![]() |
Bir tecavüzün anatomisi
Türkiye'de, Elazığ'da, Bulgurcuk adlı bir köyde 7 yıl boyunca 20 kişinin tecavüzüne uğramış bir çocuk...
Köyün pek mutaassıp Müslümanlardan oluşması, tecavüzcülerden 70'lik olanının hacı olması nasıl açıklanabilir? Durum, "gerçek İslam bu değil" itirazlarına sebep olabilirdi, eğer dinci partilere verdikleri oy oranlarına bakılmasaydı. 503 oy'un 496'sı dinci partilere verilmiş, yani %98,6'sı. Alıntı:
|
Gerçek Akp bu değil derler bazıları :)
|
|
|
Mütemadiyen üzülüyorum.. :(
|
Ne desem bilmem ki ?
Nepal halkı budist diye Allah depremi oraya vermiş herhal. Nasıl olsa zinaya zorlananları Allah affediyor. 'Âyet'le sâbit. Köy halkı da "müslüman" olduğundan nâşi, bu tarafta sıkıntı yok. İdamın kalkmış olmasına üzülmeye başladım artık. Biçâre kızcağıza tecâvüz eden 20 kişiyi, o köyün meydanında sallandırmak şart. |
bakıyorumda herkes ne kadar iyi niyetli o küçük kıza yapılan tecavüz konusunda, üzülen üzülene.
o kız akp li zihniyetin içinden bir birey , bu olay başına gelmese , muhammedi ,dinini öve öve bitiremeyen türbanlı bir yobaz olacakdı. o köyde ki kadinları neden es geçiyorsunuz , o kadinlar başlarına takdıkları hristiyan tipi örtünmeyi biliyorda kızın başına gelene ses çıkarmayı bilmiyormu? sesleri bile çıksa. .. çıkan ses. hüloooooo olur. ben o kıza üzülmüyorumda acımıyorumda, acıycaksa türbanli zihniyet acısın. bu ülkede. türbanlı zihniyet yüzünden bir çok. kız çocuğuna, erkek çocuğuna tecavüz var, örnek : pozantı ceza evi. o kız yarın medtasyona başlar .( kuran ,namaz, oruç). acimıyorum. dincilerin deilde. dinden uzak kişilerin ona üzülüp acımasıda hayret verici. |
Alıntı:
|
Alıntı:
hızırın çocuğu öldürmesi kuranda yazılmış bir uydurma. kuranı referans vermende ayrı bir ilginçlik. uydurma,hurafe ihtiyaç sahibine yarar. |
Mütemadiyen üzülüyorum.. :rolleyes:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:18 . |