Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Klasik Retorikler (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31334)

Baskoylu 12-03-2013 16:31

Klasik Retorikler

Turkiye sinirlari icinde ve disinda olan toplu katliamlarin ve cinayetlerin sorumlusu TC ve onun kurucusunun eseridir.
Hic bir guc bunun tersini ispat edemez, TC kurulusundaki Fasist, Irkci ve Gerici yasalarinin altina imzasini atip bunlari yasa haline getiren, Bu ulkede Ulu Basbug ve Ulu Onder olarak anilan kisinin kendisidir.

Kendisine demokrat, aydin ve ilerici olarak goren, Parti, Kurum, Kurulus ve kisiler, Cumhurriyetin kurulusundan itibaren Fasist Irkci ve Gerici yasalari incelesinler, kurulusundan itibaren gunumuze kadar iyi olupta kotuye goturulen hangi yasa var? yani daha once Demokratik Yasa diye dusundugu hangi yasa var?

Gerek gelisen dunya duzeni, gerek AB sureci ile zorunlu olarak Fasist, Irkci ve Milliyetci yasalarini degistirirken... Icleri kan agliyan egemenler zaman zaman ceresizliklerini verdigi demeclerle Ataturk`un fasist ilke ve inkilaplarini zorunlu olarak kirpiyor veya degistirmek zorunda kaliyoruz...TANRI VE ULU ONDERIMIZ BIZI KORUSUN.....

Turkiye`de nice toplu katliamlar, toplu tutuklamlar, cinayetler, goz altinda kayiplar, iskenceler ve yargisiz infazlari ile dunya genelinde unlu olan ulkelerin basinda gelir.

Yukarida saydigimiz ve sayamadiklarimizi goz onunde bulundurursak, Demokrat ve Sosyal demokrat kiligina girmis ozunde Duzenin kurucusu tarafindan yasalastirilmis Fasist anayasa ve kanunlarina harfiyen uyan ve destekliyen, yeri geldigi zaman mangalda kul birakmiyan, yapilan katliamlarin sorumlularini farkli yerlerde, farkli olusumlarda aramaya calismasi!!!! kendisini demokrat veya sosyal demokrat maskesini dusurmeme cabasidir.....

Gazi Katliami 12 Mart 1995 de yine Fasist Irkci ve Gerici mantigin urunu olan duzenin gecmisten beri sure gelen toplu katliamlarin devamidir.

GAZI MAHALLESI KATLİAMI Devrimci, Demokrat, Aydin ve Alevi kimligine sahip olan, ozellikle fasist duzene karsi net taviri olan insanlarimizin yogun olarak yasadigi Gazi mahallesinde Fasist Irkci, Milliyetci ve Gerici Derin Devlet tarafindan eli kanli kan emici tetikci katilleri tarafindan halkin yogun olarak bulundugu Pastane ve Kahveleri makinali tufeklerle taradilar.

Suclari Demokrat, Aydin, Ilerici, Alevi ve Fasist Irkci, Milliyetci ve Gerici Duzene karsi tepkili olmalari olan insanlar hunarca katledildi,
Fasist Devletin Fasist Kolluk Gucu Olan Bu Eli Kanli Katiller Elini Kolunu Salayip, Herhangi bir devlet engeli ile karsilasmadan Meclisin tabanina veya Genel Kurmay karargahina geri donduler.

Yapilan katliama karsi acilarini haykiran mahale halki, bir sure once oraya sivil giyimleri ile gelen, daha sonra resmi elbiselerini giyip, Guvenlik gucu olarak maheleye guvenligi saglama adi altinda, Mahale halkina karsi anti Demokratik hukuk disi bir gucun sahip olmus olduklari fasist irkci ve gerici yapilanmalari ile mahale halkina karsi sinirsiz guc kullanarak saldirdilar, Copladilar, Panzerlerle kitlenin ustune gidip insanlari kursunladilr.

Fasist Devletin Fasist Irkci, Milliyetci ve Gerici yapilanmasi, yani devleti yonetenler, Gazi Mahallesindeki Olaylarin Dis Mihraklar Tarafindan Yapildigi Demogojisiyle, Surekli yaptiklari toplu katliamlari boylesi bir onursuzlukla gecistirmeye calistilar.

