![]() |
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hazretlerine
http://www.ulusalkanal.com.tr/images...ezilmiyecg.jpg
İkide bir "demir ağlarla kim örmüş, hep biz ördük" deyip duruyorsunuz, Atatürk zamanında yapılanları sıfıra indiriyorsunuz. Eğer biraz tarih bilseniz bunu söylemeye utanırdınız, yüzünüz kızarırdı. O günkü örülen demir ağlar yalnız tren yolları değildi: güçlü eğitim, güçlü ekonomi, güçlü demokrasi , güçlü laiklik temelleri atılmasaydı, ne siz bu gün o mevkie gelebilirdiniz, ne de gösteriş olarak başlarını örttürdüğünüz, yüzleri gözleri boyalı eşlerinizi gavur ülkelerine götürüp, gavurların ellerini sıktırabilirdiniz. Özendiğiniz Müslüman ülkelerin arasında hangisi bizim ülke gibi? Kendi kıyafetinizi bile o demir ağlara borçlusunuz. DEVAMI... Taşı gediğine koymuş Türkiye'nin aydın insanı.. Atatürk düşmanları ve Akp'liler iyi okusun yazıyı..! |
Çok güzel bir yazı ben tarihi çok severim ve çok tarih okudum ders kitapları yalan dolan dolu,
Yazarın anlattıkları çok doğru şeyler ve ben bunları okurken hep ağlardım ama şimdiye bakıyorumki gerçekten yazık :( |
Bundan sonra İmam Hatipler'de yetiştireceğiniz dindar ve kindar o zavallı gençleriniz, Allah’a dua ederek, yalvararak size yardımcı olurlar. Böylece elinize aldığınız bu güzel ülkeyi kendinizle toprağa gömerek tarihe kara harflerle geçersiniz.
BU LAF SIZIN GÖZÜNÜZE GIRSIN |
Düzeni sertçe ancak saygı çerçevesi içinde eleştirip aynı anda bağnaz Atatürkçülük propagandası yapmayan adamakıllı şahıslar çıkmadıkça daha çok Recep Tayyip Erdoğanlar görürsünüz.
|
Erken seçim ekonomik sebeplerle dayatılıyor. AKP, Türkiye'nin ilk şeker fabrikasını 2 gün önce sattı. Albayrak Grubu, Ersel Grubu, Binbir Gıda AŞ ve Alpullu Şeker Kooperatifi olmak üzere 4 şirket yarıştı teklifte.
Cumhuriyetin ilk şeker fabrikası Alpullu Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 150 milyon TL ile Binbir Gıda verdi. Muş Şeker Fabrikası için ise en yüksek teklifi 230,2 milyon TL ile MBD İnşaat-Öz Erka İnşaat Ortak Girişim Grubu verdi. Madem şeker fabrikaları zarar ediyor, Albayrak Grubu niçin teklif verenler arasında? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:20 . |