![]() |
Meclis Lokantası Yemek Tarifesi
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...56169132_n.jpg
Adamlara yinede maaşları yetmiyor yahu. Yazık. Bari aramızda üç beş kuruş toplayalım da verelim. Gerçi geçen gün trt de yine myanmara yardım ayağına baya bi para söğüşlediler halktan. |
birilerinin sırtından geçinmek için yapılıyor politika. umarım bir gün hepsi zehirlenir, burunlarından fitir fitir gelir. hatta kalıcı hasar oluşurda meclise uğrayamaz olurlar meclis zıkkımlanma yeri değil semirdikçe kıçlarını daha çok yapıştırıyorlar zaten bi halt ettikleri yok. birileri ekmek kavgası yüzünden yokluk yzünden intihar ederken bunların aldıkları her lokma boğazlarına durur umarım.
|
Bu lokantanın batması lazım ama batmıyor..!
Bu listedeki çoğu yiyeceği ben hiç yemedim,bilmiyorum da..Halkta bilmez bu yiyecekleri.. Halk kuru fasulyeye/patatese talim ediyor..! Müslüman olsaydım haram zıkkım olsun derdim ama olmadığıma göre ne diyeceğimi bilmiyorum..! Boğazınızda dursun deyim bari:) |
Adamlarin yedikleri yemek basina para almadiklarina sükretmeyip birde hayiflaniyorsunuz.
|
orda 4 tl olan bir yemek bizim burda 25 tl :)
|
Meğerse milletvekillerimiz maşallah kendilerine sosyalist ve komünist olmasını çok iyi biliyorlarmış.. Bu ne sosyal fiyatlar, sandım ki Komünizm geldi :)
O lokantaya ve menü fiyatlarına herkesin ve tüm halkın erişim şansı olsun, sadece milletvekilleri için olmasın, bakın o zaman millet Sosyalizme nasıl oy veriyor. :) |
bedavaya yeseler bence bu kadar göze batmazdı, devlet besliyor derdik geçerdik ama dışarıda 25-30 tl olan bir porsiyon eti 5 tl ye yemeleri cidden insanları rahatsız eder, o fiyat maliyetini kurtarmaz,niye zararına veriyorlar diye insanlar bunu sorgular. halbuki bedava olsun kimse dikkat etmezdi : )
şimdi öyle mi bilmiyorum ama 10 sene öncesine kadar askeriye lojman kantinlerinde ve ordu evlerinde piyasanın çok altında satışlar yapılırdı, mesela köfteyi evde yapsan daha pahalıya malolur, pek çoğu evde yemek yapmazlardı bu yüzden, hemde güzel bir hizmet almaları da cabası, üstüne dışarının 1/3 fiyatına biralarını da içerler ohh mis. pastanesinde ki tatlısı, pastası, böreği, çöreği evde yapmaya değmeyecek kadar ucuzdu. şimdi o bolluk kalmadı sanırım. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 . |