![]() |
Peygambere vahiy nasıl gelir ?İbretlik
Sahte Mehdi İskender Evrenosoğlu Vahiy Alma Anı
http://www.youtube.com/watch?v=BJic6KuQfK8 Dikkatle bakın vahiy gelirse böyle gelir. Aman deyim şaşırmayın |
Ancak bu zat TANRI'nın insanlara bir garantisini de işaret etmekten geri kalmamış!
http://www.imamiskenderalimihr.com/ |
ahahha bende mesihim agalar simdi dikkat ettim de sınav anlarında bana da aynen böyle oluyor bazen :D bende vahiy alıyorum
|
Alıntı:
Kitaba gore zaten herkes vahiy alabilir. Tanri diledigi kuluyla bir sekilde konusur ayet var, vahiy kesilmis degil yani. Siz bile vahiy alabilirsiniz. :) Kitabin insan urunu oldugunun en acik ayetidir o. |
Alıntı:
Vahiy alıp almadığıma siz karar verirsiniz ? Tabikide izniniz olursa anlatırım. |
Alıntı:
|
Tamamiyle yaşanmıştır gerçektir
Bir gece rüyamda bir yaşlı - ak sakallı ihtiyar geldi. Elinde bir sürü anahtar . Ceza evinde gardiyan sandım.. Derken bana .'' Oğlum bunlar cennetin anahtarları ''dedi.. Ve ilave etti ''Seni bu mahallenin cennetten sorumlu müdürü yaptık '' diyerek anahtarları verdi. Kendi kendime;Yahu ben camiye kliseye gitmem.şeytana bile taş atamam diye içimden geçirmiştimki. İhtiyar devam etti'' Biliyoruz sen karıncayı bile incitmezsin,Ateist olduğun halde oruçlu mümin arkadaşına şambali aldın. biz içindeki özü biliyoruz.Ondan seni seçtik ''dedi. Ben sorumluluk almak istemedim. Ertesi gün yine aynı sohbetler. Daha sonraki günde öle.. İhtiyara acıdım. Anahtarları aldım. Bir sonraki günde kahvede bu rüyayı anlattım. Dede bu bir bildiği vardır dediler. Hepsi kuyruğa girdi. Konyalı birine birde kel olan birine kızıyodum.Konyalılarla kellere anahtar yok dedim. Küstüler. Üç gün surat astılar ve ben kıyamadım. sizleri cennete alırım ama deyince ,çaylar söylendi sevinç çığlıkları,mutluluk diz boyu beni konuşturmuyorlar severken öldürecekler. Ancak... diyorum.fakat beni konuşturmuyorlar öpüyor sarılıyorlar... Ben ancak ... diyorum .susturuyorlar. nihayet konuşma fırsatı buldum.Sizleri cennette düşen yaprakları temizlemek üzere hizmetli olarak alacam birde hepinize bekaret kemeri takacam inekler deyince hep birlikte ''Alçak'' diye bağırıp üzerime uçtular tam üç ay kahveye çıkamadım. Acaba diyom ihtiyar vahiymi getirmişti. Geçen kakveye uğradım ayağa kalktılar .Tamam dedim ihtiyar size izin verdi.Öylelikle barışabildim |
Alıntı:
:) Guzelmis. Durun bakalim inancli arkadaslar, soylerler size vahiy mi degil mi? |
Alıntı:
Serbest giriş kartı isteyenlermi ararsın.Yakınlarına torpil ricacılarımı ararsın . Her günüm ip üstünde geçiyor.Başka öykülerde görüşmek dileğiyle. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:34 . |