![]() |
Bir maymun yaratılışçıları protesto ediyor...
Oldukça ilginç bir haber. Belli ki yaratılışçılara sinirlenen maymun daha fazla hakarete katlanamadı :)
http://www.ntv.com.tr/news/279362.asp |
Re: Bir maymun yaratılışçıları protesto ediyor...
ey yüce rabbim sen nelere kadirsin, maymuna yürü diyorsun yürüyor
bu kalpleri mühürlü dinsiz imansızlara daha nasıl bir mucize göstereceksin, ey yüce rabbim şu maynunu birde amuda kalkmış şekilde yürütte bu imansızlar yola gelsin |
Mutasyon..
Canlı vücudundaki değişimler... Ve bu özelliğini çocuklarına aktarma.. Bu haber buram buram evrim kokuyor.. |
bu olayin mutasyon sayilabilecegini sanmiyorum. cünkü mutasyon dna`daki degisiklere deniliyor. bu olayda maymunun dna`sina bisey oldugunu sanmiyorum dolayisiyla sonraki nesillere bunu gecirmesi zor.
not: bu konuda uzman degilim, bu sadece benim görüsüm. |
Maymun suresi/29-2/
Andolsun o maymunu da konuşturan ve yürüten biziz. Ve sonra dönüp baktılar. Biz bunlardan gelmiş olamayız diye yüz çevirdiler. Sen de o zaman diyeceksin ki: Bak o dnaya, nasıl da yüzde doksandokuz benziyor ve arada sadece 1 çift kromozom *farkı var. Halâ inanmıyorlar mı? Sen de onları kaale alacak değilsin. dipnot: haberin evrimle pek bir ilgisi yoktur. |
Arkadaşlar kuranda açıkça belirtildiği gibi (zaten genel olarak apaçık ve zaman zaman da açıksaçık bir kitaptır) maymun hayvanı insandan gelmektedir. Maymun denen hayvan allahu tealanın cumartesi günü azıtan insanları ilahi hokus pokusuyla metamorfoza tabi tutması sonucu oluşmuş bir mahlukattır. Bu maymun da yaşadığı şokun etkisiyle insan olduğu eski günleri hatırlamış olmalı :D
|
evet bu ne güzel bir maymundurki ewrimi inanmayanlar1n surat1na tokat gibi çarp1yor...
|
dedeniz,
* * * * * yürüyünce ne kadar mutlu olmuşsunuz * * * * site bayram yeine dönmüş :cry: |
Ne yani bi maymunun yüzünden bilmem kac bin yillik tabularmi yikilacak...yooo buna izün vermezük..
Ben atalarimi bu yol üzerinde buldum bundan vazgecmem.(bunu bir yerden animsayacaginizi biliyorum) öldürmek de,yaşatmak da senin işin; bu dünyayı gönlünce düzenleyen sensin. ben kötüyüm diyelim, kimde kabahat? beni böyle yaratan sen değil misin? Hayyam |
Alıntı:
Bencede Bu haber *buram buram evrim teorisi kokuyor....... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:15 . |