![]() |
olsuz tanrı, varsız varda, var varladı
var varlayan olsuz tanrı
varsız varda, var varladı (var ile ol /ol ile var , ) deyi kılan, desiz tanrı, dedi kıldı var yokluğu kan taşkını kan taşkını söyle küfürler aşkını söyle bendini, taşkını kemli yürek kem belemiş kemin taşmış dil bilemiş dilin tutuşsuz ayarsız sadığıdır körpe körlük dili balçık öğünüdür karanlıktan doymaz geldi küfür yedim, küfür içtim, küfür böldüm varsızlıkta arsızlıkta az bulanın yarsızlıkta çoğ olurmuş küfür böldüm, küfür yedim küfür içtim varınlıkta doymadıysan daha da ye tadı var mı pekten yana kem taşkını kem taşkını; olsuz tanrı varsız varda var varladı çoğul kıldı yar yarlığı olsuz tanrı ol olluyor yokluğa yokluklara bağırmakta/seslenmekte! yokluklara ol salıyor ol sesleri yokluklardan adam kaldırmış küfür boyunda/sanında dil olduran oldurucu iyi bağırmamış m'olunu olsuz tanrı ol olluyor yokluğa ol saldıkça olsuzlukta ol oluyor ol varlıklar olsuz tanrı varsız varda var varladı oldusuzu olgan klıldı olsuzu/olsuzluğu olgan kıldı olgan kılan olgan begi olu kıldı cümle yoku olgan verdi yok yokluğa olganlıktan olsa gerek olgandırcı olgandıran olgan veren olgun begi olguncudur olguncudur olgundurur olgunları olganlaya olganlaya olganlamakta yokluğu ol'kandırdı ol'kandıran ol'kanlığı olkanlıkla - küfür yedim, küfür içtim, doymazlıktan değil çiğ arından çiğ bölüştü çiğkin yürek çiğkin dili çiğkinliği ol olundan pek pişmemiş, pek tutmamış ol üfleyen çiğ üflükten pekişmemiş pekin varı almamış mı narından yarından Çiğ üflükçü deme ona Dersin söyle dar narlıkta pişkin küfür doygan değil ---- yokluk kurdu yoktur diye yokluk çattı vardır deyi emeksizin sofrasından çiğ geldi tüm küfürler pişmiş arın yiyilmezmiş pişmiş narla doyulmazmış Çiğ küfürün bek yolcusu pişmiş narla sayılmazmış çiğ yiyelim çiğ yokluğu çiğ yiyelim çiğ çokluğu pişkin geldi arsız dölü pişkin geldi arsız soyu çiğ küfürlerin deminde çiğ oğlanın çim çiğ dili ar yedik ar bölüştük ar ile ar içiştik hakikat bölüşemeyenin sofrasından kin geldi kin bölüştük bu iklimde can biledik, can geçirdik kör canlıktan hakikat bölüşemeyenin sofrasından yalan geldi yalan ile dedik doymaz bunu yiyen dedik kanmaz bunu saçan verdik al bunu da doydan tatlan dedik sanmaz bunu kanan dedik bili bunu yiyen dedik doyu bunu kanan dedik varsıl yalan kılı dedik örtük bunu geyen hakikat bölüşemeyenin sofrasından nâr geldi nâr bölüştük aynı nâr ından içiştik aynı nâr ından yiyiştik hakikat bölüşemeyenin sofrasından ikram geldiği dedi böl bölüş yediğimdir paydığımdır azığımdır küfür yerim küfür içer kem dilimden küfür düşmez azığımdır öğünümdür bana düşen nağme payı /kem belimden kem dilimden soysuz soydan azığımdır ağzımda doyma lokmam budur -küfür- benim öğünümdür küfür ile doyuşurum küfür ile kanışırım sana da ben bölüşürüm kendim yerim azını da, çoğunu da bölüşürüm dedi küfür merağımdır söylemezsem ar tutarım dedi di küfür öğünümdür ağzımın taşağını yutamazsam/tutamazsam öğürürüm ;sizlere de payderim küfür ile doymaz isen buluruz cümle peydahı küfür ile doymaz isen buluruz diğer peydahı pişkin aşım bol küfürüm doymaz isen daha da ye kanmaz isen biz de boldur dedi yalan da mezedir içer içer kanışırız otur tapak yalınlığa ne kandırın beni varda gerçek ile gerçek mi var tapışmaktan çare mi var gide gide dar düvelde gidilecek düvel mi var küfür ile besleşiriz ,küfür ile doyuşuruz kükür ile kanışma da küfürsüze düvel mi var kin içkini tok tutuyor kin yemeği bek tutuyor bölüştükçe bölüşürüm susmaz isen daha da ye ölmeyenler ar yiyorlar küfür ile doygun sanım benim bekçim mi senin kanın yediğime bölüş geldi yediğime paylaş geldi içtiğime değiş geldi ar yerinde ar usanmam arlık bilmem küfür taştım küfür yerim kan soydaşla bir çiğnerim bir küfürü doymaz isem daha varmı aynı tastan küfür geldi aynı