Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Gülhane parkı. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=29278)

qlause 10-09-2012 22:44

Gülhane parkı.

Bir gün yaşadığım yerde hastane atıklarının atıldığı yerde resmen gizli işler çeviren türbanlı birini gördüm şoke oldum.

şimdide internette gülhane parkı ve mersin taşucu olayını gördüm gözlerime inanamadım imam hatibe giden kızlar plajlarda gizli gizli neler yapıyorlar görünce inanamadım.

Siz böyle şeyler gördünüz mü? Ben açık bir insanın böyle şeyler yaptığını görmedim, cinsellik bu kadar mı bastırılır çöpler arasında yapıcakkadar?

Katibe Bartleby 10-09-2012 23:14

Alıntı:

qlause´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 455564)
Bir gün yaşadığım yerde hastane atıklarının atıldığı yerde resmen gizli işler çeviren türbanlı birini gördüm şoke oldum.

şimdide internette gülhane parkı ve mersin taşucu olayını gördüm gözlerime inanamadım imam hatibe giden kızlar plajlarda gizli gizli neler yapıyorlar görünce inanamadım.

Siz böyle şeyler gördünüz mü? Ben açık bir insanın böyle şeyler yaptığını görmedim, cinsellik bu kadar mı bastırılır çöpler arasında yapıcakkadar?

yine saçma sapan şeyler yazmışsın.

qlause 10-09-2012 23:26

Alıntı:

Katibe Bartleby´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 455568)
yine saçma sapan şeyler yazmışsın.

Buraya videoları koymak istemiyorum, youtube girip gülhane parkı yazınca en başta bu görüntüler çıkıyor ayrıca diğer mekanıda yazıp araştırırsan bir çok görüntü bulabilirsin (youtube ta değil)

Katibe Bartleby 10-09-2012 23:38

Alıntı:

qlause´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 455570)
Buraya videoları koymak istemiyorum, youtube girip gülhane parkı yazınca en başta bu görüntüler çıkıyor ayrıca diğer mekanıda yazıp araştırırsan bir çok görüntü bulabilirsin (youtube ta değil)

yahu ben böyle videolar yok demiyorum, senin bu videoları buraya getirip konu etmen, türbanlılar hakkında atıp tutman saçmalık.
nabıcaz, evet ya biz de gördük deyip hep beraber türbanlıların cinselliğini mi konuşcaz.
cins.

qlause 11-09-2012 00:35

Alıntı:

Katibe Bartleby´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 455573)
yahu ben böyle videolar yok demiyorum, senin bu videoları buraya getirip konu etmen, türbanlılar hakkında atıp tutman saçmalık.
nabıcaz, evet ya biz de gördük deyip hep beraber türbanlıların cinselliğini mi konuşcaz.
cins.

Hayır bunlar sürekli bize laf atıyor ya, ahlaksız biziz, hırsız biziz, her türlü pisliği biz yapıyoz ya.

ALKA 11-09-2012 01:00

Anal seks yaptıkları ve kızlıkları bozulmadığı sürece bunun günah olmadığına inanan bir takım türbanlı kızlar ben gençken de vardı şimdi de varlar ve gelecekte de var olmaya devam edecekler.

Çarpık bir ahlak anlayışı mı? Evet öyle..

qlause 11-09-2012 01:03

Alıntı:

ALKA´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 455590)
Anal seks yaptıkları ve kızlıkları bozulmadığı sürece bunun günah olmadığına inanan bir takım türbanlı kızlar ben gençken de vardı şimdi de varlar ve gelecekte de var olmaya devam edecekler.

Çarpık bir ahlak anlayışı mı? Evet öyle..

Tamam bak kapalı kapılar ardında istediklerini yapsınlar istediklerini düşünsünler, sence ahlakı savunan bir insanın toplum içinde öpüşmesi ne kadar doğru?

ha sen ben sevgilimizle öpüşürüz böyle öpüşmeyle yada bir erkekle 1 dakika yalnız zaman geçirmeyle, yada otobüste adamın yanına oturmayla ahlaksız olunur gibi iddialarımız yok çünkü.

Ahlakı savunan derken yazdığım gibi ahlakı savunan, yani düşün bir kıza zorla tecavüz ediliyor kız ya tecavüzcüsüne veriliyor yada öldürülüyor! böyle insanlar var ve bunlar ahlak bekçiliği yapıyorlar.

Sen ben sevgilimizle öpüşünce bunlar bizi görse müdahale bile ederler! öpüşmek dediysemde öyle tatlı öpüşmek yani sevinçten bir kere öpersin ya? yoksa toplum içinde saatlerce make out dediğimiz şeyi yapmaktan bahsetmiyorum

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:48 .