![]() |
1. ATHEOS Sempozyumu
Güzel bir etkinlik olucak orada görüşmek üzere :heh:
Düzenleyenler: - Ateistler Derneği - TEDU Logos Society Evren nasıl var oldu? Gezegenimiz nasıl oluştu? Yeryüzündeki yaşam nasıl başladı ve nasıl çeşitlendi? Biz insanlar varoluş takviminin neresindeyiz, neleri sorguladık ve keşfettik? Bilim, bu ve benzeri sorularımıza ışık tutuyor. Sizleri, kendi alanında uzman bilim insanlarının bu konulara dair bilgilerini aktaracağı, TEDU Logos Society katkılarıyla Ateistler Derneği tarafından düzenlenen I. Atheos Sempozyumu‘na bekliyoruz. Bilgi almak için: http://sempozyum.ateistlerdernegi.org/ Kayıt yaptırmak için: http://sempozyum.ateistlerdernegi.org/kayit-kosullari/ 18 Ekim 2014 – CUMARTESİ 09:00-09:30 Kayıt işlemleri 09:30-10:00 Açılış konuşması 10:00-10:45 Doç Dr. Kerem Cankoçak – Evren'in Oluşumu 11:00-11:45 Prof. Dr. Hakan Yiğitbaşıoğlu – Dünya'nın Oluşumu 13:00-13:45 Prof. Dr. Mahinur Akkaya – Canlıların Oluşumu (Abiyogenez) 14:00-14:45 Doç Dr. Ergi Deniz Öszoy – Biyolojik Evrim ve Nedensellik 15:15-16:00 Prof. Dr. Ayhan Ersoy – Primatların Evrimi 16:15-17:00 Prof. Dr. Örsan K. Öymen – Tanrı Neden "Neden" Olamaz? 19 Ekim 2014 - PAZAR 10:00-10:45 Doç Dr. Kerem Cankoçak – Kuantum ve Bilim İstismarı 11:00-11:45 Prof. Dr. Hakan Yiğitbaşıoğlu – Dünya'nın Yaşı ve Tarihlendirme (Yaşlandırma) Yöntemleri 13:00-13:45 Doç Dr. Ergi Deniz Özsoy – Biyoloji Açısından Rastlantısallık 14:00-14:45 Prof. Dr. Ayhan Ersoy – Modern İnsanın (Homo Sapiens) Evrimi 15:15-16:00 Prof. Dr. Mahinur Akkaya – Evrim Karşıtlığının Nedenleri 16:15-17:00 Doç Dr. Hasan Aydın – Evrim Karşıtlığının Felsefi Temelleri |
Alıntı:
Ankara'da kalacak yer ayarlayabilirsem geleceğimdir. |
Evet ninelerden ve dedelerden ve genclerden kimler geliyor. .))) ozellikle dedeleri nineleri bi gorelim malum bidakine gormek nasip olmayabilir = P
|
Mükemmeldi çok begendim. Ateistlik sertifikası da aldım:D
Katılan var mıydı başka? |
Severek katıldığım bir etkinlik oldu. Önceden iletişim kurabilseymişiz, vrael ve seninle görüşebilirmişiz. Artık bir dahaki etkinliğe :)
|
bidaaaada gelmem davosa. diyomusum :P
görüşürüz subat ayıpsın. ben ankaradayım hep. belki yakında askere giderim, isidin kafasına falan sıkarım, can sıkınıtsı iste napcan .D |
Umarım bir dahakini istanbul'da yaparlar.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:29 . |