![]() |
Her mahalleye bir imam hatip
Alıntı:
|
İstiklal Mahkemelerini neden özlüyorum dedim ileride beni çok daha iyi anlayacaksınız
|
✔ Gündemde TEOG'un kaldırılması var. TEOG sistemin yanlış bulduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına" dedi.
✔ TEOG'un kaldırılmasının nedeni imamhatipler mi? |
Artık tüm okullar imam hatip yapılacak. Ekseriyeti din olup bu okullar üzerinden fen tarih edebiyat mesleki dersler görülecek. Ben imam hatip okuluna çocuğumu göndermiyecem laik eğitim olan okula göndereceğim seçeneği olmayacak.
|
Her mahalleye Cami dediler dini ticarileştirdiler Her mahalleye imam hatip kurup cahili çoğaltacaklar. Her şehir e Şehir hastanesi kurup akıl hastasını çoğaltacaklar.
Artık bu ülkede inançlı köleler ve inandıran patron tüccarlar olacak. |
✔ Prof. Dr. Celal Şengör'ün TEOG'un kaldırılması yorumu; TEOG’un kaldırılması isabetli olmuştur ama yetmez. Tüm test imtihanları ve üniversitelere giriş sınavları da kaldırılmalıdır. Bu yapılmadan ortaokul ve liselerimizin kalitesini düzeltemeyiz.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:13 . |