kemden küfür içtik aynıdaştan varlıkdaştan ol kanında kansız tahi ne beklerim bu baharı yazma diye küfürüyor küfürüyor küfürüyor küfüreye küfüreye gücüne gidiyormuş varsızın tanrı diye tuttuğuna anlam kıldım getirmeyi kansız kaldım ben ollukta hakikat deyi taptıkları yalan yalan konakçı da yalan konuk ar arladı varsız vardım ben varlıkta varsız vardık biz darlıkta varsız olduk varsız geldik tahi kıldım ben yoldaşı cansız vardım ben harlıkta olmazlıktan olmaz geldik bölüşemedik darlığı zora koşan koşul bekler koşulların nicedir yolcu olsuz tanrı olsuz varda var varladı olsuz tanrı olsuz varda var varladı olmagalar olmagala e ile olsuz tanrı olsuz varda olsuz olla var varladı olsuz tanrı olsuz varda olsuz olla var varladı var varlaya var varlaya olsuz tanrı olsuz olda olsuz varla var varladı yarınlara yalan dikme bu toprağa kemin ekme bilmez ise usul yorkan/yordam gel öğrenin dahan kılmış --- kemli yürek kem belemiş kemin taşmış dil bilemiş dilin tutuşsuz ayarsız sadığıdır körpe körlük dili balçık öğünüdür karanlıktan doymaz geldi --- kemli yürek kem belemiş /kem'in taşmış kem taşkının bize gelmiş sel öğünün nasibimdir kaçam dedim kaça tuttu tutunçlardan ben eskidim -- ben anladım ki bu adam iyi küfür yemiş dökümünü bizden döktü! alınmaktan al almıyor al veriyor al ol ollukta |
özel mesajı kapattıydım rahatsız edende yok ne güzel ferah ortam.
|
ol sesini takipten oluverir sövsüzlüğüm
olma sesi bana vardı
o an oldum olunlukta olma sesi dey imiden olunamzsam olunmazam olma sesi varımadan yapılmazam yapılamazam tanrı buyruk vermeden buyruk bana varmadan olamazdım olma olu ol sesinin uç buyruğu beni kıldı var varladı olma sesinin hükmünden sesten ayrı olmaz idim buyruk göğü doldururken olsuz tanrı varsız varda var varlardı çoğunluğun çoğulluk kurdu olluğu olluğun buyurup sesledi ol sesinini içinden doğdum peşinden ol sesinin peşinden olanlardan olanlardır olma sesinin peşinden beni olduran olumdandır ol sesine gebe olum tanrı ağzı sesindendir ses kılmadan olunmazdım olma sesi beni kıldı ol deyinşin bana vardı bana vardı beni kıldı boşlukta ki yankılardan olma sesi ucum dibim de tanrının ağzındandır yaptıklarım ol sesinden yapsız tanrı yapma yapar yapısızı yapınlıkta yapın yapan yapamcıdır ol ollayan -- ol sesinin uç buyruktan hariç olunmazam olunmazam olunamaz o hal uç buyruktan tanrıın emr düşüncesindne hariç kılınmazam kılınmazam olsuz tanrı varsız varda var varlardı çoğunluğun çoğulluk kurdu olluğu |
boşluğa ses yollayan tanrı ol oldurdu
ne ol didiyse o oldu her hal ,o hal tanrı ol derken ne dediyse o olduysa emri dışına mı taştı benim olum tanrı ol buyruğunda o hal benim suçum beni böyle kılan tanrı olunda ki/emrindeki ses her ne dediyse o olmadı mı? ben tanrının emri değil miyim? emirden gayrık var mı ben de tanrı beni böyle kılmış anımı da aynen böyle emir kılmış emir vermiş boşluklarda buyruk gezer ol buyruğunda hariç yoktur ol varlar da ol derken böyle dimemiş mi? ben yanlış mı olmuşum emrinden/emirden ayrık olum muyum/irade miyim? beni ve tam şu anı tam böyle olumlamış mı? böyle ol dememiş mi? olmadığı gibi mi? ol emrinden miyim? bağımsız mıyım? karar ver tanrı mı suçum ben miyim? karar ver yorganını beki yasla var varlığa var varlığa yaratgana söveyesen mademide tanrı demiş yapmış ol sebepten ol olmuşum tanrı buyruktan gelmişim tam tanrına söveyesen dilin bilmez arın bilmez senin tanrın nicedir ol emrine söveyesen tüm sövmeler buna gider oldan gayrı emir yoktur o her ne istedi ise o olmuştur tanrı emrine söveyesen tanrı her ne oldurdu ise o oldurdu? tanrı sesinden hariç gazel miyim değil miyim? tanrı oldurmasız mı? tanrı düşüncesinden hariç gazel yoğunmazam |
anas tas mum sat sana... :)
|
narenciye sıkacağından gemi yapmak;
- |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 . |