![]() |
TSK, Suriye’de El Kaide’yi vurdu
Bu baslik uzerine yazacak cok sey var ama; zaten daha once "persembenin geleceginin Carsambadan belli oldugunu" cok baslikta dile getirdim.
Bu haber uzerine kisaca sunu soyliyecegim. Diktator kendi ile birlikte ulkeyi de "intihara surukluyor." TSK Suriye'de El Kaide ile bağlantılı IŞİD konvoyunu vurdu. TSK Suriye'de El Kaide bağlantılı Irak-Şam İslam Devleti Örgütü (IŞİD) konvoyunu vurdu. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olay, Irak Şam İslam Devleti Örgütü ile Özgür Suriye ordusu arasındaki çatışmalar devam ederken bir havan mermisinin Türkiye topraklarına düşmesiyle yaşandı. Bölgede konuşlu bulunan TSK birimlerinin misliyle IŞİD mevzilerine karşılık verdiği açıklandı. Konvoydaki pikap, kamyon ve otobüs tahrip edildi. http://sozcu.com.tr/2014/gundem/tsk-...-vurdu-449327/ |
Alıntı:
Bu sapık radikaller ülkemizde bomba patatmaya başladıklarıda Tayyip'i piyasada bulabilene aşk olsun! Gitmeyeceğim diye inat ettikçe -ki istemese de gidecek- kendi ile beraber ülkeyi de daha fazla batırıyor. Ne kadar erken sittir olursa Türkiye için o kadar kar. Çıldırmış bir adam (Çok da mübalağa etmiyorum; sabah akşam tv'de olduğundan psikiyatristlerin kolayca teşhis koyabildiklerinden eminim. ) kendi düştüğü b.k çukuruna ülkeyi de yuvarlıyor. Suriye'deki muhaliflere(!) Kuzu'nun dediği gibi tek yardım eden Türkiye değil ama kabak bunların başına patlayacak. Gönül hepsine hesap sorulmasını ister ama Tayyip'i savaş suçlusunu olarak yargılanırken görmek de bende hiç yaşamadığım kafar şiddetli bir orgazm etkisi yapacaktır. |
Israil/ABD cikarcilarinin "korktuklari baslarina geldi" Kurdculuk politikasi yapayim derken, Suriye'de ayni Misirda oldugu gibi baslarina en buyuk din dusmanlari sunni/sia yi sardilar.
Diktatorde ANADOLUYA YAPAY SUNNI/SIA ARAPLASMASINI INSA ADINA, BU O.Dogunun en eli kanli, insanliktan cikmis teroristlerine yardim ve yataklik yaptigi yetmedigi gibi, ulke bunyesinde us kurdurdu ve bu teroristler ellerini kollarini sallayarak, Istanbul, Ankara'da v.s. geziyorlar. Diktator'un ulke ve toplumunu intihara nasil surukledigini daha detayli algilamak ve Avrupa'nin bile endise duymaya basladigi bu teroristler ile ilgili asagidaki alinti, oldukca isik tutuyor. El Kaide konusunda kabak Türkiye'nin başına patlayacak Alıntı:
|
Ayrıca Akp, Rojava'daki Kürtlere karşı kafa kesen, ciğer yiyen sapıkları silahlandırıyor, bunlara her türlü desteği veriyor. Bu çok uzun zamandır bilinen bir şey. Türkiye'deki Kürtlerin, soydaşlarını katlettirenlerin peşine takılması da bir çeşit akıl tutulması olsa gerek.
El Kaide militanları Bolu Dağı’nda eğitim görüyor Alıntı:
El Kaide militanları Bolu Dağı’nda eğitim görüyor Bir de Sözcü'nün başlığı ve olaya bakışı hatalı. Sitede habere yorum yazanlarınınki de haliyle hatalı. Akp, El Kaide bağlantılı birbiriyle çatışma halinde olan gruplardan desteklemediği grubu yani Işid'i vuruyor. Akp, kendi el Kaidesi'ne karşı savaşan bir başka El kaide bağlantılı grubu vuruyor. Işıd, El Kaideci de Özgür Suriye Ordusu ile beraber eden El Nusracılar falan El Kaideci değil mi? Haber sanki ortada tek bi El Kaideci grup var ve topyekün El Kaide'ye cephe alınmış gibi verilmiş. Sanırım haberi yazan konuya pek hakim değil. Haber bu haliyle fecaat, insanlara bilgiyi olayı yanlış yorumlayacakları şekilde veriyor. Ancak biz her şekilde bu manyakların en azından bir kısmını karşımıza almayı başarıyoruz. |
Diktatorun, BOP Projesi temelli kurdculuk politikasi (Israil ile Ermenistan arasina 4 ulkeden koparilan parcalar ile "Buyuk Kurdistan" i kurmak) en son kendi farkini Diyarbakir "govde gosterisinde" ortaya koydu.
Boylece Diktator'un Turkiye kokenli kurd politikasini (BDP/HDP/Ocalan/Kandil/PKK) tam da o gune kadar nasil oy ve duygu somurusu ile kullandigini da ortaya koydu. Buradan aslinda Turkiye kokenli Kurd politikasinin, ile ayni amaci paylasmadigi da ortaya cikti. K.Irak'taki kurd varligi tam da BOP emrindeki bir varlik. Bu temelde diktatorun bir kez daha esbaskan temelli ULKE BUTUNLUGUNU PARCALAMAYA YONELIK politikasi ortaya cikmis oldu. Cunku diktator, ne T.C.'nin basbakani'dir, ne Turkiye cografyasinin, ne de farkli halklardan ve kesimlerden olusan toplumun basbakanidir. Tamamen disa bagimli ve kendi politik cikari olan SUNNI/SIA ARAPLASTIRMA nin basbakanidir. Ustelik onun bu sunni/sia araplastirma politikasi hem BOP hem de emperyalizmin bolge cikar politikasi ile celisir. Iste boyle ikili temelli bir politika, diktator'un bolgedeki her turlu etik (milli ve dini) temeldeki teroru neden destekledigini yardim ve yataklik ettigini aciklar. |
El-Kaide tipi teror orgutlerinin Turkiye ve toplumuna bakis acisini algilama adina asagidaki alinti gayet ibret verici.
Hani bizde bir kelime vardir. Iste o kelime tam da batinin her turlurduzeydeki ulke ve yonetiminin ulke ve toplumumuza bakis acisi olarak cok uygun dusuyor. Bizim ulkemiz "efsunlu" :) sonucta kim nasil ele gecirmek isterse istesin, bir digeri kendi cikarina buna izin vermiyor. Bu acidan el-kaide teror orgutlerinin bakis acisi da bu "efsunlasmisliga" uygun.(Alintidaki koyu lacivert kisim) El Kaide’de TSK şoku Alıntı:
|
Turkiye' Suriye'dekI Esad'i "devirmek" adina, sadece teroristlere yardim ve yataklik yapmamis, asagidaki habere gore; Turkiye'den Suriye'ye Esad'a karsi savassin diye, terorist te gondermis.
Alıntı:
|
El-Kaide, Suriye'deki ISID orgutu ile ilgili bir aciklama yapma geregi duymus!
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:18 . |