Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Merhaba Arkadaşlar ben Eski Üye (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=35643)

bayraktaro1 09-09-2014 13:42

Merhaba Arkadaşlar ben Eski Üye

Bu siteyi 6 yıldır biliyorum. 6 yıl önce üye olmuştum. Tabii o zamanki bakış açımla, farklı düşünceler içerisinde olduğum için siteden ayrılmak istedim. Bu süre zarfında kendimi geliştirmeye çalıştım. İnsanoğlu bu değişebiliyor. Bu konuda site yöneticileri kırdıysam kusuruma bakmasınlar; Şu anki bakış açımın daha demokratik olduğu düşüncesindeyim ve beni tanıdıkça bu değişimimi göreceğinize inanıyorum.

Baştan söyleyeyim; Ben Ateist bir insanım. Bunu sağlamada; Turan DURSUN'un 12 adet eseri (en çok yol göstericim olmuştur). İlhan Arsel'in 8 adet eseri, Arif Tekin'in 7 adet eseri (8. olan İslam'da Cinsellik'i okumaya devam ediyorum). Erdoğan Aydın, Muazzez İlmiye ÇIĞ'ın oldukça yararlandım.

İletişimimizin devam etmesi dileğiyle, herkese sevgiler.

vartor 09-09-2014 16:01

Hos gerigeldin,
Site yoneticileri dusuncelerinden dolayi degil, belki de kalip fikrini savunacagina gittigin icin uzulmus olabilir.

dindarateist 09-09-2014 16:03

Bir sonraki sefere bayraktaro2 mi olacaksın?

bayraktaro1 09-09-2014 16:28

Teşekkür ederim Vartor;

O zamanki fevri bir davranıştı benim ki. Ama, kim olduğunu bilmiyorum, sadece bir site yöneticisi Turan Dursun'daki gibi "tekrar geleceksin" demişti. Her şeyin bir olgunlaşma zamanı vardır. Zamanında çok kızdığım, o Kürt tanıdıklarım; beni ne kadar çok aydınlatmışlar meğerse..

Dindarateist; arkadaşım, bu sefer gitmeyi pek düşünmüyorum. Zaman ne gösterir bilinmez... Gelirsem de, bayraktaro2 olarak gelirim herhalde, beni hep hatırlamanız dileğiyle:))))))))

bayraktaro1 09-09-2014 16:34

Bu site bana bir arkadaş kazandırdı. Nick'ini hatırlamıyorum ama, onunla msn'de görüştük. Sonra, telefonlaşmaya başladık. Sonra da; evine gittim, o benim evime geldi. Şu an kendisi İstanbul'da yaşıyor. Ama, hala görüşürüz.

En komik olanı da; Ankara'dan bir kızla nişanlanmıştı. Ailesi, o kızla evlenmesini istemiyordu. Bu yüzden nişanına ailesinin gelmeyeceğini, aileyi temsilen gelip gelemeyeceğimi bildirmişti. Bende, ailemle birlikte bir büyüğü olarak nişanına gittim. Yüzüklerini taktım. Ama, sonra ailesinin baskısı üstün geldi ve oğlan yüzüğü attı. Hayat nelere gebe...

vartor 09-09-2014 17:32

Hmm, bayagi enteresan haberler var galiba sende:)

bayraktaro1 09-09-2014 17:54

EEE, 7 yıl olmuş geleli Vartor... Tabi ne zaman ayrıldığımı hatırlamıyorum ama..

evrensel-insan 09-09-2014 18:49

Hosgeri geldin. :)

Evet kendi birsel varliginin farkina ve bilincine varmak, kisiyi kendi devrimsel sorgulamasi ile beyninin zihinsel ve davranissal fonksiyonlarina yon ve yaptirim vererek, kendi kendini her yonuyle bilinclendirebilir.

Senin Adina bunu dile getirdigin ve kendi degerlerini sorgulayabildigin icin, sevindim.

bayraktaro1 10-09-2014 09:05

Teşekkür ederim Evrensel - İnsan;

Mümkün olduğu kadar, asıl mücadelem kendimle olmuştur. Her zaman, Bernard RUSSELL'in "Asıl önemli olan, Hakikati arayın." fikri bana her zaman yol gösterici olmuştur. Türkiye gibi bir ülkede; herkes kendisi ortada ve bütün düşüncelere saygılı zanneder, aslında öyle değildir. Herkes bir taraftır ve diğeri tukakadır. Tüm düşüncelere saygılı olabilmekte, zaman ister...

evrensel-insan 10-09-2014 19:08

Alıntı:

bayraktaro1´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 524776)
Teşekkür ederim Evrensel - İnsan;

Mümkün olduğu kadar, asıl mücadelem kendimle olmuştur. Her zaman, Bernard RUSSELL'in "Asıl önemli olan, Hakikati arayın." fikri bana her zaman yol gösterici olmuştur. Türkiye gibi bir ülkede; herkes kendisi ortada ve bütün düşüncelere saygılı zanneder, aslında öyle değildir. Herkes bir taraftır ve diğeri tukakadır. Tüm düşüncelere saygılı olabilmekte, zaman ister...

Ben "insanligi, bilimselligi ve bilisselligi arama" yi tercih ederim. :)

Sonucta "hakikat" algilama olarak "inancsal/ideolojik dogrulama" temelinde "saglaniyor."

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:13 .