Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Aktüel Haberler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Adnan hoca,al bizi cemaatine:) (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=40457)

Ahlaksız 30-11-2017 18:34

Adnan hoca,al bizi cemaatine:)

“Adnan Hoca” olarak anılan Adnan Oktar'ın kedicikleriyle yaptığı kutlama gündeme oturdu.
Kartal Dragos'ta bulunan lüks bir villada gerçekleşen kutlamada, Cemaatteki kedicikleriyle yemek yiyen Oktar daha sonra havuz başına geldi. Burada kedicikler havuza girerken, Oktar onlarla poz verdi.
http://odatv.com/turkiye-bu-fotograf...011171200.html
Ateistler toplanın,Adnan hocamızın elini öpmeye gidiyoruz:)

pianola 30-11-2017 18:41

kızların hepsi silikon manyağı yalnız.. kâmil bir estetikçi olarak ben kendi halimde takılacağım, siz gidin :)

Nero 30-11-2017 21:04

Oda tv bu haberi yapmış ve okuyucu yorumları yapılmış. İçlerinde bol miktarda trol hesap yorumları var. Aynı klavyeden çıkmışçasına bir üslup benzerliği görülüyor.

Bu paranın kaynağı ne? Eskiden zengin çocuklarının paraları olduğu soylenirdi ama o kaynak yeter mi?.. Fakir ailelerin kızları da olabilir mi? Son derece ruhsuz görünüyorlar. Silikonlu ama cansız...

Tarihte bir Rasputin çıkmış. Ne büyük haltlar karıştırmış. Bizde ise bir F. Gülen var ona benzeyen, bir de bu adam. İkisi de kendi çaplarında büyük başarı ve düzen kurmuşlar. Özellikle buna kimse dokunmuyor. Acaba kim var arkasında?

world 30-11-2017 23:18

İktidara karşı olsa şimdi atmışlardı hapse Feto benzeri örgüt diye.

Ahlaksız 01-12-2017 00:05

Nero;Adnan'ın İsrail'le bağlantısı var..Adnan'a birilerinin dokunması zor..

Tayyip sadece Fethullah'a dokundu,o da darbe oldu diye..Yoksa Fethullah'ta Adnan gibi dokunulmazdı..

Aynı şekilde Cübbeli Ahmet Hoca,Alparslan Kuytul,Nihat Hatipoğlu,Abdülaziz Bayındır gibi bir sürü hocaya da kimse dokunmuyor..Dur,bir tane daha var..Ömer hoca..Hamile kadınlar sokakta gezmesin diyen..Hem de bunu TRT'de söylüyor..Devlet bunları alenen koruyor/kolluyor..Olay bu..

Felâsife 01-12-2017 01:32

Alıntı:

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 615487)
Nero;Adnan'ın İsrail'le bağlantısı var..Adnan'a birilerinin dokunması zor..

İsraili filan kimse takmaz dokunurda, ama, aması var işte.
Adamın 7 ayrı raporu var, belki sonradan dahada almıştır, paranoid şizofren olduğu tescillenmiş. Yani cezai ehliyeti yok.
http://arsiv.sabah.com.tr/1999/11/20/g07.html

Arkasında Hukuk var yani, :) siz ona dava açamazsınız ama o size açar! Hukukun güzelliği!

Alıntı:

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 615487)
Tayyip sadece Fethullah'a dokundu,o da darbe oldu diye.. Yoksa Fethullah'ta Adnan gibi dokunulmazdı..

Yo dokunulabilirdi ve zaten dokunuldu da, dokunulduğu içinde darbe oldu, daha doğrusu yapılmaya çalışıldı.

Adnan öyle hararetli ateşli biri değil, bir raporun da geçtiği gibi aslında, kibar adam :)

"Ayakta, yaşında, ciddi ve kendine bakımlı görünümde, giyiniş ve tuvaletine özeni çok iyi, çevresinde olup bitenlerden haberdar olma isteği tarzında artmış, mizacı şüpheci, sosyabilitesi son derece kibar, alıngan, konuşma ve ses tonu normal, mimik ve jestleri, düşünce içeriğindeki patolojilere uygun, mağrur ve kendine güven ifade eder tarzda, hareketleri düşünce içeriğindeki patolojiler yoğun artmış, serbest zamanları diğer hastalar ile sohbet etme, odasında temizlikle uğraşma tarzındadır. ..."

Ben onu hiç görmedim öyle taşkın, hararetli, asarım keserim vs. lerini mesela, ama Fetö böyle miydi, buradayken bile adamın içine cin kaçmış gibiydi, elanda öyle kıpır kıpır yerinde duramıyor. :biggrin1:

Hasılı birine dokunuldu neredeyse darbe olacaktı, bunada dokununca kesin skandal olur. Hukuk skandalı olur yani, adam hepten kahraman olur. :D

Natan 01-12-2017 04:29

Kizlar guzel. Ben bir ara email attim canli yayina. Bir soru sordum saolasin Adnan cevap verdi. Kibar adam. Keske diger cemaatler de boyle olsa. Fikirlerine katilmasam da, ara ara acar dinlerim A9 kanalini. Acaba roportaj felan mi yapsak?

Bir ara belki kediciklerle konusurum diye telefon actim bunlara, uc kitap sattilar. Selam verdik borclu ciktik misali.

Eger okursa (seviyoz seni Adnan Hocam)

bilgivehis 01-12-2017 04:42

Müslümanlar aslında farklı değil, evin içinde aynen böyle olduğu gibi 3-5 kadınla çıplaklar, aradaki fark sadece bunun teşhir etmesi.
Suudi Arabistan'da çalışan tanıdıklar da aynısını söylüyor, evin içinde kadınlarla anadan doğma otururlarmış.
Peki Adnan hoca neden teşhir ediyor, bu tesadüf, öylesine yapılan bir teşhir değildir.
Müslümanlara "Bakın iyi dindar olursanız siz de böyle hurilerle yaşarsınız" mesajı vererek onları kulluğa daha çok bağlıyor, teşhirin amacı budur...

Turdur 01-12-2017 08:35

Alıntı:

bilgivehis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 615494)
Müslümanlar aslında farklı değil, evin içinde aynen böyle olduğu gibi 3-5 kadınla çıplaklar, aradaki fark sadece bunun teşhir etmesi.

Ohaaa mezhepleri belirt bari.

Natan 01-12-2017 10:44

Alıntı:

bilgivehis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 615494)
Suudi Arabistan'da çalışan tanıdıklar da aynısını söylüyor, evin içinde kadınlarla anadan doğma otururlarmış.
Peki Adnan hoca neden teşhir ediyor, bu tesadüf, öylesine yapılan bir teşhir değildir.
Müslümanlara "Bakın iyi dindar olursanız siz de böyle hurilerle yaşarsınız" mesajı vererek onları kulluğa daha çok bağlıyor, teşhirin amacı budur...

Ben zaman zaman Arabistan'da bulunan biriyim ama duymadim. Cok esli olsalar da kimse bundan bahsetmez. Oyle bir kultur yok. Bana yansiyan o sekilde. Yani kimse bu konuyu konusmaya cesaret edemiyor.

Adnan konusunda ise, bence verdigi mesaj, musluman olsaniz da istediginiz gibi yasayabileceginiz uzerine kurulu. Lafta muslumanlik, ama cok da sinir koymayin, nimetlerden yararlanin tarzinda. Baska ne olabilir ki?

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:55 .