

Omer'in bas parmak tirnagi, insanin avcu genisligindeymis.:tape2:

Escalante 30-07-2012 03:59

Gümüş yüzük takıyor ya, taktığı kıravat yüzükten pahalı değilse birşey bilmiyorum...

Nevandaar 30-07-2012 06:01

Alıntı:

Neva´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446863)
Omer'in bas parmak tirnagi, insanin avcu genisligindeymis.:tape2:

Ömer'in boy kaç?
4 - 5m arası birşeyler herhalde?

Neva 30-07-2012 10:25

Alıntı:

Nevandaar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446870)
Ömer'in boy kaç?
4 - 5m arası birşeyler herhalde?

Oyle birsey olsa gerek sanirim, -cehennem boyutlari verilmediginden-daha fazla izleyemedim, Tanri acaba benden razi mi filan diye soruyormus Ebubekir'e...

Tam klasik bir hristiyan doktrin orneklemesi. Ebubekir cehenneme sadece beni at, sadece beni yak ,en ufak zerreme kadar cehennemi kaplayayim, diger tum inananlari yakma onlar bilmezler affet filan demis...

Anlasilan Muhammed'in olumuyle, birileri birilerine ozenmis.

murted 30-07-2012 11:29

Bunun oğlu var, kendisi gibi yetiştirmiş. Sanırım tv'ye çıkarmış geçenlerde. Baba sömürmeyi bırakınca oğlu kaldığı yerden devam edecek, gözünüz arkada kalmasın.

Alıntı:

Escalante´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446864)
Gümüş yüzük takıyor ya, taktığı kıravat yüzükten pahalı değilse birşey bilmiyorum...

Yıllar evvel bölüm başı yirmi bin tl'den mi ne bahsediliyordu.

Escalante 30-07-2012 12:47

Alıntı:

murted´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446902)
Bunun oğlu var, kendisi gibi yetiştirmiş. Sanırım tv'ye çıkarmış geçenlerde. Baba sömürmeyi bırakınca oğlu kaldığı yerden devam edecek, gözünüz arkada kalmasın.

Yıllar evvel bölüm başı yirmi bin tl'den mi ne bahsediliyordu.

Yirmi de alır otuz da alır beni şaşırtmaz, bunların evlatlarına bir bakın öğretmen,doktor,mühendis var mıdır? Olsa bile yine ticaret yapıyorlardır,baba din ticareti yapıyor evladı da o parayla ticarete atılıyor,hepsi girişim dehası.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:30 .