![]() |
Fosilleşmiş bir teorinin zavallı savunucuları...
tüm ateistlerin yaptığı şey rüzgara karşı işemek gibi attığınız bu sitedeki her bilgi kurusıkıdan ileri gitmiyor hepsi yalan yanlış çarpıtmada itiraf etmeliyimki komünistleri bile solladınız..
fakat bu neyi değiştirirki doğru doğrudur yanlış ise nekadar cilalı laflarla süslense bile yanlış tır.. sizden önce yani dedeleriniz fıravun ve niceleri *müslümanlarla islamla allahla savaşmaya kalkıştı da ne oldu hangi gavur galiğ geldi ebu cehilmi galip geldi firavunmu galıp geldi kii onlar sizin gibi gavur taklıdı yapmıyorlardı onlar gavurun babalarıydılar sonları kanalızasyon çukuruna atılmak oldu.. sizinde sonlarınız farklı olmayacak ..... sayını ne kadar kı üç beşi geçmez sayınız allaha şükürler olsunki bu ülkenın halen %99 müslüman sizin gibilerde %1 lık kısmı temsil ediyor... |
Re: FOSİLLEŞMİŞ BİR TEORİNİN ZAVALLI SAVUNUCULARI !
sayın bayseyyah
* *güzel bir isim almışsınız. Seyyahat etmek iyidir. * * Yukarıdaki yazınız tebligattan ve istemden başka bir şey içermiyor. Bunu neresini degerlendirelim ki. Bize bilmedigimiz bir şeylerden bahsedin. Siz açıkça telkin büyüsü yapıyorsunuz. * * *Bir inanış vardır, bir şeyi 40 kere tekrar edersen olurmuş derler. *:lol: *:lol: * * *Sizin de yaptıgınız farklı bir şey degil. Aynı türden ve aynı kaynaktan beslenen bir takım insanlar zaman zaman sitemize ugruyor, kerameti kendinden menkul hiç bir bilgi kırıntısı bile içermeyen söylemleri söylüyor ve kah isteyerek kah da zorunlu olarak seyyahate çıkıyorlar. * * * Bir şeyler yazın ki bizler de faydalanalım. Bir şeyler biliyorsanız onları bize de ögretin. Şu 400 sayfalık kitabın dışında olsun ama. Onu zaten ezberledik ve bize yeterli olmuyor. * * * Firavundan bahsetmişsiniz bak bu ne güzel. İsmini de verin , Akhnton dan bahsedin mesala ilk tek tanrıcı inanıştan. Bu firavunu ögretin bize. Bununla islamiyet bagını kurun ki biz de sizden bir şeyler ögrenebilelim. * * * *Kuru sıkı, yalan ve çarpıtma bilgilerimizi sergileyin ve çürütün. Biz de dogrusunu ögrenelim. * * * *Ama tahminim şu sözü dogrulayacaksınız. * * * *Ben ne söylerem, tamburam ne çalar. *:lol: * * * *saygılarımla |
%99 müslüman, %1 dinsiz... Çünkü cahil kalmak kolay, cehaletten kurtulmak zordur.