Orada yasiyan halki Saldirgan, Terorist, Vatan Hayini ilan ettiler, Halka panzerlerle, Coplarla, Tomsonlarla saldiran Guvenlik Guclerini Magdur ve kahraman ilan ettiler.

sokaga cikma yasagi ilan ederek sansurle basin ve yayin faliyetini kisitlayarak kamu oyunun gercekleri ogrenmesini engelediler.
Yaralilarin zamaninda tedavisini engelediler yaralilardan bod kagitlara imza atılmasi istendi.
Acili ve magdur mahalle halkinin tepkilerine demokratik yontemlerle yanasmayan Fasist Devlet cenazelerin toplu kaldirilmasini engelemeye calisarak demokratik kurum ve kuruluslari islevsiz hale getirmeyi planliyarak, kendisini hakli cikarmak adina gerginligin dahada tirmanmasina neden oldu. Umraniyede`de yeni katliamlara zemin yaratilarak Olu sayisinin dahada artmasina yol acildi.

geriye kalan Fasist Devletin sure gelen toplu katliami ve caresiz bakislari ile Acilar icinde yakinlarini kaybeden buruk ve kirgin insanlar. bu nasıl devlet diye sorgulayan yaralilar, hala ne oldugu mecul kayıp idalari, yakilmis ve yikilmis harebeye donmus yerlesim alanlari.

Fasist Devlet acisindan da hiv bir dey olmamis gibi gorevine devam etirilen eli kanli katil icisleri Bakani Vali emniyet muduru yasananlari basit bir kaza gibi gecistirilmek istercesine sadece bazi katilerin gorev yerleri degistirildi.

Gazi mahallesindeki Katliam tamamen Fasist Irkci, Millilyetci ve Gerici Devlet tarafindan hazirlanmis bir Katliamdir.
Onlarca insan Fasist Duzenin Fasist Kolluk Gucu Olan Polis kursunlariyla yasamini yitirdi, onlarca kayip insan var.
Bu Fasist Devlet tum bu katliamlari yapan eli kanli katilerini bir de mukafatlandirdi.

Elikanli Duzenin iti Istanbul emniyet muduru Necdet menzir milletvekili olarak Parlemontoya girdi!!!!!!
Gazi mahalesi mahkemeleri ilden ile dolastirildi. Insanlari bezdirip davanin akisini istedikleri gibi karara baglamak, istedikleri gibi sonuclandirmak icin!! Hile ve Yalan politikalarina bir yenisini daha eklediler.....
Bu Fasist Irkci, Milliyetci ve Gerici Devletin bu yalanlari, Hileleri ve oyunlarini taaa Dersim Soykirimindan beri biliyoruz... Maras, Sivas ve Corum Katliamlarindan beri biliyoruz.

Bu Fasist, Irkci, Milliyetci ve Gerici Parlementer Sistemin Hile ve Yalanlari ile Cevirdigi Dolaplari ile Gazi Mahallesinde Yasayan Alevi, Demokrat, Aydin, Ilerici, Devrimci ve Tum Emekci Halkin Katilleridir.

Fasizm Doktugu Kan`da Bogulacaktir...
Bu Fasist Devlet, Halka Hesap Verecektir.
Halk; Fasist Devlet ve Onun Kurucusundan Hesap Soracaktir.

Susma, Sustukca Sira Sanada Gelecektir.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Baskoylu 13-03-2013 18:19

Gazi Katliamı'nı Unutmadık. #1

Basligin altina yazdigim bu yazinin buraya aktirilmasi kabul edilecek bir yaklasim degildir.
Daha once yine baska forumda kendime ait olan yazilarimin buraya aktarmamin kaldirilmasida dogru bir yaklasim degildir.

yukarida yazdigim bu yazinin neden farkli bir yere tasindigina dair, Saygideger Gorevli Dostlar aciklarsa sevinirim.

