![]() |
3. Köprüye Hayır!
http://ateistcanavar.files.wordpress...41308917_n.jpg
Yıl 1995, Tayyip Erdoğan: "Üçüncü köprü istanbul için cinayettir. Kuzey bölgemizde kalan yeşil alanların imara açılarak katledilmesinden başka bir şey değildir. İnşallah bu cinayet bitmeden hükümet değişir." |
|
Orjinal hali zaytung'luk değil. Gerçek bir haberdir. Ki zaten zaytung bu haberi işlemeden önce de paylaşılıyordu bu gazete küpürü.
Zaytung yine güzel bir dille, belediye başkanı erdoğanla başbakan erdoğan dialoğu geliştirmiş. |
3.Kopru'ye karsi cikanlari susturacaklarina, trafige cikan arac sayisina dair, yeni bir kanun yapip cesitli sekilde sinirlama getirseler daha mantikli olurdu.
|
Öncelikle söyleyeyim, yergin'in linkini verdiği yazı Zaytung'un en başarılı, en zekice işlerinden biri olmuş.
*** Ben eskiden Tayyip'in tutarsızlıklarını, dün doğru dediğine bugün yanlış demesini seçmenine göstermenin bir işe yarayacağını düşünürdüm. Artık öyle düşünmüyorum. Meğersem kendisini zaten bu haliyle severlermiş; kendisinde kendilerini görürler, kendisini kendilerine çok yakın bulurlarmış. Hani bugün çoook Müslüman geçinen Tayyip yarın şartlar değişince Allah yok dese inanın şaşırmam. |
Başbakanın kim olduğunu bilen çok iyi biliyor..Bu köprü mevzusundaki çelişkisine bu bakımdan şaşırmıyoruz tabi..
Ben bu köprü konusunda veya Taksimdeki park için feryat edenlere bir çift söz söylemek istiyorum.. 500 metre ilerideki alışveriş merkezine jeep'le gidip alışveriş arabasını ağzına kadar doldurursun;ondan sonra da yok trafik berbat,yok ağaçları kesiyorlar,yok her yere alışveriş merkezi yapıyorlar diye feryat edersin..! Hem toplu taşımayı hiç kullanmazsın,hem de ne gerek var köprüye diye feryat edersin..! Sen adam olursan eğer,seni yönetenlerde adam olur..Akıllı ol,adam ol..! |
Ben Tayyip Erdoğan'ın 95 yılındaki beyanatını samimi buluyorum.
Ama bugün geldiği noktada o denli güce sahip ki, aklı başından çıktı gitti. Siyasetin temel algılanışlarından birisidir: Güç ve değerlerin dağıtım aracı olarak siyaset. İşte, bu mantalitenin yanına bir de AKP'nin sahip olduğu üstün güç eklenince, ortaya bir dediği bir dediğini tutmayan siyasiler çıkıyor. Aslında Tayyip Erdoğan'ı eleştirmek de gereksiz, işin arkasındaki kişiler çok farklı. Hemen ABD gelmesin akıllara. Bizi Ortadoğu'nun bok çukuruna saplayan kişi bizatihi Ahmet Davutoğlu'dur. Bu zat ne zaman ki dışişleri bakanı oldu, Tayyip Erdoğan Ortadoğu'ya aleni bir şekilde yürümeye başladı. Bir diğer kişi de Yalçın Akdoğan'dır. Prompter Yalçın demek istiyorum kendisine. Hani mitinglerde Tayyip Erdoğan sürklase bir şekilde konuşuyor ya, işte onun mümessili bu beyefendidir. Prompter arıza verince dakikalarca suskun kalan Tayyip Erdoğan tiplemelerini de oldukça iyi hatırlıyoruz nitekim. Keşke şu güzel toprakların insanları da bir hatırlasa... |
İnsanın fikirleri değişemez mi?
aradanda 18 yıl geçmiş biraz takıntılarınızdan kurtulun. |
dostlar 3. kopru gerekli.... belki daha da fazlasi... sirf muhalefet olsun diye herseyi kotulemenin alemi yok
|
Alıntı:
Bu köprü gerekli olmasına gerekli, doğrudur. Çiller köprü yapacağım dediğinde, "Ağaçları keseceksiniz, yazık günah değil mi?" diyen ve akabinde bir sürü Hadis ile konuyu sabitleyen bir herifin, aynı yere köprü yapmasına takığım ben. Gram kişilik olsa, köprüyü başka yere yapmaz mıydı? Saygılar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:29 . |