Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Ateistler için seçim anketi (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=38763)

anonimgezinen 17-05-2016 01:30

Ateistler için seçim anketi

bunu merakımdan açıyorum. sadece ateistler oy kullansın.

Dialectics 17-05-2016 14:21

Niye bir ateistin ille de bu düzenin 4 ayağından birine oy verecegini düşündünüz ki. Bence "diger" secenegi de olmali idi.

turin 17-05-2016 20:19

oy vermiyorum demek için girmiştim

Yıldıztozu 17-05-2016 20:30

Akp karşıtı insanların oy kullanmaması hatalı olur.

Herhangi bir partiye oy vererek akp'nin oy oranını azaltması mümkün iken..

upuaut 17-05-2016 22:34

7 Haziran'da VP'ye, 1 Kasım'da ise CHP'ye ama dolaylı olarak AKP'ye oy verdim.

Hadi bunu da siz bulun?

upuaut 17-05-2016 23:16

Alıntı:

upuaut´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 586007)
7 Haziran'da VP'ye, 1 Kasım'da ise CHP'ye ama dolaylı olarak AKP'ye oy verdim.

Hadi bunu da siz bulun?

Çok iyi hatırlıyorum; 7 Haziran'da VP'ye oy verip partilerin Meclis'teki dağılımını görünce eşek gibi pişman olmuştum. Sonra nasıl oldu da bu hatayı yaptım diye kendimi iç muhasebeye çektim; büyük bir hata yaptığıma dair çok söylendim,... Özetle kafamı bir duvara vurmadığım kaldı, ama tüm uğraşmalarım nafileydi!

Sonra 1 Kasım'da günah çıkartır gibi hemen CHP'ye oyumu vererek hatamı düzelttim. Ama inanılır gibi değil; ben hatamı düzelttiğimi sanırken daha büyük bir hata yapmışım. Yani 7 Haziran'da hiç hata yapmamışım. Ama bu nasıl oldu?

Sizce, nerede hata yaptım?

Dialectics 17-05-2016 23:41

Alıntı:

upuaut´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 586013)
Çok iyi hatırlıyorum; 7 Haziran'da VP'ye oy verip partilerin Meclis'teki dağılımını görünce eşek gibi pişman olmuştum. Sonra nasıl oldu da bu hatayı yaptım diye kendimi iç muhasebeye çektim; büyük bir hata yaptığıma dair çok söylendim,... Özetle kafamı bir duvara vurmadığım kaldı, ama tüm uğraşmalarım nafileydi!

Sonra 1 Kasım'da günah çıkartır gibi hemen CHP'ye oyumu vererek hatamı düzelttim. Ama inanılır gibi değil; ben hatamı düzelttiğimi sanırken daha büyük bir hata yapmışım. Yani 7 Haziran'da hiç hata yapmamışım. Ama bu nasıl oldu?

Sizce, nerede hata yaptım?

6 yaşındaki kizlarla evliligi ve dolayisiyla cinsel iliskiyi mesru gören biriyle esit oy hakkina sahip oldugun gercegi göz önüne alindiginda, olayi fazla abartmissin derim.

turin 18-05-2016 00:45

Akp karşıtı değilim, hayatımda verdiğim tek oy kendilerine-üzgünüm, chp üyesiyim..
Oy yok hic birine..

Aleph 18-05-2016 19:25

AKP diye bir parti mi var? Erduvan olacak o, Erduvvaann..

turin 18-05-2016 19:29

Alain Badiou der ki;

Bizler Avrupa’da da Amerika’da da parlementer demokrasinin kapitalizmin geniş çaplı gelişimine uygun bir politik sistemden ibaret olduğunu biliyoruz. Fransa gibi bir ülkede oy vermek, sadece bu sistemi kabul edip onayladığınızı söylemek, esas itibariyle, siyasi ekonomi sistemiyle uzlaştığınız anlamına geliyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, ben bunu onaylamıyorum.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:51 .