Baskoylu 13-03-2013 18:30

Alıntı:

Gazi Katliamı'nı Unutmadık. GAZİDE KAYBETTİGİMİZ VEDE BU KATLİYAMIN
DEVAMI OLAN EYLEMLİLİKLERDE YİTİRDİGİMİZ
BÜTÜN GÜZEL İNSANLARIMIN'ANISINA.
KIZILBAŞIZ
Kızılbaşız padişahlardan şehülislamlardan kadılardan
Katli vacib fermanlarımız
çoluk çocuk demeyin
Kadınları kızları helaldır
Cennet ile mücdelenen
islamlı müslümanlı katilerimiz
anlı şanlı ordularımız
anlı kanlı paşalarımız
üstü başı kanlı komutanlarımız
partilerimiz vekillerimiz
yazar çizer tarihçilerimiz
kestigi ektigi biçtigi
yenmez diyen halkımız
camilerde hutbe veren imam hocalar
tarihlerimiz sözlüklerimiz
tek yönlü dinimiz
okullarda başkalaştırılan çocuklarımız
beyinlerimizi sulandıran
kirli paslı idolejilerimiz
yakılan yıkılan köylerimiz
türkülerimiz deyişlerimiz beyitlerimiz
meydanlarda şerefsizce öldürülen gençlerimiz
sindirilen işçilerimiz emekçilerimiz
suyumuz ormanlarımız güzelliklerimiz
buğünümüz yarınımız gelecegemiz
işte böyle karanlıkların gerçek yüzleri
hamdi yalçın.aralık2010.
Alıntı:

Klasik Retorikler Konu Başlığı Hakkında Bilgilendirme. Konu bütünlüğünü bozan ve farklılaştıran politika ve tarih içerikli başlıklar, bundan sonra bu başlık altında birleştirilecektir.
Yukarida yazdigim yaziya farkli bir baslik yazarak foruma gonderebilirdim, boylesi bir yaklasim Forum katilimcisi duyarli ve Saygideger Zahit dost`un emegine sagisizlik olurdu, hal boyle olunca onun anlamli ve kisa siir`in altina konuya daha aciklik getirecek yazi yazdim... Yazdigim yaziya tepki varsa, hem fikir olmiyan varsa, saygi cercevesi icinde tartisabiliriz....
Yok degilse verilen Emege karsi dogru bir yaklasim gostermiyoruz....

Yukarida gonderdigim ve Klasik Retorikler baslik altindaki butun yazilarimin silinmesini talep ve rica ediyorum.

Neva 13-03-2013 19:04

Alıntı:

Baskoylu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476230)
Yukarida yazdigim yaziya farkli bir baslik yazarak foruma gonderebilirdim, boylesi bir yaklasim Forum katilimcisi duyarli ve Saygideger Zahit dost`un emegine sagisizlik olurdu, hal boyle olunca onun anlamli ve kisa siir`in altina konuya daha aciklik getirecek yazi yazdim... Yazdigim yaziya tepki varsa, hem fikir olmiyan varsa, saygi cercevesi icinde tartisabiliriz....
Yok degilse verilen Emege karsi dogru bir yaklasim gostermiyoruz....

Yukarida gonderdigim ve Klasik Retorikler baslik altindaki butun yazilarimin silinmesini talep ve rica ediyorum.

Sayin Baskoylu;

Yukariya yazmis oldugunuz yaziyi, sayin Zahit'in basligina degil de, farkli bir baslikla da acarak, yazmis olsaydiniz, yine ayni islem uygulanacakti. Gazi katliami hepimiz icin onemlidir, ancak bunu surekli kendini tekrarlayan cumlelerle;

Turkiye sinirlari icinde ve disinda olan toplu katliamlarin ve cinayetlerin sorumlusu TC ve onun kurucusunun eseridir.
Hic bir guc bunun tersini ispat edemez, TC kurulusundaki Fasist, Irkci ve Gerici yasalarinin altina imzasini atip bunlari yasa haline getiren, Bu ulkede Ulu Basbug ve Ulu Onder olarak anilan kisinin kendisidir.

belirtmenizin konu acisindan hicbir ehemmiyeti yoktur. Ve bunun ispati da sandiginiz kadar zor degildir.

Bunun Ataturk'le filan da bir alakasi yoktur. Biraz Cumhuriyet tarihi okumanizda fayda var.

Bunun disinda, Turkiye'de ve Turkiye disinda ucan kusu bile Ataturk ucuyor zihniyeti, ki bir benzeri de kutsal oldugu iddia edilen kitaplarda yazar "Gokte ucan kusu gormediniz mi Allah tutuyor" seklinde, belli bir seviyeyi asmis politika tartisma forumlarimizda, tartismalari fikir alisverisinden cok, kisir donguye donusturuyor.

