Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Aktüel Haberler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=129)
-   -   İstanbul Havalimanı'ndaki tek restoranın sahibi, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın ortaklar (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=41765)

Turdur 08-04-2019 02:37

İstanbul Havalimanı'ndaki tek restoranın sahibi, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın ortaklar
 
https://t24.com.tr/haber/istanbul-ha...i-cikti,815786

https://media-cdn.t24.com.tr/media/l...ukizgara-1.png

upuaut 08-04-2019 04:56

İSKİ'de "Büyük Taşınma (Big Move)"
 
Gazeteler, buna "Büyük Taşınma" demişti. Ama asıl büyük taşınma İSKİ'de gerçekleşti (Bkz. "İSKİ’den kamyonlarla belge kaçırıldı").


İstanbul'da bulunan İSKİ Genel Müdürlüğü'nün otoparkında gün boyunca kamyonlara evraklar yüklenilerek kaçırıldı. Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, konuya ilişkin bir video yayımlayarak, "Sayın İBB yetkilileri; Bugün şahsıma bir ihbar ulaştı... 'Nurtepe'de ki 5. Levent denilen yerin karşısında bulunan İBB'nin iştiraki AKOM ve İSKi binasından kamyonlara gün boyunca yüklenen evraklar nelerdir?'" diye sordu.

Milyarlarca liralık yolsuzluk yapılmış. Bilginize!

Not. Edip Yüksel'e göre FETÖ'den eğitim almış Devlet'e çöreklenmiş bir çete var:


Yine Edip Yüksel'e göre, bu çete kolay kolay İstanbul'dan vazgeçmeyecek, her türlü cebri ve hileyi yapacak ve başvuracaktır.

Konuyu yakından takip eden Murat Ağırel, "Halk TV - Zamanın Ruhu - 7 Nisan 2019" programında bu çetenin İSKİ'deki vukuatlarını anlattı.

İnanılır gibi değil, insan, Edip Yüksel ve Murat Ağırel'den İSKİ'deki yolsuzlukları dinleyince acaba yeni bir 9/11 olayıyla mı karşı karşıyayız? demeden geçemiyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:39 .