Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kamer Genç öldü (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=38392)

İlahimasal 24-01-2016 13:21

Kamer Genç öldü
 
Meclisin en büyük muhalefeti Kamer Genç abimizi kayıp ettik.
Adamsın be Kamer Abi.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...AQVz6Zpp8iE4hy


İslamcı yobazların Kamer Genç üzerinden Aleviliğe ve alevilere saldırıp küfür etme için fırsat kolladığını bilen bilir.

Ölen insanların arkasından HAKARETetme,KÜFÜR etme ,İFTİRA etme gibi İSLAMİ bir gelenekden Kamer Genç de nasbini aldı.

Kendi allahının bile kendisinden esirgemediği çirkin suratlı abdurrahman dilipak denen yalancı dolancı adamın gazetesi ak-it gazetesi yine ölenin arkasından aşşağılık bir şekilde saldırıya geçdi.

İslami gelenek olan bu ölünün arkasından hakaret ederek saldırma yöntemi kur-an denen kitabın hangi ayetinde var . Kesin bir ayetinde vardır.

Kurdistannn 24-01-2016 13:36

İnsanlar da ilginç bir mizaç var ama anlayamıyorum. Benim en azılı düşmanım bile ölse, arkasından konuşmam şahsı ile ilgili. Çünkü artık ölmüştür, cevap bile veremeyecektir.

Fikirler eleştirilir, bu doğaldır ama ölen bir şahsa hakaret etmek, hangi düşünceden olursa olsun acizliktir.

İlahimasal 24-01-2016 14:27

Alıntı:

Kurdistannn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 577260)
İnsanlar da ilginç bir mizaç var ama anlayamıyorum. Benim en azılı düşmanım bile ölse, arkasından konuşmam şahsı ile ilgili. Çünkü artık ölmüştür, cevap bile veremeyecektir.

Fikirler eleştirilir, bu doğaldır ama ölen bir şahsa hakaret etmek, hangi düşünceden olursa olsun acizliktir.

İnsanlar'da ,deil İSLAM'da GELENEK olarak var bu durum.

Bildiğim tüm müslümanlar kendinden olmayan her ölünün arkasından HAKARET ederler.

İslam'da KÜLTÜR haline dönüşmüş GELENEKELER.

Yalan kültürü
Tecavüz kültürü
Subyancılık kültürü
Hırsızlık kültürü
Kamu malını yeme kültürü
Lüks ve saltanat kültürü
Yurdunu para için satma kültürü.
ÖLENİN ARKASINDAN sövme KÜLTÜRÜ.

Aslında islam bunlardan ibaret bir şeydir.

Her başlığada bir örnek rahatlıkla verilebilir


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:08 .