Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   2017 Baskanlik Referandumu (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=39349)

Natan 19-02-2017 22:06

2017 Baskanlik Referandumu

Oyunuz nedir?

Baskanlik sistemine yonelik gerceklesecek referandumda ne oy vereceksiniz?

Mumkunse herkesin, (gerekcelerini aciklasin yada aciklamasin) ankete katilimini rica ediyorum.

Buyrun ankete bekliyoruz.

Ilk oy benden;

H A Y I R ..

YUZBIN KERE H A Y I R !!

Dincilige, yobazlige gericilige diktatorluge somuruye cinayetlere, taciz ve kadin cinayetletine, cocuk işçiliğine,

BURNU HAVADA OLAN PARA BABALARINA..

Asgari ucrete, sizin kendini begenmisliginize

Igrenc takim elbiselerinize, yukariya kuyruk sallayip buyuk adam rollerinize,

Hukmetme HIRSINIZA,

yalanlariniza...

TUM PISLIGINIZE

HAYIR..

world 19-02-2017 22:21

Hayır diyorum gerekçem CHP'nin mecliste çoğu kez TV'de yayınlanmayan mücadelesinde gösterdiği gerekçelerle aynıdır.

world 19-02-2017 22:22

Boykot etmek evet demektir.

marcos 19-02-2017 22:33

Alıntı:

Natan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 596179)
Oyunuz nedir?

Baskanlik sistemine yonelik gerceklesecek referandumda ne oy vereceksiniz?

Mumkunse herkesin, (gerekcelerini aciklasin yada aciklamasin) ankete katilimini rica ediyorum.

Buyrun ankete bekliyoruz.

Beklentilerimi karşılamadığı için oy kullanmayacağım.

Sistemin değişmesini istiyorum.Mevcut sistemde başbakanı ve bakanları seçemiyoruz.Hatta yasama organına dahi seçmediklerimiz bakan olabiliyor.Vali emniyet müdürü gibi bürokratları seçemiyoruz.Yöneticilerin ve bazı bürokratların doğrudan halk tarafından seçilmesi taraftarıyım.Hatta ülkenin idari yapılanmasının değiştirilmesi taraftarıyım.Evetçiler de hayırcılar da bunlardan yana olmadığı için oy kullanmayacağım.

marcos 19-02-2017 22:36

Alıntı:

world´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 596184)
Boykot etmek evet demektir.

Niye! Boykot hayır demekte olabilir.Evet diyecek bir kişi sandığa gidemezse de evet oyu kullanmış mı sayılacak.

world 19-02-2017 22:43

Alıntı:

marcos´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 596189)
Niye! Boykot hayır demekte olabilir.Evet diyecek bir kişi sandığa gidemezse de evet oyu kullanmış mı sayılacak.

Boykot edenler büyük ihtimal benimle aynı düşüncede ve tek adamlığa o da karşı buna rağmen saçma sapan bir nedenden boykot ediyor ama bunun geri dönüşü yok farkında değil.

Cortex A15 19-02-2017 23:00

Şimdilik ortadoğu coğrafyasını kendilerine göre şekillendirirken,Ülkemizin Ulusal Bütünlüğünü din maskesi takmış kuklalar ile parçalamak isteyenlerin heveslerini kırmak ve ABD ileri karakol pozisyonumuzun ilelebet sürmemesi için HAYIR.
Din temelli cahil,yalaka,yılışık,onursuz vs.vs. ümmetçi bir milletin ferdi olmamak için Kocaman bir HAYIR daha. :boink:

Vefik Sami 19-02-2017 23:07

Benim oyum da HAYIR.
Fakat ma'alesef, % 60 civârı "evet" çıkacağını tahmin ediyorum.
AKP % 50 seçmen desteğine sâhip iken sonucu belli olmayacak bir hayâle kapılıp da mevcut gücünü törpületmez.
Hiç bir siyâsi iktidar, - ebleh değilse veya mecbur kalmamışsa - kendi ayağına kurşun sıkmaz.

world 19-02-2017 23:12

Alıntı:

Vefik Sami´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 596198)
Benim oyum da HAYIR.
Fakat ma'alesef, % 60 civârı "evet" çıkacağını tahmin ediyorum.
AKP % 50 seçmen desteğine sâhip iken sonucu belli olmayacak bir hayâle kapılıp da mevcut gücünü törpületmez.
Hiç bir siyâsi iktidar, - ebleh değilse veya mecbur kalmamışsa - kendi ayağına kurşun sıkmaz.

7 Haziran'da da kendilerinden emindiler.

NickMickyok 19-02-2017 23:35

Kararsızım..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:18 .