![]() |
İsterseniz yine dövün ama...
Bazı arkadaşlar Kemalizme o kadar kinlenmiş o kadar hınçlanmış ki. Her konuda AKP'yi yani İslamcı bir partiyi canla başla savunuyorlar. O kadar saplantılılar ki AKP'ye yönelik en ufak bir eleştiriyi yapana "Bu kesin Kemalisttir." gözüyle bakıyorlar. Forumda linç etmek için, saldırmak için ara sıra Kemalist üye avına çıkıyorlar. Ve sonuçta ne oluyor biliyor musunuz? O "diktatör" dedikleri "baskıcı" dedikleri "vesayetçi" dedikleri kadrolar ve kişilerden zerre farkları kalmıyor. Kemalizme duyulan nefret onları Kemalistlerden daha katı statükocu ve daha otoriteryan yapıyor. Buyrun gelin sevgili Kemalistkler ve sevgili Kemalist bulsam da saldırsam diye aranan üyeler şimdi iki taraf birden bana hakaret edin, ikiniz birden beni linç edin kaç yıldır bu forumda iki taraftan da dayak yemeye alıştık ne de olsa.
|
elbetteki kemazlime saldıracaklar. kemalizm cahilliğin din sömürücülüğünün karşıtıdır. kemalizm olduğu yerde din sömürücülüğü yapamazsın..
gerçi son zamanlarda kemalizm in de suyunu çıkartıyor bazıları ama gerçek kemalizmin olduğu yerde yobazlık din sömürücülüğü olmaz.. |
Alıntı:
Milliyetsiz milletcilik mi? Yoksa milliyetli yurtseverlik mi?/Ulusalcilik mi? http://www.turandursun.com/forumlar/...5&postcount=50 |
Alıntı:
|
Bu saçma tutumlar bu anlamsız saldırılar beni de Kemalist yapacak diye korkmaya başladım artık.
|
Alıntı:
Bunlar vahsi kapitalizmin savunuculari ve bu vahsi kapitalizmden cikar saglayanlar, ya da "bana bulasmasin da" diyen bananeciler. Bunlar ilk "askeri vesayet karsitligi" olarak yola ciktilar "yetmez ama, evet" dediler, askeri/milli vesayetin, dini/sivil vesayet ile degistirimini ya algilayamadilar, ya da cikarlari dogrultusunda sessiz kaldilar. Kisaca "taraf/yandas olmayi, bertaraf olmaya tercih ettiler." |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bence forumlarda daha cok humanistler var, bu saydiklarin kucuk bir azinlik ve ozgur dusunceye tahamulleri olmayan birkac kisi. Son secimlere kadar AKP'den, ben de dahil, demokratik olabilme ihtimali icin temkinli bir medet umanlar vardi, ancak Tayyip'in megalomanik ve diktatorluk derecesindeki yonetme tutkusu hemen herkesi aleyhine cevirdi.
Ateistlerin hicbir putu olmamasi dogaldir, Kemalistlere de, tayyipcilere de tepkilerine sasirmamak gerekir. |
Alıntı:
ben Türkiye cumhuriyeti(AtaTürk) milliyetçisiyim. Türk üm. Türkiye cumhuriyetini oluşturan tüm diğer ırklarada saygım sonsuz. ayrıcada milliyetsiz milliyetçilik nasıl oluyormuş? osmanlı gibimi mesela? :) |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:15 . |