![]() |
Merhaba güzel insanlar
Facebook'da Turan Dursun sayfasını uzun süredir takip eden bir deistim. Bir dernek yapılandırması içerisine girildiğini görünce koşarak geldim ve üye oldum.
Bu derneğin kapsamı dahilinde sadece ateistler/agnostikler mi vardır, yoksa dinleri reddeden nacizane şahsım gibi deist görüşte olan kişiler de katılabilir mi? Teşekkür ederim. |
Aramıza hoşgeldin.
Dernek yapılanmasına tüm dinsizler katılabilir. Ortak paydamız dinlerden özgür olmamızdır. Başvuru için dilaver ile konuşabilirsiniz. İyi forumlar. |
Hoşgeldin dostum, tanıdığınız kişileri de bu yapılanmadan haberdar ederseniz daha hızlı büyürüz :)
Saygılarımla... |
Dinlerden ozgur ve hur dusunceye saygili herkes girebilir. Aramiza hos geldin, forumlarda da ses cikartmani umit ederim.
|
Sıcak karşılama için minnettarım.
Forumlarda elimden geldiğince aktif olmayı ben de istiyorum. Ne var ki yoğun bir işim var (yazılımcıyım) ve ancak boş zamanlarımda katılım sağlayabilirim. Hep beraber bir mum daha yakabilirsek bizden mutlusu olamaz. Hiç bir çıkarı olmadan, karşılık beklemeden, sadece insanların bilinçlenmesi ve aydınlanması adına burada bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiç şüphem yok ki, bir gün yaktığımız o mumlar birşeyleri tutuşturacak ve herkes aydınlanacak. |
Sevgili Excessive aramıza hoş geldiniz. :)
|
Sevgili Deist_tr,
Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Hem forumu, hem de insanları gerçekten çok "hoş" buldum :) Sabah 9 ila 6 arası işimden, kalan zamanlarda kızımdan ve eşimin dırdırından vakit bulabildiğim ölçüde burada olacağım :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:59 . |