![]() |
Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım
E mail adresime gönderilmiş bir mesaj aynen paylaşıyorum
Ben bu secimlerde mutlaka oy kullanacagim... > > > >Ben bu secimlerde mutlaka oy kullanacagim... >Neden mi? >Cocuklarim benim yasima geldiginde, ulkemin her karisinda hâlâ bayragimiz >dalgalansin diye. >Kizlarimiz isterlerse baslarini ortsunler ama isterlerse de mayo ile denize >girebilsinler diye. >Ogullarimiz, Universitlerde oruc tutmadiklari icin dayak yemesinler diye. >Ulkemizin yeralti ve yerustu kaynaklari, ulkemiz muhendisleri tarafindan >cikarilip, ulkemiz insaninin yararina kullanilsin diye. >Adi "Turk" ile baslayan ulusal sirketlerimiz, yabancilara satilmasin ve >yonetiminde "Jan" lar "Paul" ler, "Moris" ler olmasin diye. >Bundan sonra ulkemde hic bir basbakan, hic bir vatandasina, " Ananina Da Al >Git " diyemesin diye. >Bundan sonra ulkemde hic bir basbakan, bir sehit anasina, " Askerlik Yan >Gelip Yatma Yeri Degil dir" diyemesin diye. >Bundan sonra ulkemde hic bir basbakan, hic bir Genel Kurmay Baskanina , " >Hocam" diye hitap edemesin *diye. >Bundan sonra ulkemde hic bir Milli Egitim Bakani " Canakkale Savasi'nda Bal >gibi Yenildik" diyemesin *diye. >Bundan sonra ulkemde Buyuk Turk Millet Meclisi catisi altinda, hic bir >Meclis Baskani *" Seyini Seyettigimin Seyi" diyemesin *diye. >Her santimetrekaresinden kultur ve turizm degeri fiskiran ulkemize, bir >daha >surekli uyuyan bir Kultur ve Turizm bakani gelmesin diye. >Bundan sonra ulkemde, Buyuk Millet Meclisi Genel Kurul Salonunda, >ayakkabisini cikarip, ayagini kasiyan, Milletvekilleri olamasin diye. >Vatan topragini kaniyla sulayan dedelerim " Soykirimci " damgasi yemesin >diye. >Her zaman onurumuz, gururumuz, gozbebegimiz oldugunu soyledigimiz >askerimizin basina bir daha cuval gecirilmesin diye. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:57 . |