Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Antalyalılar! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=30016)

Jesus-Christ 29-10-2012 17:38

Antalyalılar!

Merhaba

Çok uçuk gibi görünen bir başlık olabilir bu. Ancak memleketlilerimle tanışmak istedim.

Ben Antalya'dan katılıyorum yarışmaya:)

Bu akıl almaz havalar, seçimler, tiyatro ve etkinlikler vs. Konularında konuşmak yada tanışmak isterseniz bu başlıkta beklerim sizi.

Kimler Antalya'da yaşıyor bakalım :)

Firestorm 29-10-2012 23:10

http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=26240

Üstteki konuda bir anket var isterseniz oradan bakabilirsiniz. Benim bildiğim bir kaç tane antalyalı var forumda ama yinede onların kendilerini söylemeleri daha doğru olucaktır. :)

Keşke imkan olsa bende izmirde yada o taraflarda yaşasam, hayat işte her zaman istediğiniz şeyleri vermiyor...

idontneedagod 29-10-2012 23:11

Fire alalım seni buralara :) İzmir iyidir

Firestorm 29-10-2012 23:14

Alıntı:

idontneedagod´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 463745)
Fire alalım seni buralara :) İzmir iyidir

İzmir iyidir, izmir candır, izmir canandır. :heh:

Gerçektende iki kez geldim bir keresinde Buca'ya misafir oldum, diğerinde de Bornovaya... Buca neyse ama Bornova'ya bayıldım. Araba filanda varsa böyle 15 dk'da filan şehir dışına çıkyorsun nefes alıyorsun... Mükemmeldi(özelliklede İstanbul'a göre) :)

idontneedagod 29-10-2012 23:20

Alıntı:

Firestorm´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 463748)
İzmir iyidir, izmir candır, izmir canandır. :heh:

Gerçektende iki kez geldim bir keresinde Buca'ya misafir oldum, diğerinde de Bornovaya... Buca neyse ama Bornova'ya bayıldım. Araba filanda varsa böyle 15 dk'da filan şehir dışına çıkyorsun nefes alıyorsun... Mükemmeldi(özelliklede İstanbul'a göre) :)

Bornova'da çalışıyorum. Karşıyaka'da yaşıyorum. Gerçekten yaşamayı seviyorum İzmir'de.

Zaman zaman İstanbul'a günübirlik iş seyahatlerim oluyor. Bir seferinde araba kiralamıştım da İzmir'e dönünce toprağı öpesim geldi.

Beşiktaş'tan sahil yolunu takip etmiştim gece saat 1 falan dı, Bebek falan, harika yerler ancak Beşiktaş-Bebek 1,5 saat sürmüştü gecenin o saatinde.

Firestorm 29-10-2012 23:34

Alıntı:

idontneedagod´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 463750)
Bornova'da çalışıyorum. Karşıyaka'da yaşıyorum. Gerçekten yaşamayı seviyorum İzmir'de.

Zaman zaman İstanbul'a günübirlik iş seyahatlerim oluyor. Bir seferinde araba kiralamıştım da İzmir'e dönünce toprağı öpesim geldi.

Beşiktaş'tan sahil yolunu takip etmiştim gece saat 1 falan dı, Bebek falan, harika yerler ancak Beşiktaş-Bebek 1,5 saat sürmüştü gecenin o saatinde.

Normalde yürüyerek gitsen daha kısa zamanda varırdın :heh: İstanbul'da araba kullanmak sıkıntıdır eğer bi daha gelirsen özellikle haberim olsun ikicisi de arabasız gel bu da sana bir önerimdir. :D

idontneedagod 30-10-2012 00:06

Alıntı:

Firestorm´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 463752)
Normalde yürüyerek gitsen daha kısa zamanda varırdın :heh: İstanbul'da araba kullanmak sıkıntıdır eğer bi daha gelirsen özellikle haberim olsun ikicisi de arabasız gel bu da sana bir önerimdir. :D

Anlaşıldı, tamam :)

istatistik 30-10-2012 00:57

Başlığı sabote etmeyin sayın İzmirli ve İstanbullu arkadaşlar.

Ben Antalyalıyım. Biraz daha daraltırsak Antalya/Kaş.

Jesus-Christ 31-10-2012 00:57

İstatistik, ben kaşa pek gitmedim. Yolum pek düşmüyor ama merkeze kaleiçine filan yada tera City'i bilirsin inersen bi kave ikram edebilirsin:)

Ben güzelobada oturuyorum.

Başka antalyalılar? Hadi bi he! Deyin:))

Firestorm 31-10-2012 01:18

Alıntı:

lehi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 463921)
İstatistik, ben kaşa pek gitmedim. Yolum pek düşmüyor ama merkeze kaleiçine filan yada tera City'i bilirsin inersen bi kave ikram edebilirsin:)

Ben güzelobada oturuyorum.

Başka antalyalılar? Hadi bi he! Deyin:))

Hem misafirliğe geliyor hemde ikram ediyor vay beleşci seni :p :heh:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:17 .