![]() |
Ateİst avukat ariyorum arkadaşlar
Ateİst avukat ariyoruz arkadaşlar yardımcı olabİlecek arkadaŞlar Özelden ulaŞirsaniz sevİnİrİz.. TeŞekkÜrler
|
ateizm derneğine başvur
|
https://www.facebook.com/AteistDernek?fref=ts
Buraya özel mesaj atarsanız yardımcı olabilirler. |
Neden özellikle ateist avukat tercih ediyorsunuz?
|
Allaha tazminat davasi acacakmis da ondan. Bunca ganimet toplamis, nasil olsa sarsilmaz diye dusunmus arkadas.
|
Kişisel menfaatleriniz konu olduğunda destek almak istediğiniz kişiyi seçerken inancı veya inançsızlığından ziyade o konuya ne kadar vakıf olduğunu, o konu hakkında ne kadar bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu kıstas alırsanız sizin için daha faydalı olur.
|
öztürk 93 sitemizde ateist avukat var .rumuzu, KC ona özel mesaj gönder
|
Alıntı:
Teşekkürler.. |
Neden "Ateist Avukat" aradığınızı bilmiyorum. Muhtemelen kendi zâviyenizden 'haklı' gerekçeleriniz vardır. Fakat; insanların bir Tanrı inancına sâhip olmaları ya da olmamaları, ekonomik hayatta, sosyal ilişkilerde, eğitimde, hukukta, askerlikte vs. asla referans alınmamalı. "Beş vakit namazlı/abdestli" görünüp, tecâvüzcü coskun'a rahmet okutturacak düzeyde, insanların hak-hukûkunun ırzına geçen ne "Nur Yüzlü"(!)ler bilirim ben!...
İnsan "Dindar" görünmeyi başarabildiğine göre, "Ateist"(*) olarak da görüntü verebilir. ____________ (*) Tanrı inancı olmayan herkese ateist denmez. Benim anladığım/anlamlandırdığım ateist; herhangi bir dini, o dinin sıradan müntesiplerinden kat be kat fazla bilen kişidir. |
Ateist bir kisinin, dine hakaretten suclandigi bir durumda, ateist bir avukatta israr etmesinden daha normal birsey olamaz.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:46 . |