![]() |
Necati Şaşmaz bu kez Mısır'la ilgili mesaj verdi
Alıntı:
Ancak bizim ölen, kanı dökülen, sakat kalan, gözü çıkan insanlarımız? Bunlar için de bir kınama yaptınız mı? Yaptıysanız özür dilerim, ben denk gelmemişim. Ama yapmadıysanız acilen yapın bence, halk bekler sanatçılarından destek; Polat Alemdar'ın o mangal gibi yüreğini gerçekte de görmek ister... Sanatçı dediğin, toplumun aynasıdır bir yerde. Bakın bir Levent Kırca'da sanatçımızdır mesela... Haberin tamamını buradan okuyunuz. Necati Şaşmaz'ın Gezi Parkı ile ilgili eski açıklamaları ("Nazar değdi" fenomeni): http://www.youtube.com/watch?v=Rn6rQrOxVCc |
Bunlar sanatçı değiller,bunların hepsi kukla..Sanatçı dediğin iktidarın sözcülüğünü yapmaz..Sanatçı her zaman muhalif olan insana denir..Biat eden insan,sanatçı mı olurmuş?
Türkiye'de 3-5 tane sanatçı var,gerisi hep kukla.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tekrar ediyorum, eğer yapmış da ben atlamışsam, elbetteki kendisinden özür dilerim... Ama yapmamışsa, bari bunun için de ağzını açmasaydı daha iyi olmaz mıydı? Tamam oradakiler de insan da, ya bizimkiler? |
Konuşabildiğini göstermek istemiş, o da bu kadar olmuş.
Ona da, bize de, Mısıra'a da nazar deymesin, fosforlu kedi gözleri yolumuzu aydınlatsın! |
Alıntı:
Adama Akp şöyle şöyle diyoruz,hayır öyle değildir,başka bir şey vardır diyor..Çünkü kafası böyle çalışıyor artık bu kişilerin..Bu kişilere birşey anlatmak imkansız..Zihinlere bu dizi ile normal düşünememe aşılanmıştır.. Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:08 . |