![]() |
Merwe, Forum Yöneticiliği'nden Yönetim Kurulu'na terfi etti
Merwe arkadaşımız Forum Yöneticiliği'nden Yönetim Kurulu'na terfi etmiştir. Forum ve Sohbet Odası' ndaki yöneticilik konumu gene devam edecektir. Başarılı performansının devamını diliyorum.
|
Re: Merwe, Forum Yöneticiliği'nden Yönetim Kurulu'na terfi e
Sn. Merwe,
Yeni göreviniz hayırlı olsun. Kılıcınızı çekmeden iki defa düşüneceksiniz artık Biri, giderken kime vuracağını iyi bellemek Diğeri, de kime vurmayacağını En iyisi mi kılıçla savaşmak vesselam Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın |
Değerli Merwe,
Biliyorum ki bu görevinide en iyi şekilde yerine getireceksin canım.Tebrik ediyor ve senin aramızda olmandan onur ve şeref duyuyorum. Dilerim senin gibi özgür düşünceli ve pırıl pırıl beyinli insanlar hep var olurlar,çünkü sizlere ihtiyacımız var. Sevgilerimle.. |
Merwe değerli bir arkadaşımızdır.Bu yeni görevin Onun hakkında hayırlı olmasını diliyorum.Bu görevi de layıkıyla yerine getireceğine yürekten inanıyorum.
|
Merwe,
tebrik ederim.başarılı olacağını biliyorum bu vazifende de. |
Tebrikler merwe;çok sevindim
İnsanın bahtı açık olunca, işte böyle ilerliyor *:) |
Bu üstün zekalı ve yetenekli arkadaşı Y.K.'nda görmek benim için ayrı bir sevinç ve onur.
Aramıza hoş geldin Merwe'ciğim. Bu genç yaşındaki bilgi birikimine, mantığına, tahlil gücüne gıpta ile baktığım biline... :)) |
Sn. Merwe,
Yeni göreviniz hayırlı olsun. Yakında sizlere maaşta bağlarlar :) |
Merwe ablam.
* *Hastasın iyileşmeden başka bi sorumluluk daha yüklenmişin sırtına, başarılar diliyorum,güzel ablam. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:36 . |