![]() |
Diktator Futbolu da Bitirdi
Bilindigi gibi diktatorun ilk duzmecesi futbol ile baslamisti.
Bugun UEFA F.Bahce'ye 2+1 yil Avrupa Kupalarindan men cezasi verdi. 1 yilinin da paraya cevrilebilecvegini soyledi. Besiktas'ta UEFA tarafindan 1 yil Avrupa Kupalarindan men edildi. Her iki klup te tahkime gidecek. Sunnilik'te Futbol da yasakti degil mi? |
Alıntı:
Ama ne oldu? 3 Temmuz 2011'de UEFA Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında şike soruşturmasını başlattı. UEFA bu, AKP dinlemez. Sonra ne oldu? Fenerbahçe ve Beşiktaş Avrupa Kupaları maçlarına katılmadılar. Fenerbahçe'ni yerine Şampiyonlar ligine giden Trabzonspor daha ilk turda elendi. Hem de adı sanı duyulmamış bir takıma. Hatırlayınız lütfen, Fenerbahçeliler ile Trabzonsporlular sanki birbirleriyle yarışırcasına 12 Haziran 2011'de AKP'yi oy yağmuruna tutmuşlardı. Ama şark kurnazlığı UEFA'ya sökmedi ve gerekli cezaları verdi. Haa, az daha Cim bombomu unutuyordum. Onlar da suçlu. Onlar da Fenerlilerle ezeli rekabeti ezeli rezilliğe taşıyarak UEFA'nın değirmenine su taşımış ve ülkemizi rezil etmişti. Bu salaklar 1 yıl önce Portekiz çetesiyle birlikte Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndaki başarısını (ki aynı başarıyı bu yıl Fenerbahçe de yakaladı. Hatta bir adım ilerisine giderek Yarı Final bile oynadılar) Şampiyonlar liginde yapmaya çalıştılar ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar. UEFA yine ceza verdi ve mesajında söylediğin gibi Beşiktaş 1 yıl, Fenerbahçe 2+1 yıl (1 yılı paraya çevrilebilir) ceza aldı. Ben bir zamanlar #3. mesajımdaki 2. anektodta görüldüğü gibi fanatik bir Beşiktaş taraftaraydım. Orada bir hata yapmışım: Doğrusu, maç Bursaspor'un cezası nedeniyle Ankara 19 Mayıs Stadı'na alınmıştır. Hani "MAF" denilen Metin-Ali-Feyyaz efsanesinin ortaya çıktığı dönem. O gün bu maça giden bir çocuk (şimdi 29-31 yaşlarında) bu maç hakkındaki gözlemini şöyle anlatır: Alıntı:
|
"Turk futbolu biteli cok oldu derken" , neyi kast ettin?
|
Alıntı:
Ne yazık ki biz, Türk futbolunu Avrupa'da temsil eden takımlarımızın yıldan yıla küçük ama sevindirici gelişmelerini (ki bunlar ileride bir birikim yapacak ve bu da başarıya götürecektir) izleyeceğimize, kulüpleriyle, taraftarlarıyla rezilliklerini izliyoruz. |
Alıntı:
Sikeler oyuncu ayarlamalar mac ayarlamalar da o zamanlar baslamistir. |
✔ "Cumhurbaşkanlığı spor kuruldu, idmanlar külliye'de yapılacak, hedef süper lig" haberi yalanlandı. bence gerek yoktu zaten, başakşehir yetiyor.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:43 . |