![]() |
Dilaver arkadaşımız Yönetim Kurulu'ndan ayrılmıştır
Sitemize bunca yıldır emek vermiş olan değerli arkadaşımız Dilaver, Firestorm'un YK'ye katılımı ile birlikte bu görevinden ayrılmış ve yerini Firestorm arkadaşımıza devretmiştir.
Kendisine yaptığı katkılar için gönülden teşekkür ediyoruz. |
dilaver'in neden ayrıldığını bilmiyorum, ancak Firestorm'un değil yönetim kurulu üyesi, moderatör olması bile site için büyük hatadır.
Heleki dilaver gibi birinin değiştiricisi olmak... Allah'tan hayırlısı. |
Verimli ve ehliyetli şeflerimizden biriydi. Yeri doldurulamaz ama hayat devam etmeli. Firestorm'a başarılar...
|
Bu site adam olmayacak. Kimler geldi, kimler geçti. Kaçırdıkları insanları tutabilseler anti islam ansiklopedisi yazacak bilgi vardı. Şimdi "önerdiğimiz başlıklar" a kadar düştüler. Dilaver'e geçmiş olsun diyorum, o muhtemelen beni hatırlamaz da ben onu hem bilir hem de severim :) Tanıdığım Dilaver birazdan mesaj gönderir, yönetim kurulunu bırakmasının üçüncü şahıslarla alakası olmadığını, sitenin gelişmesi için böyle bir davranışta bulunduğunu çok kibar bir dille açıklar ama Dilaver bile "safra" olduysa durum vahim :)
|
Sevgili Dilaver'in dernek çalışmalarına yoğunlaştığı için görevi bıraktığını düşünüyor, çalışmalarında başarılar diliyor, bu güne kadar TuranDursun forumuna yaptığı katkılar için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
Sevgili Firestorm'a ise "boynuzun kulağı geçmesi gerektiğini" hatırlatıyorum. :) Sevgiler |
Alıntı:
Sakın ola ki kimseye küs oldugum, dargın oldugum, kimse ile tartışmalı oldugum gibi bir şey aklınıza gelmesin. Ben uzun zamandır ayrılma çabasındaydım ama arkadaşlar zorla tutuyorlardı. Asla safra olmadım ve olmam. Her zaman TD sitesi ile birlikteyim ve TD ciyim. Bizim bir ateist dernek kurma çabamız var bunda da epeyce yol aldık. Bundan sonra mücadeleye reelde davranma niyetindeyim elbette TD ci olarak. Kimsenin aklına dilaverle ilgili yanlış kanılar gelmesin. Dilaver her zaman TD ciydi ve gene öyle olacak. Yönetimdeki arkadaşların her zaman destekçisi ve yardımcısıyım. saygılarımla |
Hayırlısı, Dilaveri de fire'yi de seviyorum.
Başarılar |
demek ki dernekle ilgili sana bi sürü iş yükleyebiliriz artık gönül rahatlığıyla :D
şaka bir yana, dilaver her zaman TDci olarak kalacak, ben gibi. |
Dilaverin bu sitedeki emeği büyük , o ihtiyaç dahilinde yine zor görevleri üstlenecektir , sitemiz için emek veren yeni arkadaşlara yer açmak doğru bir adım , teşekkürler Dilaver, başarılar firestorm..
|
Önemli bir kayıp. Firestorm'a başarılar!
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:33 . |