Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Servis Şartları & Site Duyuruları (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Sunucu Yükseltme İşleminde Yaşanan Önemli Sorun (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=37974)

spartacus 14-10-2015 18:31

Sunucu Yükseltme İşleminde Yaşanan Önemli Sorun

Bu gün sabaha karşı sunucunun tatamiyle yenilenme işlemi yapıldı.

Hiç hesapta olmayan ciddi bir sorun yaşandı. Yaşanan sorun alınan 8GB sıkıştırılmış yedek dosyasının bozulmuş olması ve defalarca ve türlü yönteme rağmen kurtarılamaması oldu...

Ne yazık ki 2 hafta önceki yedeğinden tekrar yüklemek zorunda kaldık. Arada ise 20 günlük bir veri kaybı oldu.

Siteler toplamda 50 GB'ı buluyor o nedenle yedeklemek ve yedeği herhangi bir sunucuda günlük olarak saklamak mümkün olmadığı gibi, 2 yedek sonrası eski yedekler silinmek zorunda kalınıyor.

Şu an zamanım gerçekten kısıtlı, sorusu ya da şikayeti olan üyelerimiz bu başlıkta dilediği gibi yazabilirler.

Sıkıntı ve ilk defa başımıza gelen bu olumsuzluktan dolayı ve bilhassa bu 20 günlük arada yeni üye olan tüm üyelerimizden özür dileriz.

Barlas 14-10-2015 20:17

Geçmiş olsun...

spartacus 14-10-2015 21:38

Teşekkürler

Aleph 14-10-2015 21:45

Geçmiş olsun. Booleanla olan nefes kesici tartışmalarınız kayıp mı oldu şimdi? :D :P

spartacus 14-10-2015 21:51

Alıntı:

Aleph´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 569008)
Geçmiş olsun. Booleanla olan nefes kesici tartışmalarınız kayıp mı oldu şimdi? :D :P

Hee olsun nefes bol, ölene kadar, hem hava bedava :)

Bu arada site hızlandı mı? bana mı öyle geliyor

slave 14-10-2015 22:10

Alıntı:

Aleph´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 569008)

Spartacus''ü dava edeceğim, kem söz dağarcığım o tarışmalardaki kadar hiç zenginleşmemişti. Bütün servetimi kaybettim.Boolean'ı gördüğümde belki benim sunucu da tekrar yükselir:) nerelerde bu çocuk yaw. Şimdiden özledim. Sen benim işlenesi hammaddemsin boolean.

Sundance 14-10-2015 22:14

Geçmiş olsun.

spartacus 14-10-2015 22:58

Teşekkürler Obi-Wan, güç seninle olsun.

Heee bu uyarı Hebelehübü tarafındandı ama. Ben elçisi Heptelehübü. Meğerse Heptis(iblis) girmiş araya, olan oldu.

Zor oluyor biraz, veritabanları aşırı yüklü

Teşekkürler Sundance.

Slave bir söz ve atasözü derki;

"Haksız bir dava için dövüşmek, gerçek bir cesaret sayılmaz." Shakespeare

"Rüzgar eken, fırtına biçer"

Bedevi 14-10-2015 23:36

İki günde bir foruma erişimde yaşanan problemler artık bir Turandursunforum geleneği haline geldi ...

Hani bir laf vardır ya iki eliyle bir s.ki doğrultamıyor diye...

Spartacus'ün ki de o hesap...

slave 14-10-2015 23:45

Alıntı:

Bedevi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 569023)
İki günde bir foruma erişimde yaşanan problemler artık bir Turandursunforum geleneği haline geldi ...

Hani bir laf vardır ya iki eliyle bir s.ki doğrultamıyor diye...

Spartacus'ün ki de o hesap...

Bedo bu hiç doğru bir tespit değil.
Doğrusu bırakmıyorsunuz ki spartacus iki eli ile s.ki tutsun. Bir eli ateşli üyelerde olunca. Tek el ile doğrultmak zor oluyor.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:46 .