Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Aktüel Haberler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Dinci İmamoğlu avrupa' dan pahalı ekmek satıyor. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=43064)

Pasteur 14-02-2022 12:15

Dinci İmamoğlu avrupa' dan pahalı ekmek satıyor.
 
https://videonuz.ensonhaber.com/thum...okudu_7288.jpg

Yuh; 400 gr ekmeğe 12 lira istiyor. %36 enflasyona karşın, 4 liralık ekmek 3 katına çıkmış 1 senede.

Yanlışsam, itirazı olan varsa düzeltin.

Bakın 2021'in 7. ayında zam gelmiş 5,75 e yükselmiş. 3 katına çıktı derken doğru hatırlıyorum yani.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2021...-fiyat-listesi

Yuh ki ne yuh dincioğlu dinci, seni gidi seni. Vicdansız herif. Hepisi aynı derken sallamıyoruz yani.

Biri ılımlı islamcı, diğeri hem laik, hem dinci... :pound: İkisi arasında sadece ve sadece Nüans var yani.




Avrupa fiyatları ile gıda satılan ülkede, avrupa fiyatları ile maaş olması gerekir.

Yani vasıfsız işci bile olsan 2000-3000 avro maaş alman gerekir. Emekliysen en düşük 1000 avro maaş gelirin olması gerekir, ki açlıktan ölmeyesin. Sosyal yardımda veriyorlar benim bildiğim bu durumlarda. Ev kirası, fatura karşılaması v.s.

Bu ülke kantarın topuzunu iyice kaçırdı. Başka bir toplum olsa bu ülkede yaşayanlar şimdiye çoktan haraç vermeyi kesmiş, yan gelip yatanları kovmuştu velhasılı kelam.

Singularity 14-02-2022 14:43

KeKe bunu CB yapacaktı ama baktı ki gelen gideni aratacak, bu ötekinden de fena, son çare kendini aday göstermeyi o şekilde kafaya koydu.

Burada cevap bekleyen soru, kötünün kötüsünün iyisi mi iyidir yoksa kötü mü? :)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:51 .