![]() |
Antalyalılar!
Merhaba
Çok uçuk gibi görünen bir başlık olabilir bu. Ancak memleketlilerimle tanışmak istedim. Ben Antalya'dan katılıyorum yarışmaya:) Bu akıl almaz havalar, seçimler, tiyatro ve etkinlikler vs. Konularında konuşmak yada tanışmak isterseniz bu başlıkta beklerim sizi. Kimler Antalya'da yaşıyor bakalım :) |
http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=26240
Üstteki konuda bir anket var isterseniz oradan bakabilirsiniz. Benim bildiğim bir kaç tane antalyalı var forumda ama yinede onların kendilerini söylemeleri daha doğru olucaktır. :) Keşke imkan olsa bende izmirde yada o taraflarda yaşasam, hayat işte her zaman istediğiniz şeyleri vermiyor... |
Fire alalım seni buralara :) İzmir iyidir
|
Alıntı:
Gerçektende iki kez geldim bir keresinde Buca'ya misafir oldum, diğerinde de Bornovaya... Buca neyse ama Bornova'ya bayıldım. Araba filanda varsa böyle 15 dk'da filan şehir dışına çıkyorsun nefes alıyorsun... Mükemmeldi(özelliklede İstanbul'a göre) :) |
Alıntı:
Zaman zaman İstanbul'a günübirlik iş seyahatlerim oluyor. Bir seferinde araba kiralamıştım da İzmir'e dönünce toprağı öpesim geldi. Beşiktaş'tan sahil yolunu takip etmiştim gece saat 1 falan dı, Bebek falan, harika yerler ancak Beşiktaş-Bebek 1,5 saat sürmüştü gecenin o saatinde. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Anlaşıldı, tamam :) |
Başlığı sabote etmeyin sayın İzmirli ve İstanbullu arkadaşlar.
Ben Antalyalıyım. Biraz daha daraltırsak Antalya/Kaş. |
İstatistik, ben kaşa pek gitmedim. Yolum pek düşmüyor ama merkeze kaleiçine filan yada tera City'i bilirsin inersen bi kave ikram edebilirsin:)
Ben güzelobada oturuyorum. Başka antalyalılar? Hadi bi he! Deyin:)) |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:17 . |