![]() |
Google Burun
Google şaşırtıcı olduğu kadar "inanılmaz" bir özelliği "1 Nisan" tarihinden itibaren kullanıcılarının hizmetine sundu. Google Burun
15 milyondan fazla kokuyla oluşturulan veri tabanı sayesinde şampuan, çöp tenekesi, yeni araba v.b. milyonlarca kokuya bilgisayarınızdan ve uyumlu cep telefonunuzdan erişim imkanı sağlıyor. Uygulamanın piyasaya sürüldüğü tarih ise kullanıcılar tarafından oldukça manidar bulunmakta. Deneyin inanamayacaksınız. |
Bence bunu "fools day statistics" adı altında yayınlayacaktır. :)
|
Yıllar evvel Atv'de bir program vardı; adı Şok'tu yanlış hatırlamıyorsam. Programı da uzun zamandır ana haber bülteni sunan Korcan Karar ile futbolcu Alpay'ın manken sunucu eşi sunardı.
O programda dünyanın ilk kokulu canlı yayınını yapacaklarını söyemişlerdi önceden. Program aslen bir mizah programı olup uydurma olaylar kurgular bunları dönemin yaygın tv programı anlayışıyla (Yaşı müsait olanlar doksanlarda pek popüler olan reality şovları ve Teksoy Görevde gibi programları anımsayacaklardır.) ciddi bir havayla verirlerdi, biz dalga geçiyoruz demezlerdi. Ortaokula gidiyordum, programın mizah programı olduğunun da böyle bir şeyin mümkün olamayacağının da farkındaydım. Ekrana gül koyup koklayın demişlerdi sanırım. Tenezzül edip de koklamaya kalkmadım. Bugün Zaytung'u ciddiye alan internet kullanıcıları bile varken o dönem o programı da ciddiye alıp ciddi ciddi tv'yi koklamaya çalışanlar çıkmıştır muhtemelen. Hatta bunların sayısının denemeye kalkmayanların sayısından fazla olduğunu tahmin ediyorum. :) 1 Nisan 'Müslümanların katledildiği' gün Alıntı:
|
Nisan bir sakasi oldugu muhakkak.
|
Tam olarak anlamadım.
Nedir bu olay? |
ekranı yalamayın ısırmayın yazmışlar bide :)
google bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz.. |
Burnum tıkalı herhalde,bana bir şey kokmadı:)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:23 . |