![]() |
Cübbeli Ahmet Hoca - İnsanlığın yaşı - İnsanlık tarihi
http://www.youtube.com/watch?v=XgQV_...eature=related
Uzaydan atladı düştü,ben ne bileyim:bounce: |
Peygamberlerin naaşının çürümemesi durumu ayetlere mi dayanıyor yoksa hadislere mi?
Her neye dayanırsa dayansın açılıp bakılmalı muhammedin mezarına. Şayet mumyalanma vs olmamasına rağmen sebepsiz yere bakterilerin istilasına uğramamış ve diri diri duruyorsa vardır hikmeti deyip bizler de müslüman olalım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mezarının bulunduğu yere bile girmenin yasak olması kafalarda soru işareti bırakıyor doğrusu. Zamanında birilerinin gerçekten böyle mi değil mi diye kontrol edip çürümüş olduğunu görünce çıkarlar doğrultusunda yasaklandığı hissine kapıldım, ki öyledir muhtemelen. Yasağı delip bakmaya kalkışsam cezası ne olur bilen var mı? Uzuv kesmek, sakat bırakmak, öldürmek gibi cezalar yoksa kuralları çiğneyip herkesin merakını gidermek için cezayı göze alarak girebilirim kaçak yollardan :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Akıl ve fikir diliyorum sizin için. Muhammed mumyalanmış mı? Çürümesini engelleyen özel koşullar mı var mezarında? Bunlar yoksa ki muhtemelen yoktur, Muhammed'in şu anda kemikleri un ufak olmuştur. Keşke açılsa, keşke açtırsalar, yahu adam videoda yemin ediyor çürümemiştir diye! Demek ki kaç kişi dinden çıkacak kemik bulununca :) Ama o zaman da kesin duruma uygun süslü kulplar bulunur. Bu kadar kör olunmazki. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım senin İslam savunucuları açsalardı mezarı o zaman. Peygamber çürümezmiş. Anlamsız boş iddialar. Şehitler de çürümezmiş. Ne diyor cübbeli? İstanbul'daki kazılarda bilmem kaç tane şehit bedeni bulmuşlar çürümemiş. Deli saçması. Bir bedenin "nispeten" daha iyi korunmasını sağlayan koşullar bilinmektedir. Eğer bu koşullar oluşturulmadıysa bir bedenin korunması "imkansızdır" |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mumya nedir? Muhammed'in mezarı neden açılmıyor? O Allah'tır, istediğini yapar demekle olmuyor tartışmak malesef |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 . |