![]() |
BİZ GERÇEK İNSANLARIN ATALARI - DEV GEZEGEN
Biz insanlar bu dünyaya milyarlarca yıl önce , dünyamıza binlerce yıl uzaklıktaki özel bir galakside bulunan Dev bir gezegenden geldik.
Peki nasıl geldik diyorsunuz değilmi ? Şimdi bu biz insanların çok çok eski ataları Dünyamıza çok uzak bu dev gezegende yaşıyorlardı. Bilim ve Teknoloji çok hızlı ilerlemişti. Artık İnsan üretim işleri bile yapılıyordu. Bir nevi cyber insanlar. Daha sonra bu yapay insanlar ile normal insanlar arasında bir savaş meydana geldi. Cyber insanlar Dev Gezegenin yönetimini ele geçirmek istediler. Kendi aralarında bile zor anlaşan normal insanlar , yapay insanlar ile savaşa girdiler. Yapay insanlar korkusuzdu ve ölümden korkmuyorlardı. Baskınlar yaparak Dev Gezegenin kontrolunü ellerine geçirmeye başladılar. Normal insanlar yenileceklerini anladılar. Gerçek İnsan neslinin devamı için Yüzlerce dişi ve erkekten oluşan çok yüksek teknoloji ürünü süper dev uzay gemisine yükleyip ve aynı zamanda ineceği gezende yaşam koşullarını oluşturması için gerekli malzemeleride koyarak uzaya fırlattılar. Hatta onlarca insanı başka uzay gemilerine koyarak , uzaya fırlattılar. Daha sonra bu uzay gemisi Dünyaya indi. Uzay gemisindeki insanların çoğu bu yolculuk esnasında bertaraf oldu. Bir dişi ve Bir erkek kaldı. Diğer uzay gemilerindeki diğer gerçek insanlarda başka galaksilere gidip başka gezegenlere indiler ve orada yaşamlarını devam ettirdiler. Bu dişi ve erkek dünyaya inince gerekli yaşam koşullarını oluşturdular. Hayvan üremesi için özel teknolojileri kullandılar. Dünyada günümüzde ne varsa bütün yaşam koşullarını oluşturdular. Daha sonra çiftleşerek insan neslinin devamını sağladılar. Bu arada Diğer asıl gezegenimiz olan DEV gezegende yapay insanlar ile normal insanların savaşını yapay insanlar kazandı. Bu cyber insanlar gerçek bir tek insan kalmaması için yemin ettikleri için hala o gün bugundur biz gerçek insanları bütün uzayda tırım tırım aramaktadırlar. Arada bir gönderdikleri casus gemiler ile yerimizin tespit edildiği konusunda şüphelerimiz vardır. Hatta belkide yerimizi tespit ettiler. Fakat bizlerde baya kalabalık olduğumuz için şimdilik bize saldırmaya cesaret edememektedirler. Dünyamızı komple yok etmek için Arada bir dev göktaşları yolluyorlar. Ama hedefi tam vuramadıklarından şansımıza paçayı kurtarıyoruz. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Her an son kararı verip Dünyamıza toplu şekilde inebilirler ve bizleri yok etmek için savaşı başlatabilirler. Biz gerçek insanlarda bilim ve teknoloji konusunda çok hızlı olmalı ve onlar bize savaş açmadan bizler onların yerlerini tespit edip savaşmalıyız. Diğer atalarımız olan gerçek insanlarında uzayda hangi galaksilerde yaşadığını bulmalı ve onlarlada irtibata geçip güçlerimizi birleştirerek cyber insanları yenecek güce ulaşmalıyız. Bu yüzden insanlar arasında ayrım yapmayın. Bizim gerçek düşmanlarımız cyber ( yapay ) insanlardır. Gün gelecek atalarımızın intikamını alacağız. ----------------------------------------------------- Mesela 2 Temmuz 1947 yılında Çarşamba günü saat 09:50 de New Mexico eyaletinin Roswell kasabasına büyük bir gürültü ile bu yapay insanların kullandıkları araç düşmüştür . Daha sonra yapılan araştırmalarda bunların 6 parmaklı kafaları büyük uzuvları olmayan insana benzeyen yaratıklar olduğu anlaşılmıştır. Dünyamızı istila için ön araştırma yapma amacı ile gelmişlerdi. Fakat araçları kaza yapınca deşifre oldular. http://www.resimekle.com/yukle/thumb/73356.jpeg Sorusu olanlar varsa cevaplarım. |
Re: BİZ GERÇEK İNSANLARIN ATALARI - DEV GEZEGEN
Bizim gercek insan oldugumuz nerden belli belki bizlerde yapayızdır.
|
yeterince acik anlatmissiniz tesekkur ederim.benim sorum yok.
|
sorogren abi bu saçmalığa inanıyonmu sen şindi
|
ya cevat sana bir turlu anlatamadim,birinin artik konusup dirdir etmesini istemiyorsan,
tamam abi, iyi, oldu, oyleyse oyledir felan dersin memnuniyetini bildiri tesekkur edersin.adam da rahatlar sen de.yaw bu tecrubeleri yaz bir yere. |
Oğuzhan, bu yazını başka bir başlığa daha yapıştırırsan yazının tüm kopyalarını sileceğim.
|
ah o gemide bende olsaydın,açık dünyalara yol alsaydım...... :D *:) *:o *:lol:
evet evet mahvedelim o yapay ları,oğuhan abim sen uçuş ekibindensin galiba ekibin kalanı nerde,zuhuratbaba'damı :lol: |
Alıntı:
Mesela Dünyamıza casusluk amacı ile gelen bu yaratığın Cyber insan olduğunu düşünüyoruz. Video linki http://www.youtube.com/watch?v=AlduIQAkH-4 |
Alıntı:
Bakın mesela burda Dünyamızı ziyaret eden yapay insanların , onu tespit etmeye çalışan bir gerçek insana saldırısı görülüyor. Dikkatle izleyin http://video.google.com/videoplay?do...6&%20amp;q=ufo |
aaaaaaa inanamıyorum,epey zamandır kayıptı,vah garibim vah
ya bu video daki benim amcaoğlu ibo,aa demekki bizim famıly cyber tşk öguzhan kardeş sayende buldum amcaoğlunu |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:57 . |