Mumkunse politika basliklarini vaktiniz oldugunda okuyunuz.

Baskoylu 13-03-2013 20:17

Alıntı:

Yukariya yazmis oldugunuz yaziyi, sayin Zahit'in basligina degil de, farkli bir baslikla da acarak, yazmis olsaydiniz, yine ayni islem uygulanacakti. Gazi katliami hepimiz icin onemlidir, ancak bunu surekli kendini tekrarlayan cumlelerle;
Kazi Katliami, Dersim Katliami, Sivas Katliami, Corum Katliami gibi soylemlerde kendisini tekrarliyan cumleler oldugu icin, boylesi bir baslik atildigi zaman ayni uygulamalari yapiyormusunuz? veya bu uygulamalari yapmaniz gerekiyormu?

Alıntı:

Hem fikir olmiyabilirisiniz, farkli pencereden bakmis olabilirsiniz. herkes ayni dusunmek ve ayni seyleri savunmak zorundamidir? TC ve Ataturk hakkinda konusanlari farkli cezalara carptiran duzenin takipciligini yapmak sizce ne kadar dogrudur?
Eger onun eseri degilse bunun tersini ispatliyarak benim dusuncelerimi ve fikirlerimi curutebilirsiniz.....

Alıntı:

belirtmenizin konu acisindan hicbir ehemmiyeti yoktur. Ve bunun ispati da sandiginiz kadar zor degildir.
Buyrun siz ispat edin, varsa elinizde belge ve kaynak, ben sizden, forumdan ve Ataturk`u savunan ve savunmiyan herkesten ozur dilemeye hazirim....
Tarihi isterseniz hep birlikte arastiralim, benim bugune kadar ozellikle uzerine dustugum konulardan biridir, belki eksik ve yanlis bilgiler edinmis olabilirim, Isterseniz Cumhurriyetin kurulusundan itibaren, yasa ve kanunlari arastiralim, gunumuzde var olan fasist yasalar dedigimiz yaslardan daha ilimli ve olumlumudur degilmidir? Eksiklerimizi ve yanlislarimiz gidermek, kendimizi yenilemek bize yakisan durustur......

Alıntı:

Bunun Ataturk'le filan da bir alakasi yoktur. Biraz Cumhuriyet tarihi okumanizda fayda var.
Benim okumadigim ve sizin bana onereceginiz Cumhurriyet tarihini butun ciplakligi ile anlatan kitaplari onerin, belkide okumadigim kitaplar olmus olabilir.
Arastirici olmanin en buyuk ozelliklerden biri taraf tutmadan butun aci gerceklere tahmul edip en iyi sekilde gercekleri ogrenip ortaya koymaktir.

Alıntı:

Bunun disinda, Turkiye'de ve Turkiye disinda ucan kusu bile Ataturk ucuyor zihniyeti, ki bir benzeri de kutsal oldugu iddia edilen kitaplarda yazar "Gokte ucan kusu gormediniz mi Allah tutuyor" seklinde, belli bir seviyeyi asmis politika tartisma forumlarimizda, tartismalari fikir alisverisinden cok, kisir donguye donusturuyor.
Ataturk yasadigi doneme kadar onun emri olmadan yapilan bir sey varmidir? emrini dinlemiyen ve verdigi emirleri yerine getirmiyenleri nasil cezalandirdigini ben tarihi belgelerle ortaya koyabilirim... Onun emirlerini dinlemiyen ve onun haberi olmadan yanlis yapanlarin Idam edildiklerini, idam edildikten sonra Ayaklarindan asildiklarini biliyormuydunuz?

Ismet Inonu Dersim katliaminda gosterdigi basarisizliktan dolayi, Eylul 1937 de koske cagirip gorevinden hemen istifa et emri verdikten sonra, Basvekil Olara Celal Bayar`i getirdigini, Celal Bayar`inda olmeden once "Ataturk Dersimi Vurun Sorumlusu Benim, Bizde Vurduk"
Sozlerini biliyorsunuz sanirim..
Sonuc olarak sizin benden, benim sizden bir kac kitap okumuslugumuz olabilir, farkli arastirmalarimiz olabilir, ama ben size siz bu konuda bilgisizsiniz, okumamissiniz, arastirmamissiniz, BIRAZ CUMHURRIYET TARIHINI OKUMANIZDA FAYDA VAR gibi yaklasimda bulunmam once kendime sonra size saygisizlik yapmis olurum....

