![]() |
TÜBİTAK bilime son darbesini de indirdi.
Sevgili arkadaşlar, sonunda bu da oldu.
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşlar, başka bir kaynaktan aynı haber,
Alıntı:
|
Yararlı ne varsa zaten alayının kökünü kazıyorlar. :der:
|
Böyle devam etsinler, beğenmedikleri maymuna daha bir yaklaşsınlar...
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar bunlar galileo'yu yargılayan engizisyon yargıçlarının yerini alacaklar bilmeyenler için söyleyeyim bruno'da evrenin bildiğimizden daha büyük olduğunu söylediği için kazığa bağlayıp diri diri yaktılar. bunlarda aynı karanlığa gömülecekler.
bu söylenenleri kabul etmeyen adam çoktur içlerinde ama, padişah efendimizin hışmından korkuyorlar |
Doğrudan Başbakanlık'a bağlanan TÜBİTAK ve TÜBA'dan ne bekliyorsunuz ki? Artık kadrolaşmakla kalmıyor, bilimi sulandırıyorlar da; bunun bir diğer örneği felsefe bölüm başkanlarının ve öğretim üyelerinin önemli bir bölümü artık ilahiyatçı olması sonucunda adamlar aydınlanmacı filozoflara hem de marksistlere ver ediyorlar kalayı ve dini felsefenin üstünde göstermeye çalışıyorlar. Yine Başbakanlık'a bağlı RTÜK de canavar gibi çalışıyor; hem tırstırıyor, caydırıyor hem de para basıyor. Anlıyacağınız işimiz kötü; bilim mi o da ne?
|
Zaytunga biz tepki gösterince sizde şakadan anlamıyorsunuz diyordunuz.
Bu haberde yalan, oturmuşsunuz birde bunu ciddiye alıp kelam etmişsiniz. Her zaman bize dediğinizi bu sefer ben diyeyim. Okumuyorsunuz, araştırmıyorsunuz, sorgulamıyorsunuz... |
Alıntı:
Üstelik Darwin'i sansürleyen bunu neden yapmasın? Ortada iddiayı ciddiye almak için çok sebebimiz var. Mesela önceki yıllarda Darwin'i sansürledikleri de mi yalan? Alemsin Yergin, sen çok yaşa, emi! Herşeyi çorba yapmışsın. |
Alıntı:
http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2013...rim-aciklamasi http://www.cnnturk.com/2013/turkiye/...2.0/index.html Magazin gazetelerindeki gibi başlıklar açmak, konular açmak işin cılkını çıkartır. Bu kadar önyargılı davranmayın demek istedim sadece. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:01 . |