Bu dünya cadılara inanan çoğunluğu ve eli kanlı cadı avcılarını da gördü. İslam'ın da elbet layık olduğu sıfatla hatırlanacağı günler gelecek. Bu sıfat belki "2000 yıllık koca yalan" olacak belki de "5000 yıllık koca yalan" |
Bayseyyah, Koministleri solladıysak yaşadık valla. Solu solladık iyice sol olduk desenize :)
Şu kurusıkı attıklarımızı yazmış olsaydınız üzerinde konuşma olanağımız olurdu. Ama sizin yazdıklarınızda konuşulacak bişey yok. Dedemiz firavun kanalizasyon çukurunda demişsiniz ya aslında dedem firavun Londra Müzesinde mumya olarak sergileniyor eğer yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen. Sonra kurusıkı atıyor durumuna düşmeyelim. Bildiğim kadarıyla anlatıla gelen firavun 4. ramses onunda mumyası Londra müzesinde sergileniyor. Bir zamanlar ,sızıntı dergisinde sanıyorum ,işte firavunun çürümemiş cesedi diye bir resim yayınlanmıştı.Secde eder biçimde bir iskeletti bu resim. Onun firavunun cesedi olamayacağıda ispat edilmişti. Şimdi aklımda ayrıntıları yok. Ama bu verdiğiniz örnekte ve daha birçokları gibi hep kurusıkı atan siz oluyorsunuz. |
bayseyyah
Sizin dedeleriniz tabi ihtiyaclarini gordukten sonra 2 taslami 3 taslam silinmenin munakasasini yapmadan binlerce yil once,bizim dedelerimiz firavunlar bugun hala yuzbinlerce insanin hayranlikla seyrettigi piramid leri insa etmisler.astronomiyle ilgilenmisler vs,vs,vs,......... hepsini yazamam sizin kafaniz almaz,basiniz agrir.Gidin kendinize gore seylerle ugrasin,mesela tarlanin hangi kosesine *defi hacet yaparsam kabeye karsi olmam,sagami yatarsam daha cok sevap kazanirim falan filan.Yok *adam gibi bilimsel birseyler varsa soylecegin biz her fikri tartisabiliriz.Yeterki tartisilacak birsey olsun ama o sende yok.Sen git once tarih kitaplari oku birseyler ogren.Yada git masallar dunyasindaki seyahatine devam et oldumu kardesim. yolun acik olsun. Dinler ates bocekleri gibidir,parlamalari icin karanliga ihtiyaclari vardir. |
%99 u musluman%1 i dinsiz ve sen bununla iftihar ediyorsun.Ben senin yerinde olsam utanirim
Musluman ulkelerin haline bakman yeter.Ama arap dini gozunuzu o kadar kor etmiski onunuzu gormuyorsunuz.Kendinize acimiyorsaniz *cocuklarinizin gelecegini dusunup uyanin.Yoksa gavur icadi olan (romali) o kanalizasyona onlar dusecek.Insaf |
sevgili arkadaşım exclusive "%99 müslüman, %1 dinsiz... Çünkü cahil kalmak kolay, cehaletten kurtulmak zordur" demişsin. bende müslümanım ve sana göre ben cahilim yazdıklarından bunu çıkartıyorum ben ama seninle aramızdaki farkın senin aydın benim cahil olduğum değil aramızdaki fark inançlarımız. inaçlar da bir insanı bir insandan üstün kılmaz ne sen benden üstünsün ne de ben senden. i
|
|
sevgili seyyah,'' martaval'' ın sözlük anlamını bilirmisin?
* * * * *T.D.K. Sözlüğünde şöyle tanımlıyor * * * martaval: Yalan, uydurma söz, palavra: * * * "Dünkü yazdıklarının bütün martaval olduğunu bugün itiraf etmez misin?"- H. R. Gürpınar. * * *senin gibi laf ebeliğiyle ''martaval'' savunmayız. belgeyle konuşuruz. işkembeden atmayız. * * senin fosilleşmemiş!! teorin ne? senin fosilleşmiş dediğin teoriler, değişkendir. biz onlara ayet gibi inanmayız. * adı üstündeTEORİ gerçeğe indirgenmemiş söylemler. * senin fosilleşmemiş zannettiğin ''gerçeklerin''1400 yaşında. bize hamaset edebiyatı yapma. * eteğinde taş varsa dök konuşalım, *çok şey bilirmiş ayaklarına yatma. belgeyle ve bilgiyle konuş. *tartışalım. burası SIBYAN MEKTEBİ değil. *burda seni islamı tersten okutacak çok insan var. bunu bil. |
Alıntı:
Kahraman insanlığa bir gül... ne bu şiddet, bu celâl ? Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Bu dizeleri okuduğunda ve çevrene baktığında ne görüyorsun ? Değerli arkadaşım elindeki fotoğraf negatif üstelikte ters duruyor.Daha doğru bir anlayış geliştirmek adına istersen ters çevirebilirsin,ama rüzgara dikkat et,her ne kadar ağzı bozukta olsan düşüncelerimiz farklı da olsa,bir türdaşımızsın,yüzünü su ile yıkaman tercihimizdir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:53 . |