Bildiklerimizle variz, bilmediklerimizi ogrenmekle gorevliyiz....

Buradaki Yazilarimin Silinmesini Bir Kez Daha Rica ve Talep ediyorum....

Baskoylu 13-03-2013 20:29

ATATÜRK,
Kendi döneminin Adalet Bakanı olan Türkçü Mahmut Esat'ın "Bozkurt" soyadını almasını istediği için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
İlk yolcu gemisine "Bozkurt" adının konulmasını teklif ettiği için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Petrol Ofisi'nin armasını "Bozkurt" olarak tasarlattığı için Bozkurt'tur. ( Günümüzdeki kullanımında mevcut olan alev figürü, daha sonra İsmet İnönü tarafından eklettirilmiştir. Bilinçsizce "Paşa" olarak anılan İnönü'nün AtaTürk'ü ne denli kıskandığı ve milletine olan düşmanlığı bir çok eyleminde kendini göstermiştir. Soyu Türk olmayan bu zât'ın Anıtkabir'de yeri yoktur. )

ATATÜRK,
Diğer devletlerden kendisine armağan olarak "Bozkurt" heykelleri gönderildiği için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Türk'ün milli simgesi olan "Bozkurt'u", yeni Türk Devleti'nin paralarının ve pullarının üzerinde kullandırdığı için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Milli Eğitim Bakanlığının girişine, Türk'lerin Ergenekon'dan çıkışını temsil eden bir resim yaptırdığı için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Yerli malı olarak üretilmeye başlayan bir sigaraya "Bozkurt" adını uygun gördüğü ve bu sigaranın paket resminin "Bozkurt" olmasını istediği için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Türk İzci Ocağı bünyesindeki çocuklara "Yavru Kurt" yakıştırmasını yaptığı için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Fuat Köprülü'nün kendisine: "Türkiyat Enstitüsü'nün ambleminin nasıl olması gerektiğini sorduğunda…"

– "Karlı Tanrı Dağları'nın önünde elinde meşale tutan bir "Bozkurt" olsun, Bu meşale, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin ilminin ifadesi olsun. Ergenekon'dan çıkmamızda kılavuz olan Bozkurt, Türklüğün Anadolu topraklarındaki yeni devletinin kuruluşunu ifade etsin." cevabını verdiği için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Türk Ocakları'nın amblemini "Bozkurt" yaptırdığı için Bozkurt'tur.

Evet;

ATATÜRK,
Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın amblemini "Kurtbaşı" olarak önerdiği için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Ankara Üniversitesi'nin diplomalarının alt köşesine "Kurtbaşı" amblemi koydurduğu için Bozkurt'tur.

ATATÜRK,
Çalışma masasındaki çağırma zili küçük bir "Bozkurt" heykeli olduğu için Bozkurt'tur.
((( ilgili resim/belgeleri ve fazlasını google de bulabilirsiniz)))

ALINTI: Feramuz Acar

istatistik 13-03-2013 21:42

Bozkurtta göz var, dişleri de üçgenimsi, kulakları da üçgenimsi. Oldu mu sana illuminati!

Bir kişinin her hareketinin ve eyleminin altından bir siyasi anlam çıkarmak doğru mudur bilemiyorum.

Öyle bile olsa, kişinin siyasi görüşünü onu aşağılamak ya da ona hakaret etmek için kullanmak ne kadar doğrudur onu da bilmiyorum.

Bu yapılanın, eleştirilen siyasi görüşten geri kalmamayı sağladığını ise iyi biliyorum.

Bir şeyi eleştirmek, kıyasıya eleştirmek ile onu her fırsatta aşağılamak, her şeyden sorumlu tutmak arasındaki farkı iyi bilmek gerek.

Neva 13-03-2013 22:18

Alıntı:

Baskoylu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476241)
Kazi Katliami, Dersim Katliami, Sivas Katliami, Corum Katliami gibi soylemlerde kendisini tekrarliyan cumleler oldugu icin, boylesi bir baslik atildigi zaman ayni uygulamalari yapiyormusunuz? veya bu uygulamalari yapmaniz gerekiyormu?

Sayin Baskoylu;

Evet, onlari da gereken yerlere(basliklara) kaydiriyoruz. Sizin anlamadiginiz nokta, sitemizde zaten bu konularin mevcut islendigi basliklari gormezden gelmeniz. Basit bir arama yaparak , sitede islenmis olup olmadigini gorebilirsiniz. Islenmemis bir konu ise baslik acar islersiniz.

Ornegin; Alevilik bolumundeki Dersim katliamina iliskin mesajiniz, Tarih bolumundeki Dersim basligina kaydirildi. Belki farkindasiniz, belki degilsiniz.

http://www.turandursun.com/forumlar/...t=3383&page=35

Ornegin o bolumu, burada mevcut Alevi arkadaslarimizin istegi uzerine actik ve islam bolumunden ayirdik. Boyle rica etmislerdi.

Islam ici Aleviligi iceren diger basligimiz hala Islam bolumundedir.

Evinizde, sayet sofranizi banyoya kurup orada yemiyorsaniz, mumkunse forum bolumlerini ve basliklarini da olmasi gerektigi gibi kullaniniz.

Ustteki Bozkurt icerikli mesajin, islam bolumundeki Ataturk'un din ve evrimle ilgili gorusleri basliginda ne isi var ornegin?

Alıntı:

Baskoylu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476241)

Hem fikir olmiyabilirisiniz, farkli pencereden bakmis olabilirsiniz. herkes ayni dusunmek ve ayni seyleri savunmak zorundamidir? TC ve Ataturk hakkinda konusanlari farkli cezalara carptiran duzenin takipciligini yapmak sizce ne kadar dogrudur?
Eger onun eseri degilse bunun tersini ispatliyarak benim dusuncelerimi ve fikirlerimi curutebilirsiniz.....

Biz site ve site gorevlileri olarak, duzen takipciligi yapmayiz. Yapiyor olsaydik, siz simdiye kadar bu sitede yaziyor olmazdiniz.

Bana Ataturk'un, yasadigi donemde yurtdisinda/Ulke sinirlari disinda yaptigi katliami ispat ediniz lutfen.
Veya, yasadigi donemde,Ataturk'e ait, gidip su, su , su ulkelere saldiracak, katliam yapacaksiniz, diyen bir belge koyar misiniz lutfen?

Asagida iddia etmissiniz cunku.

Alıntı:

Baskoylu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476128)

.

Natan 14-03-2013 01:17

Sayın Başkoylu

Alıntı:

Marksizm, Sosyalizm ve Demokrasinin Dusmani olan, boylesi olusumlarin Turkiye`ye zarar verecegini dusunen- Atatürk bölümü başlığından alıntıdır
Düşmanı olmasam da ben Marx'ı Lenin'i, Stalin'i yada ne bileyim Deniz Gezmiş'i, İbrahim Kaypakkaya'yı, Mahirleri, Ulaşları da Faşizan buluyor ve reddediyorum. Reddetmem beni ırkçı yapmaz. Çünkü ırka da inanmıyorum.

Solcuların yanında Denizlere, mahirlere alehte birşey söylendiğinde küplere biniyorlar. Başlıyorlar hakarete.

İlla herkes Deniz'ci, Mahirci, Atatürkçü, Türk'çü-Kürt'çü mü olacak? Atatürke laf atanlar zindana atılmış. eski solcular da sağcılar da adam vurmuyor muydu sokaklarda?

Saygılarımla
Rumpelstiltskin

ismail truth 20-03-2013 22:14

Alıntı:

Neva´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 477360)

Elbetteki daha evla yapmaz.

Ancak Ataturkcu olmayanlarin da anlamadigi sudur ki;Bu kisiyi dindar yapmaya calismak da onu evla yapmaz.Bu baglamda karsi dayatma da, diktatorlugun bir parcasidir.Zira hicbir siyasi rejim, ideoloji vs. %100 mutlak dogru/iyi veya kotu degildir.

Olumlu tarafi da vardir, olumsuz tarafi da vardir.

Kusura bakma ama acaip saçma bir laf etmişsin. Demokrasi ve diktatörlük rejimleri aslında eşittir diyorsun yani. İkisi de olur. Ne farkeder ki?

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:38 .